ArtByte | aby Kopen

ArtByte kopen

ArtByte kopen gaat tegenwoordig zeer gemakkelijk. Bij cryptoloket.nl hebben wij het samen met onze partners het zeer eenvoudig gemaakt om ArtByte te kopen en een wallet te plaatsen. aby is een coin die u online kunt kopen met uw eigen bank.

ArtByte

artbyteGeld bestaat al lang, maar nog nooit was het kopen, verkopen, verhandelen en beleggen ervan zo globaal en eenvoudig als vandaag de dag. Terwijl geld vroeger een puur concreet begrip was, is het overduidelijk dat er een evolutie is gebeurd; de virtuele munteenheden nemen de wereld op financieel vlak steeds vaker over, en dat heeft natuurlijk zijn redenen.

Wie denkt aan financiën en het internet, denkt waarschijnlijk aan Bitcoin. Dat is ook maar normaal: het was de allereerste cryptomunt, een die al snel bekend werd en intussen enorm in waarde is gestegen. De voordelen van deze munt gaan van gebruiksgemak tot een betrouwbare community, tal van opslagmogelijkheden en natuurlijk, uiteenlopende manieren om erin te beleggen en de munt te investeren.

Niettemin is het belangrijk te vermelden dat de Bitcoin al lang niet meer de enige optie is voor zij die in virtueel geld geïnteresseerd zijn. Tal van andere coins hebben zich in de strijd geworpen en concurreren met deze munt. Naast al haast even bekende munten zoals Ethereum of Litecoin, is ook ArtByte een mogelijkheid.

ArtByte onderscheidt zich echter op veel vlakken van de meeste virtuele munten. Wat meer informatie over wat deze cryptocoin inhoudt, en wat je ermee kan doen, is hier dan ook op zijn plaats!

Wat is ArtByte precies?

ArtByte is, zoals vele andere cryptomunten, een peer-to-peer virtuele munt. Voorheen heette de cryptocurrency AppleByte, maar die naam werd al snel vervangen. De munt wordt ook wel met een afkorting aangeduid, namelijk ABY, en verleent zich vooral voor gebruik door artiesten, creatievelingen en kunstenaars.

Hoe gaat dit in zijn werk? Eenvoudig: als een fan van een artiest bijvoorbeeld een werk ziet dat deze artiest heeft gemaakt of uitgebracht, dan kan hij geld doneren (in de vorm van ArtByte) om hem of haar te steunen. Deze artiest kan dit geld dan weer gebruiken om producten of diensten mee te betalen.

Als gebruiker word je saldo aan ABY coins op een P2P netwerk bewaard, zoals dat bij vele andere cryptomunten het geval is. De transacties die je met dat geld uitvoert, worden dan weer opgeslagen in een zogenaamde distributed ledger, of een grootboek. Zodra je een transactie uitvoert, moet deze door alle nodes (ook wel deelnemers genoemd) die zich in het netwerk bevinden, geverifieerd worden. Ook deze nodes kunnen hun rekenkracht en computercapaciteit gebruiken om geld te minen. In die zin lijken ArtBytes dus erg op andere cryptomunten!

Het verband tussen ArtByte en artiesten

ABY coinZoals reeds vermeld kunnen kunstenaars, artiesten en creatievelingen ArtByte krijgen én uitgeven, aan eender wat. Het bedrijf dat de munt heeft ontwikkeld, zegt dat het systeem eigenlijk werkt als een soort van bonusprogramma. Zo kan je het vergelijken met spaarpunten die je bij een supermarkt krijgt, of een bonus van een credit card organisatie.

Artiesten kunnen ArtBytes op verschillende manieren ontvangen:

1. Ze krijgen coins van fans die hun werk leuk vinden en ABY doneren. Er bestaat een Twitter app waarmee fans meteen een soort fooi kunnen geven aan hun favoriete artiest.

2. Artiesten kunnen ook ABY krijgen door deze in omloop te brengen met Orchard

3. Ze kunnen ArtBytes minen, zoals elke gebruiker dat kan

ArtBytes op fora en social media

Het succes en het unieke karakter van de ArtByte coin zijn deels te danken aan het feit dat er een uniek ArtByte fonds is opgericht. Deze zet zich in voor alle creatieve mensen over de hele wereld. Zodra men zich bij het programma aansluit, worden werken van artiesten en andere creatievelingen gedeeld op de sociale media.

Het gevolg is dat de artiest in kwestie meer naambekendheid krijgt, en dat hij meer kans maakt om zijn werk te verkopen via het internet. Dit gebeurt allemaal via de ArtByte website, dat dus als centraal punt fungeert voor het bekendmaken van artiesten en hun werk!

ABY aankopen: de verschillende opties

aby kopenZoals bij de meeste cryptovaluta het geval is, bestaan er verschillende manieren om ArtByte te kopen. Doorgaans gebeurt dat met iDeal, waarbij je ook niet verplicht bent om een crypto wallet aan te maken. Litebit of andere sites kunnen dat voor je doen, en dat maakt het dan ook een goede optie voor beginnende kopers of investeerders.

De munt is echter ook verkrijgbaar op talloze exchanges, of websites en winkels waar je de meeste soorten virtueel geld kan verkrijgen. In veel gevallen moet je hiervoor eerst Bitcoins aankopen, die je dan naar zo’n exchange verstuurt. Er zijn veel aanbieders die deze optie bieden. Tenslotte kan je ook ArtByte coins kopen met euro, vanaf je bankrekening. Dit is misschien wel een van de eenvoudigste manieren om dergelijk geld aan te kopen.

ArtByte is ongetwijfeld een vernieuwende speler in het speelveld van de cryptovaluta, en wel door zijn unieke aanpak en doelgroep. De creatieve community op het internet wordt erdoor ondersteund, of het nu gaat om schilders, muzikanten of beeldhouwers. Het kunnen natuurlijk ook mensen zijn die actief zijn op Youtube of Twitch, en via deze kanalen hun creatieve bezigheden en talenten kenbaar willen maken.

In de toekomst wil ArtByte eigenlijk een groot, globaal donatieplatform zijn voor creatieve mensen. Als je je favoriete artiest wil ondersteunen, en zijn of haar werk meer naambekendheid wil geven, dan is ArtByte aankopen ongetwijfeld een van de beste dingen die je kan doen!

Een ArtByte wallet opmaken

Natuurlijk is het belangrijk dat je, zoals dat bij elke virtuele munteenheid het geval is, over een veilige bewaarplaats beschikt waar je je coins kan opslaan. Je wil immers niet dat je geld zomaar voor het grijpen ligt – zeker niet als het gaat om een digitale munt.

Het is dan ook een goed idee om je eigen ArtByte wallet aan te maken, waar je je coins kan bewaren. De eenvoudigste optie is om een portemonnee aan te maken bij online diensten zoals Litebit. Doorgaans krijg je meteen je eigen wallet als je een account bij zo’n aanbieder opzet.

Wil je nog meer informatie over de verschillende opties om ArtByte op te slaan, dan kan je altijd de officiële website bezoeken. Hoe dan ook is het de moeite waard om zo’n wallet aan te maken als je de veiligheid van je coins wil waarborgen!

Stappenplan voor het aankopen van ArtByte

Vaak ondervinden mensen heel wat moeilijkheden bij het aankopen van cryptocoins, en dat is bij ArtByte niet anders. Eigenlijk is het kopen en bewaren van dergelijk geld eenvoudig, maar een duidelijk stappenplan biedt daar natuurlijk een beter zicht op.

Of je nu Litebit of een andere exchange gebruikt, zoals BTCDirect, het is mogelijk om vanaf je eigen account coins te kopen, te beleggen en te verkopen. Het volgende stappenplan geeft weer hoe de aankoop van ArtByte doorgaans in zijn werk gaat:

1. Maak je eigen wallet aan, of gebruik een wallet van de aanbieder
2. Stel je eigen gratis account op bij de aanbieder
3. Kies voor de ABY munteenheid
4. Geef aan hoeveel je precies wil kopen, ofwel in euro, ofwel in ABY
5. Geef het adres voor ontvangst op van je wallet
6. Betaal je coins met iDeal of een andere methode

ArtByte kopen via exchange

Zoals vermeld is het ook mogelijk om ArtByte te kopen via een exchange point. Het stappenplan is in dit geval iets ingewikkelder, maar natuurlijk nog altijd doenbaar. Er zijn verschillende exchange points waar je je coins kan kopen, waaronder Cryptopia en Yobit. Hier kan je je eigen account aanmaken.

Beide voorbeelden zijn erg gebruiksvriendelijk, geven voldoende informatie en advies aan beginners, en daarbij is de verificatie van je account erg eenvoudig. Er bestaan natuurlijk nog tal van andere aanbieders, en op zoek gaan naar de optie die het beste bij je past is een goed idee als je meer uit je coins wil halen!

ArtByte, de toekomst van de cryptovaluta

Het is duidelijk dat virtuele munteenheden een steeds grotere rol gaan spelen bij het financiële aspect van de samenleving. Op die manier hebben ze dus ook enorm veel invloed op de economische stand van zaken, en Bitcoin is daar het bewijs van!

Gelukkig steken coins zoals ArtByte echter steeds vaker de kop op, waardoor de focus van deze virtuele currencies niet enkel op geld ligt. Het menselijke aspect van digitaal geld komt naar boven, en dit geld wordt gebruikt om communities te vormen en mensen te helpen. ArtByte is daar een prachtig voorbeeld van, en maakt de wereld in die zin niet enkel toegankelijker en rijker, maar ook gewoon beter.

Wil je ook je favoriete artiest helpen bij het verkrijgen van meer naambekendheid? Wil je dat zijn of haar werken door meer mensen worden opgemerkt? Dan is ArtByte precies de cryptomunt waar je in moet investeren. Het gaat immers om meer dan enkel geld; ArtByte is een manier om artistieke mensen (of die nu bekend zijn of niet) de kans te geven hun talenten verder te ontwikkelen en tentoon te stellen.

Van de kleinschalige Youtuber tot wereldbekende muzikanten, iedereen kan baten bij een cryptomunt die het beste met hen voor heeft. ArtByte is dat, en dat maakt coins kopen van deze cryptovaluta dan ook zeker de moeite waard!

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,938.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,574.59
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00
 • bnbBNB (BNB) $ 310.98
 • xrpXRP (XRP) $ 0.399119
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.375186
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092829
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09
 • okbOKB (OKB) $ 37.64
 • solanaSolana (SOL) $ 23.90
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,568.56
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.24
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 94.67
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.74
 • tronTRON (TRX) $ 0.062502
 • daiDai (DAI) $ 0.999942
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.50
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,844.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.24
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 7.00
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.28
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.55
 • moneroMonero (XMR) $ 174.68
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.51
 • aptosAptos (APT) $ 16.58
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 133.83
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090672
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.81
 • quant-networkQuant (QNT) $ 142.89
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.32
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077878
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.09
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.10
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.238374
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023262
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064663
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.75
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.736545
 • fantomFantom (FTM) $ 0.489484
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.70
 • aaveAave (AAVE) $ 81.17
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.723738
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.64
 • flowFlow (FLOW) $ 1.00
 • fraxFrax (FRAX) $ 1.00
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.02