Augur | rep Kopen

Augur kopen

Augur kopen gaat tegenwoordig zeer gemakkelijk. Bij cryptoloket.nl hebben wij het samen met onze partners het zeer eenvoudig gemaakt om Augur te kopen en een wallet te plaatsen. rep is een coin die u online kunt kopen met uw eigen bank.

Wat is Augur en is het een goede investering?

Augur kopenStel je voor dat u de toekomst nauwkeurig zou kunnen voorspellen; in staat zijn vragen van Google te beantwoorden waarvan de antwoorden nog niet bekend zijn en daar tastbare resultaten uit behalen. Augur, een gedecentraliseerde voorspellingsmarkt, heeft het potentieel om dit te kunnen. Door gebruik te maken van een wetenschappelijk principe dat bekend staat als de ‘wijsheid van de menigte’, kon Augur een niveau van helderziendheid bieden dat nog nooit eerder was gezien.

Wat is een voorspellingsmarkt?

Voordat we ingaan op de details over Augur, is het eerst noodzakelijk om te begrijpen wat een voorspellingsmarkt is. In essentie is een voorspellingsmarkt een op de beurs verhandelde markt die is gecreëerd voor het voorspellen van de uitkomst van gebeurtenissen. Door handelaren in staat te stellen aandelen te kopen en te verkopen in de uitkomsten van gebeurtenissen, zijn de marktprijzen indicatief voor wat de menigte gelooft dat de kans op een of andere voorval zich voordoet.
Uit onderzoek in 2011 blijkt dat voorspellingsmarkten minstens zo betrouwbaar zijn als instellingen die de vergelijkbare resultaten privaat en onafhankelijk voorspellen via een pool van experts.

Deze markten vertrouwen op de voorspellende nauwkeurigheid van een collectief, wat meestal een goede schatting is vanwege een vermoeden dat bekend staat als de ‘wijsheid van de menigte’. De onderliggende betekenis van dit principe is dat, gegeven de input van een bevolking die voldoende groot is, het gemiddelde antwoord in de groep veel nauwkeuriger is dan dat van een expert of kleine groep experts. Het is deze notie die ons in staat stelt nauwkeurige prognosetools te creëren, waar we zelfverzekerde voorspellingen kunnen doen voor toekomstige uitkomsten en als dusdanig kunnen handelen.

De markt voor voorspellingsmarkten

REP kopenVoorspellingsmarkten lijken misschien een gimmick, maar wees gerust, ze zijn erg waardevol. Hierdoor kunnen we nauwkeurige voorspellingen over de toekomst verkrijgen. Uiteindelijk zal dit leiden tot efficiëntere markten. Google heeft in het verleden interne voorspellingsmarkten gebruikt om te peilen naar het succes van nieuwe producten. Medewerkers werden uitgenodigd om ‘Goobles’, een denkbeeldige valuta, in te zetten op verschillende uitkomsten.

Deze markten kunnen ook vele aspecten van het financiële systeem verbouwen.
Verder valt op te merken dat een voorspellingsmarkt het potentieel heeft om mensen in ontwikkelingslanden te helpen die geen geschikte instrumenten hebben om zich in te dekken tegen financiële, politieke of zelfs klimaat gerelateerde risico’s. Waar geen verzekering beschikbaar is, kan iemand die in een overstromingsgevoelig gebied woont een voorspellingscontract kopen dat uitbetaalt als er een overstroming is.

Wat is Augur?

Augur is de toekomst van het voorspellen. Momenteel is het een bètaversie, een gedecentraliseerde voorspellingsmarkt waarbij deelnemers worden beloond voor hun kennis, inzicht en uiteindelijk hun vermogen om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen.
Zoals het geval is bij veel andere industrieën waar blockchaintechnologie floreert, is het fundamentele probleem met bestaande voorspellingsmarkten dat ze gecentraliseerd zijn. Dit brengt veel zware lasten met zich mee, niet enkel beperkt tot hoe de markt gemakkelijk kan worden afgesloten of gemanipuleerd. Krachtige regeringen en belangengroepen hebben in het verleden blijk gegeven van afkeer van voorspellingsmarkten. Natuurlijk is een ander facet voor misbruik in gecentraliseerde voorspellingsmarkten dat er één persoon is die de ware uitkomst van een gebeurtenis verspreidt, waardoor de integriteit van het hele proces in gevaar wordt gebracht. Deze gezaghebbende figuur is vatbaar voor het maken van fouten, waarbij de werkelijke uitkomst van een gebeurtenis per ongeluk onjuist wordt gepubliceerd; gechanteerd worden, waardoor een collectief of kartel de markt kan manipuleren, waarbij de gezondheid van de markt kan worden beïnvloed door een aanzienlijke aantasting van de reputatie van de beheerder.
Augur decentraliseert een platform voor voorspellingsmarkten. Met Augur kan iedereen een markt creëren die een vraag stelt over absoluut alles; sportevenementen, verkiezingsuitslagen en zelfs het geslacht van een baby van beroemdheden. Iemand stelt een vraag en zodra de markt open is, kunnen duizenden mensen aandelen kopen in de uitkomsten van evenementen. Augur is qua waarde is niet te onderschatten.

Hoe zit het ineen?

augurAugur is gebouwd als een uitbreiding op de codebase van Bitcoin Core. Dit komt omdat de codebase de noodzakelijke ingrediënten biedt om een effectieve voorspellingsmarkt te creëren en Augur in staat te stellen te profiteren van de veiligheid en stabiliteit van de Bitcoin-blockchain.

Augur is van plan om een gekoppelde sidechain-aanpak te gebruiken om interoperabiliteit met de Bitcoin-blockchain te garanderen. Een gekoppelde sidechain maakt de uitwisseling van informatie tussen twee afzonderlijke blockchains mogelijk.

Augur maakt gebruik van drie cryptografische munten: Bitcoin, ether en Augur’s eigen ERC20 token ‘reputatie’, afgekort als REP. De huidige vestigingsvaluta van Augur is ether, wat betekent dat wedden op de uitkomst van een evenement wordt gefaciliteerd door de Ethereum-blockchain. Bitcoin komt in de vergelijking in functie van de eerdergenoemde gekoppelde sidechains. Handelaars kunnen Bitcoins gebruiken om in te zetten als een alternatief voor ether. REP wordt gebruikt als reputatiesysteem en kan niet worden gebruikt voor weddenschappen.

Augur coin: REP

Augur REP is een digitaal token dat de reputatie van elke deelnemer in het Augur-netwerk vertegenwoordigt en daarnaast één van de grootste tokens op de blockchain van Ethereum is. Net als bij andere tokens zoals GNT, is REP een token voor beperkte levering met een limiet van 11 miljoen REP. Al deze tokens zijn gemaakt tijdens de Augur ICO. 80 procent van het totale aanbod werd verkocht aan beleggers (8,8 miljoen REP), waarbij de resterende 20 procent (2,2 miljoen REP) tussen Augur’s ontwikkelaars en de Forecast Foundation werd verdeeld in een verdeling van 16-4 procent. In deze ICO haalde het Augur-team $ 5.3 miljoen aan fondsen op.

U hoeft geen REP te hebben om Augur te gebruiken. In feite zal de meerderheid van Augur-gebruikers nooit REP gebruiken. Zoals eerder vermeld, worden weddenschappen geplaatst met bitcoin en ethereum, twee van de meest populaire cryptocurrencies.
Het is belangrijk om te vermelden dat REP niet bedoeld is als een stabiele bron van waarde, maar eerder als een essentieel onderdeel van het Augur-platform. REP wordt uitsluitend gebruikt door gebruikers die de werkelijke uitkomsten van gebeurtenissen melden. Zoals de naam al doet vermoeden, is het letterlijk ‘reputatie’ bij degenen die informatie rapporteren. Het Augur-team maakt het duidelijk: “REP is een teken dat zowel verantwoordelijkheid als beloning met zich meebrengt; het is geen valuta. “In tegenstelling tot deze verklaring, heeft REP een echte geldwaarde, omdat de beschikbaarheid ervan de enige manier is om toegang te krijgen tot 50 procent van alle handelskosten binnen het Augur-netwerk. Zoals eerder vermeld, is het aandeel van de totale REP die u bezit gelijk aan welk deel u bezit van alle handelskosten in het netwerk, dus zal het REP-token onmiskenbaar een echte geldwaarde hebben. Investeringen in het token zijn dan ook waardevol, maar moeten goed worden opgevolgd. Sommige mensen voorspellen dat de handelskosten ongeveer één procent zullen bedragen. Dit betekent dat 0,5 procent van alle volumes binnen het Augur-netwerk naar verslaggevers gaat, aangezien zij de helft van de handelskosten ontvangen. Dit heeft een directe invloed op de marktprijs voor het REP-token; op dit moment is het moeilijk om het marktpotentieel voor voorspellende markten te bepalen en als gevolg daarvan is de marktkapitalisatie voor REP onzeker.

Aangezien geschat wordt dat de handelskosten één procent van het totale volume van Augur zullen bedragen, en dat de handelskosten momenteel gelijk verdeeld zijn tussen reputatiehouders en market creators, bezitten REP-houders gezamenlijk 0,5 procent van alle marktkosten. De in totaal 11 miljoen REP-tokens vertegenwoordigen 0,5 procent van de handelskosten. Als u dus eigenaar bent van X aantal REP, hebt u recht op X aantal gedeeld door 22.000.000 van alle marktkosten binnen het Augur-netwerk (goed voor de resterende 0,5 procent die naar marktmakers gaat).

De toekomst en voorspellingen voor REP: Augur coin kopen

Deelnemers worden gestimuleerd om eerlijk te handelen, want wanneer een groot deel van REP-houders oneerlijk is, zal niemand het platform willen gebruiken. Het kopen van de Reputation of REP kan u zeer snel via iDEAL. Het platform Litebit is een goede website om uw wallet in te openen. De makkelijkste manier is om eerst Bitcoin aan te schaffen. Zodra je bitcoin hebt in je eigen wallet kan je via verschillende exchanges bij Mercatox of Binance bijvoorbeeld, REP gaan kopen. Investeren in REP of Augur coin kan u iets mooi opleveren. Op dit moment is het nog altijd een ondergewaardeerde munt, met een project erachter dat veel moois kan bereiken in de toekomst. Het loont om Augur in de gaten te houden en er in te investeren. meer informatie over wallets vind je hier : Wat is een Bitcoin adres?

Opvallend:

De prijs van het digitale token dat ten grondslag ligt aan Augurs ethereum-gebaseerde voorspellingsmarkt is de afgelopen dag (19/12/2017) sterk gestegen, blijkt uit marktgegevens. Het REP-token had eerder op de dag gestage winsten gezien, 13,13 procent toenemend tijdens de handelssessie in de ochtend (tussen 06:01 UTC en 12:00 UTC) en meer dan 52 procent tijdens de daaropvolgende zes uur durende middagsessie.

REP zag zijn vlucht zo hoog als meer dan 100 dollar in de afgelopen vierentwintig uur volgens de beschikbare gegevens. De gemiddelde prijs zoals gerapporteerd door CoinMarketCap steeg boven de 100, na het starten van minder dan 50 dollar een dag eerder, en op dit moment handelt REP op ongeveer 90 dollar.

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,938.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,574.59
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00
 • bnbBNB (BNB) $ 310.98
 • xrpXRP (XRP) $ 0.399119
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.375186
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092829
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09
 • okbOKB (OKB) $ 37.64
 • solanaSolana (SOL) $ 23.90
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,568.56
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.24
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 94.67
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.74
 • tronTRON (TRX) $ 0.062502
 • daiDai (DAI) $ 0.999942
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.50
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,844.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.24
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 7.00
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.28
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.55
 • moneroMonero (XMR) $ 174.68
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.51
 • aptosAptos (APT) $ 16.58
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 133.83
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090672
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.81
 • quant-networkQuant (QNT) $ 142.89
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.32
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077878
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.09
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.10
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.238374
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023262
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064663
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.75
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.736545
 • fantomFantom (FTM) $ 0.489484
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.70
 • aaveAave (AAVE) $ 81.17
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.723738
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.64
 • flowFlow (FLOW) $ 1.00
 • fraxFrax (FRAX) $ 1.00
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.02