Bitonic

Bitonic (bedrijf waar je bitcoin kunt kopen/verkopen)

De Bitcoin heeft zich al sinds het opkomen van de cryptovaluta geprofileerd als de bekendste, en op veel vlakken de beste virtuele munteenheid die er is. Het gaat om een virtueel geld dat heel wat mogelijkheden biedt voor zowel particulieren als bedrijven – en daarom dan ook een erg populaire keuze is voor uiteenlopende doelgroepen.

Bitonic

bitonicBitcoin begon misschien als een gewone trend, waarvan niet al te veel mensen verwachten dat er iets serieus uit zou komen. Het tegendeel is echter waarheid gebleken. Iedereen die momenteel actief is in de wereld van financiën en economie kent het woord, en steeds meer mensen gaan er ook actief aankopen of in beleggen!

De voordelen van de Bitcoin

Er zijn bepaalde factoren die de Bitcoin zo sterk maken als hij nu is, en een overzicht daarop is dan ook belangrijk:

1. Bitcoin is een decentrale virtuele munt

Eerst en vooral is de bitcoin decentraal, wat inhoudt dat er geen machthebbende autoriteit bestaat die de coin beheert en verdeelt. Eigenlijk houdt de community rond de munt het netwerk in stand. Het gaat dus als het ware om een democratisch, virtueel betaalmiddel.

2. Bitcoins kunnen belegd en geïnvesteerd worden

De Bitcoin is ook interessant omdat hij voor beleggers en investeerders heel wat mogelijkheden biedt. Het hele proces gebeurt natuurlijk honderd procent digitaal, maar dat voegt alleen maar waarde toe aan het succes dat ermee bereikt kan worden – zeker nu het internet steeds belangrijker wordt!

3. Bitcoins kunnen gemined worden

Terwijl traditioneel geld verdienen inhoudt dat je moet gaan werken, kunnen Bitcoins verkregen worden door een zogenaamd mining-proces. Het algoritme dat dit mogelijk maakt wordt ook wel Proof of Work genoemd, en stelt gebruikers in staat om coins te delven. Dit doen ze door ingewikkelde rekensommen op te lossen door middel van computercapaciteit en speciale software.

4. Bitcoins zijn heel veel waard

Wie een zestal jaar geleden Bitcoins kocht, kan daar tegenwoordig al heel wat geld voor krijgen. De cryptovaluta is enorm in waarde gestegen, en dat maakt het vooruitzicht voor toekomstige beleggers natuurlijk alleen maar rooskleuriger. Ook geeft het steeds groter wordende succes van de munt een indruk van waartoe op dit moment nog kleine cryptovaluta in staat zijn!

5. De Bitcoin kan veilig bewaard worden

Tenslotte, en dit is waarschijnlijk een van de belangrijkste factoren als het om geld gaat – virtueel of niet -, kan je je coins als gebruiker veilig en eenvoudig opslaan. Er bestaan zelfs verschillende mogelijkheden, waaronder een echte hardware wallet, of een software wallet. De eerste komt doorgaans in de vorm van een USB-stick die je altijd bij je kan hebben, terwijl een software variant dan weer een soort van programma is dat je op je computer kan installeren. Beide opties garanderen echter de veiligheid van je Bitcoins!

De geschiedenis van Bitonic als Bitcoin-bedrijf

bitonic kopenVoor je natuurlijk van al deze voordelen kan genieten is het nog een kwestie van Bitcoins te kopen. Dit is eigenlijk een belangrijke stap in het hele proces, maar niet enkel omdat je dan over Bitcoins beschikt. Het juiste bedrijf kiezen voor de aankoop van munten garandeert dat je de cryptovaluta op de best mogelijke manier kan benutten – en er dus meer financiële mogelijkheden uit kan halen!

Bitonic is zo’n bedrijf – meer nog, het is een van de allereerste bedrijven in Nederland die Bitcoins verkocht. De onderneming werd door drie vrienden uit de middelbare school opgericht, die hun duidelijke visie over de Bitcoin – en welke betalingsmogelijkheden het zou bieden in een land als Nederland – wilden concretiseren. Ze wilden dit betalingsnetwerk, dat alle verwachtingen overtrof, ook in Nederland integreren en toegankelijk maken voor elke Nederlandse geïnteresseerde.

Het bedrijf werd zo succesvol dat het zelfs de concurrent van BTCDirect is geworden. Eigenlijk is Bitonic niet meteen bekend geworden als onderneming die bitcoins aanbood, maar eerder als een bedrijf dat advies en informatie gaf over de Bitcoin en het aankopen ervan. Zo werd de basis van de dienstverlening gevormd door trainingen en seminars, die aan de politie, de FIOD, ABN Amro, SNS, ING, Currence, Belastingdienst, TU Eindhoven, UvA, RU Groningen, trustkantoren, het KNAW, enzovoort, werden gegeven.

Met andere woorden, de centrale dienstverlening van Bitonic was expertise over Bitcoins en kennis van het systeem dat er de grondslag van vormde. Deze kennis en ervaring uit zich nog steeds in de methodes die het bedrijf hanteert om de Bitcoin kenbaar te maken bij derde partijen!

Bitcoins kopen bij Bitonic

bitonic tradeDe initiële dienstverlening van Bitonic is dus al duidelijk, namelijk dat men er terecht kon als men advies wil inwinnen over de Bitcoin, wat het inhoudt, en wat de voordelen ervan zijn. Op zich heeft dit echter niet al te veel te maken met het échte, grotere doel van het bedrijf: iedereen de kans geven om Bitcoins te kopen en te gebruiken. Dat is dan ook de reden waarom de onderneming meer wegheeft van een exchange, waar iedereen coins kan kopen met de meest voorkomende betaalmethodes, zoals iDeal. Op die manier wordt de Bitcoin een laagdrempelige virtuele munteenheid, wat de populariteit ervan natuurlijk alleen maar ten goede komt.

De diensten die het bedrijf biedt hebben in elk geval tot succes geleid: al sinds de opstart in 2012 werden meer dan 140.000 Bitcoins verkocht! Waarom is coins kopen bij Bitonic nu zo’n goed idee? Enkele voordelen:

– De Bitcoins worden meteen geleverd tegen de afgesproken prijs. Er komen dus geen onaangename, onverwachte kosten bij kijken.

– Alle Bitcoins komen uit de voorraad van de onderneming zelf.

– Gebruikers kunnen hun Bitcoins meteen naar hun eigen wallet versturen, waardoor men dus geen extra wallet bij Bitonic moet aanmaken.

– De onderneming houdt zich bezig met de ontwikkeling van oplossingen voor handelszaken en zelfstandigen om Bitcoins te accepteren als betaalmiddel. Zo werd BitMerchant ontwikkeld, een app die snel en eenvoudig in een webshop geïntegreerd kan worden, waardoor Bitcoins zich aan de lijst van geaccepteerde munteenheden toevoegt. Elke uitbater van een winkel krijgt op die manier een eigen BitMerchant betaalpagina!

Kortom, Bitonic is een van de beste opties voor Nederlanders die snel, veilig en duidelijk Bitcoins willen aankopen!

Wat meer informatie over BitMerchant

Eigenlijk is Bitmerchant een van de grootste troeven van dit bedrijf, en dat verdient natuurlijk wat meer informatie. Er hangen immers enkele voordelen aan deze app vast, die het voor winkeliers een wel zeer interessante optie maken:

– Winkeliers besparen veel geld omdat er geen transactiekosten meer zijn.
– Alle coins worden volledig automatisch betaald, zonder kosten.
– Er komen geen opstartkosten bij kijken, en de opstart is erg eenvoudig.
– Je beschikt over een unieke, gratis webwinkelmodule die op je webshop geplaatst kan worden. Deze kan je beheren vanuit je BitMerchant account.
– De betaalpagina is reeds in tien talen verkrijgbaar, en dat maakt BitMerchant een internationaal interessante oplossing voor webwinkels.
– Je beschikt over een duidelijk overzicht van je persoonlijke bitcoin financiën, in je eigen account.
– De omwisselkosten van Bitcoin naar euro zijn erg laag – niet meer dan 0,5 procent!
Dat is heel wat lager dan de standaard koste bij de doorsnee bank.
– Er wordt gewerkt aan een Nederlandse Bitcoin Exchange, namelijk BL3P. Hiermee kunnen Nederlanders in grote bedragen handelen met cryptovaluta zoals Bitcoin, en ze kunnen ook limietorders plaatsen.

Bitonic: een vernieuwende Bitcoin verkoopservice

Het is duidelijk dat Bitonic heel wat in petto heeft als het gaat om Bitcoin en diensten die het gebruik en verhandelen ervan aangenamer én eenvoudiger maken. De onderneming blijft hard werken om de Bitcoin voor iedereen in Nederland verkrijgbaar en toegankelijk te maken, en het is dan ook een van de beste bedrijven van het land.

Wie weet integreert het bedrijf in de toekomst ook de verkoop van de bekende altcoins, waardoor de service die ze leveren nog veel beter zou zijn. Altcoins vormen immers steeds meer een onmisbaar deel van het Bitcoin netwerk, en een dienstverlening die daarop inspeelt is natuurlijk nog veel interessanter.

Niettemin heeft Bitonic zich tot op vandaag al bewezen als betrouwbare, veilige en transparante dienst voor het aankopen en verkopen van Bitcoins. Iedereen die het handelen in bitcoins, alsook het investeren en beleggen ervan serieus neemt, doet er goed aan zijn of haar coins bij een erkende, betrouwbare aanbieder te kopen. Bitonic is dat, en garandeert dan ook de beste kansen om van je financiële investering iets te maken!

Gedegen advies over de Bitcoin

Zoals reeds werd vermeld aan het begin van het overzicht, werd Bitonic eigenlijk opgericht als een bedrijf dat professioneel advies gaf over de Bitcoin. Gebruikers die niet goed wisten wat ze met de munt moesten doen, hoe het systeem precies werkte, en hoe ze het beste uit hun investering moesten halen, konden terecht bij Bitonic voor deskundig advies.

Ook nu nog is het mogelijk informatie te krijgen over de Bitcoin. Wat is de Bitcoin precies? Wat houdt dat Proof of Work principe eigenlijk in? Kan ik in de toekomst nog geld verdienen als ik nu beleg in Bitcoins? Allemaal vragen die een duidelijk antwoord behoeven, en dat is dan ook waar Bitonic je een duidelijk antwoord op kan geven.

Naast dus gewoon het aankopen en verkopen van Bitcoins, kan je bij dit bedrijf ook altijd terecht als je meer wil weten over wat de coin inhoudt. Zoals dat bij alles het geval is, is informatie verwerven over een onderwerp essentieel om er het beste uit te halen – zeker als het gaat om virtueel geld. De toekomst van digitale munteenheden zoals Bitcoin liggen dus niet enkel in de handen van de gebruikers; ook de bedrijven die ze aanbieden spelen hierbij een grote rol. En dat is precies waarom Bitonic zo uniek is als verkopen van Bitcoins in Nederland!

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,894.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,572.38
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00
 • bnbBNB (BNB) $ 310.90
 • xrpXRP (XRP) $ 0.400064
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.999730
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.374003
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092598
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09
 • okbOKB (OKB) $ 37.09
 • solanaSolana (SOL) $ 23.81
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,566.91
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.22
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 94.17
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.63
 • tronTRON (TRX) $ 0.062314
 • daiDai (DAI) $ 1.00
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.48
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,817.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.16
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 6.97
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.29
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.56
 • moneroMonero (XMR) $ 174.50
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.44
 • aptosAptos (APT) $ 16.51
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 133.17
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090496
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.78
 • quant-networkQuant (QNT) $ 142.44
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.31
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077872
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.07
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.09
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.238210
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023125
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064543
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.73
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.733674
 • fantomFantom (FTM) $ 0.486782
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.65
 • aaveAave (AAVE) $ 80.98
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.722069
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.67
 • flowFlow (FLOW) $ 0.998176
 • fraxFrax (FRAX) $ 0.999408
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.02