bytecoin kopen

Bytecoin kopen

bytecoin kopen gaat tegenwoordig zeer gemakkelijk. Bij cryptoloket.nl hebben wij het samen met onze partners het zeer eenvoudig gemaakt om bytecoin te kopen en een wallet te plaatsen. bytecoin is een coin die u online kunt kopen met iDeal dus met uw eigen bank.

Bytecoin kopen met iDeal

bytecoinVirtueel geld: voor zij die mee zijn met de financiële stand van zaken en evolutie die zich aan het ontwikkelen is, is het geen onbekende term meer. Digitaal geld zoals de Bitcoin spelen een steeds belangrijker wordende rol in de financiën van vandaag, zowel op grote als kleine schaal. Dat is dan ook waarom via het internet steeds meer informatie over de Bitcoin en alle mogelijke varianten beschikbaar is.

Het geheim van het succes van dergelijk geld zit hem in het feit dat het gebruikt kan worden zoals traditionele vormen van geld, maar dat er heel wat meer mogelijkheden aan vastzitten. Zowel particuliere gebruikers als bedrijven en zelfs hele landen richten zich op de evolutie van deze munteenheden, allemaal wetende dat de invloed ervan op de huidige economie enorm zal zijn!

Een uiteenlopend gamma aan virtuele munteenheden

Er bestaan naast de bitcoin natuurlijk nog talloze andere digitale munten, de meeste waarvan ontsproten zijn uit deze eerste. De meeste altcoins zijn in feite niet echt een andere munt, maar eerder een uitbreiding op de Bitcoin. Veel van deze soorten brengen dan ook verbeteringen door, en gaan de problemen waar de Bitcoin mee kampt, oplossen.

Juist door het enorme aanbod aan mogelijkheden is het voor gebruikers niet altijd eenvoudig om de juiste keuze te maken. Het sterke punt van de ene virtuele munt is het zwakke punt van de andere, en er bestaat nu eenmaal geen perfecte optie.

Een van de munten die echter wel het vermelden waard is, is Bytecoin. Hoewel veel mensen denken dat het om een spellingsfout gaat als ze het woord Bytecoin horen (in plaats van Bitcoin) is het wel degelijk een andere munt. Wat meer informatie over de Bytecoin, wat de voordelen en mogelijkheden ervan zijn, en hoe deze coin zich onderscheidt dan andere, is belangrijk!

Wat is Bytecoin?

bytecoin kopenNet zoals de Bitcoin is Bytecoin een cryptovaluta die decentraal wordt beheerd. Dat wil zeggen, er is geen sprake van een centrale autoriteit op machthebbende instelling die het beheer en distributie van de munt op zich neemt. Wat Bytecoin echter vooral interessant maakt is het feit dat hij erg goedkoop, snel en uiterst veilig is bij het uitvoeren van transacties.

Eigenlijk is het sterkte punt van deze munteenheid nog dat er echt géén informatie verkregen kan worden over gebruikers of hun transacties. De technologie achter deze coin garandeert dat niemand je wallet kan inkijken, wat bij de meeste andere coins wel het geval is. Ook is niet traceerbaar welke financiële transacties werden gedaan, of vanwaar deze komen!

Bitcoins minen

Net zoals bij elke andere virtuele munteenheid is de meest efficiënte manier om eraan te komen door ze te minen. Bij Bytecoin is het mogelijk om je eigen Bytecoins te minen met een gewone computer. Elke gebruiker is dus in staat zijn of haar eigen vermogen op te bouwen en te onderhouden.

Daarbij komt ook nog eens dat de Bytecoin (ook wel BCN genaamd) erg goedkoop is per stuk. De ideale cryptocoin dus voor investeerders die een niet al te groot budget willen uitgeven aan virtueel geld!

Het primaire doel van Bytecoin

Bytecoin onderscheidt zich dus duidelijk op veel vlakken van andere coins, maar net zoals andere varianten heeft de munt één primair doel: het mogelijk maken van snelle, veilige en goedkope financiële transacties, helemaal via een eigen cryptomunt. Het gaat om een open source digitale munt, wat inhoudt dat echt iedereen er actief in kan worden, en de blockchain technologie die er de basis van vormt, kan gebruiken.

Ook voor bedrijven is Bytecoin erg interessant, juist omdat deze met de munt veiliger, sneller en veel goedkoper financiële transacties kunnen doorvoeren. En dat is voor elke onderneming natuurlijk een interessant gegeven!

Een laatste overzicht van de voordelen van deze cryptomunt:

– de prijs per bytecoin is uiterst laag
– de coin verleent zich perfect voor snelle, voordelige en veilige transacties
– er bestaan verschillende manieren waarop je Bytecoins kan verkrijgen
– tenslotte zijn alle financiële transacties die met Bytecoins worden gedaan erg discreet!

Bytecoin als anoniem summum onder de cryptovaluta

Zoals vermeld is Bytecoin helemaal anoniem, maar daar komt nog bij dat het de allereerste munt is die deze aanpak hanteert. Niettemin is de coin nog relatief onbekend, behalve dan misschien bij ervaren en gespecialiseerde kenners van cryptogeld. De meeste mensen zullen Monero of Verge aanhalen als iemand ze vraagt naar anonieme munten, terwijl Bytecoin de eerste munt was die volledige anonimiteit toepaste. Monero is eigenlijk zelfs een fork van Bytecoin, en heeft er zijn technologie dus van overgenomen!

Bytecoin is naast helemaal anoniem ook gepremined, wat inhoudt dat de ontwikkelaars van de coin alle munten in handen hebben. In totaal zijn er haast 200 miljard Bytecoins, en stuk voor stuk zijn ze in de handen van de makers van de Bytecoin – doorgaat deze er zelf naar hebben gemined!

Bytecoin gebruiken om geld te verdienen

Net zoals bij elke munt biedt Bytecoin gebruikers de mogelijkheid om geld te verdienen. Iedereen kan deel uitmaken van het netwerk van deze munt, en het is dan ook eenvoudig om erin te investeren. Als de waarde van de coin stijgt, dan stijgt dus ook de waarde van het netwerk. Als dat gebeurt, is het heel goed mogelijk om geld te verdienen met deze munt!

Het is daarbij ook mogelijk om coins te verdienen met trading, en wel via Poloniex, een trading platform. Om dit te doen moeten gebruikers hun bitcoins verhandelen tegen Bytecoins, waarna ze deze veilig kunnen bewaren in een wallet!

Bytecoins verkrijgen: hoe moet het?

Er bestaan natuurlijk meerdere manieren om Bytecoins te verkrijgen, zoals dat bij elke virtuele munt het geval is. Een overzicht:

1. Deelnemen aan het netwerk

Als je deel uitmaakt van het Bytecoin netwerk, dan krijg je hiervoor een belonging in de vorm van – jawel – Bytecoins.

2. Bytecoins kopen

Het is de meest voor de hand liggende optie om BCN meteen te kopen op exchanges, zoals Bitonic!

Belangrijke begrippen met betrekking tot Bytecoin

De Bytecoin houdt duidelijk heel wat meer in dan men op het eerste zicht zou denken. Het gaat dan wel om een relatief kleine en nog onbekende virtuele munt, hij biedt heel wat mogelijkheden. Teneinde deze cryptomunt nog beter te kennen en te begrijpen, is wat meer informatie nodig over hoe hij werkt en wat de mogelijkheden ermee zijn!

1. Transacties doen met Bytecoin

Transacties met gewoon geld gebeuren doorgaans door middel van een tussenpersoon, ofwel een financiële instelling of bank. De betrouwbaarheid van dergelijke transacties wordt altijd gegarandeerd door de agent die de financiële afhandeling uitvoert.

Bij een virtuele munt als de Bytecoin gebeurt dit echter via het internet, net zoals dat bij alle cryptomunten het geval is. De betrouwbaarheid en veiligheid van de transactie zijn in dit geval verzekerd door ingewikkelde, beveiligde algoritmes die het onmogelijk maken voor derden om te weten te komen wie die transactie heeft gedaan. Ook is het onmogelijk te achterhalen wie de ontvanger van de transactie was, en hoeveel de overgemaakte som bedraagt.

Eigenlijk fungeert het netwerk van gebruikers als medium waarlangs transacties worden gedaan – maar toch heeft niemand toegang tot die informatie. Elke transfer is dus helemaal anoniem!

Hiervoor is natuurlijk heel wat rekenkracht nodig, en daarvoor wordt beroep gedaan op de computers van de gebruikers zelf. In ruil daarvoor krijgen deze een beloning in de vorm van Bytecoins. Een concept dat ook wel ‘mining’ of mijnbouw genoemd wordt!

Bytecoin emissie

Net zoals bij traditionele valuta is het bij Bytecoin mogelijk om deze aan emissie te onderwerpen. Bij de emissie van gewone munteenheden gaat het doorgaans om een gesloten proces. Hierbij heeft de zogenaamde emittent zijn eigen mogelijkheden, en is dat proces volledig afgeschermd van derden.

Bij Bytecoin emissie gaat het echter om een open proces dat gebruik maakt van de leden van de community, of tenminste van hun computerinformatie. Het is voor elke gebruiker mogelijk om zich bij het netwerk aan te sluiten, en zo deel te nemen aan het proces. Met andere woorden, iedereen kan ‘miner’ worden!

Het gevolg van mining? Er wordt nieuw geld gecreëerd, dat als functie heeft om gebruikers te belonen voor de rekenkracht die ze hebben gegeven voor het verwerken van financiële transacties!

Die transacties gebeuren ongeveer elke 2 minuten, en worden beheerd en gecontroleerd door miners. Ook zorgen deze ervoor dat de cryptografische bescherming van persoonlijke informatie en financiële transacties correct worden verwerkt. Ze hebben echter zelf geen toegang tot deze informatie, aanzien Bytecoin beide partijen wil beschermen. Zowel de verzender als de ontvanger en de overgeschreven soms blijven dus anoniem.

De beloning van het afgeven van rekenkracht aan oplopen tot 65.000 Bytecoins per seconde. Het resultaat is dat nulvergoeding en geldemissie mogelijk zijn bij deze vernieuwende munteenheid!

De deflatie van de Bytecoin

Het is duidelijk dat Bytecoins almaar duurder worden, aangezien de emissie tot 184,48 miljard coins beperkt is. In feite daalt het aantal afgegeven coins elke 2 minuten een klein beetje, waardoor de koers en waarde van de munt hoger komen te liggen.

Valuta’s die een scherpe daling ondervinden van de blockchain beloning zijn doorgaans blootgesteld aan sterke dalingen in het netwerk. Bij Bytecoin daarentegen neemt die afgifte geleidelijk aan af, met als gevolg dat de munteenheid beschermd is en blijft tegen onverwachte economische volatiliteit!

De veiligheid en betrouwbaarheid van de Bytecoin.

Iets waar Bytecoin dus echt in uitblinkt, is de veiligheid en anonimiteit van de munt zelf. De betrouwbaarheid ervan wordt dan weer vooral bepaald door de overall rekencapaciteit van de computers die gebruikers overal ter wereld bezitten. Deze werken allemaal mee aan het uitvoeren van transacties. Hoe meer vermogen er beschikbaar is, hoe betrouwbaarder het Bytecoin netwerk is. Dat op zich maakt het natuurlijk al een goede reden om in de munt te investeren!

Het resultaat van dit alles is dat het geld dat je als gebruiker in je wallet opslaat, hoe dan ook beschermd is tijdens het verwerken van een transactie. De veiligheid van het geld is dus niet afhankelijk van hoe betrouwbaar het netwerk is. Kortom, je geld blijft altijd veilig – en dat is natuurlijk precies wat men van een cryptomunt verwacht!

Wil je dus kunnen investeren in een cryptomunt die zowel goedkoop als veilig en snel is? Dan is kiezen voor Bytecoin een logische beslissing. Het netwerk van gebruikers over de hele wereld maakt het niet enkel mogelijk om deel te nemen aan de verspreiding en popularisatie van de munt zelf. Het bied je ook de kans om getuige te zijn van de globale evolutie die zich voltrekt binnen de maatschappij: de evolutie van het virtuele geld!

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,894.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,572.38
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00
 • bnbBNB (BNB) $ 310.90
 • xrpXRP (XRP) $ 0.400064
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.999730
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.374003
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092598
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09
 • okbOKB (OKB) $ 37.09
 • solanaSolana (SOL) $ 23.81
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,566.91
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.22
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 94.17
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.63
 • tronTRON (TRX) $ 0.062314
 • daiDai (DAI) $ 1.00
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.48
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,817.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.16
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 6.97
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.29
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.56
 • moneroMonero (XMR) $ 174.50
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.44
 • aptosAptos (APT) $ 16.51
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 133.17
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090496
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.78
 • quant-networkQuant (QNT) $ 142.44
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.31
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077872
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.07
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.09
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.238210
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023125
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064543
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.73
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.733674
 • fantomFantom (FTM) $ 0.486782
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.65
 • aaveAave (AAVE) $ 80.98
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.722069
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.67
 • flowFlow (FLOW) $ 0.998176
 • fraxFrax (FRAX) $ 0.999408
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.02