COSS exchange

COSS

We willen een uitgebreide methode presenteren die het mogelijk maakt om de algehele gebruikerservaring van cryptocurrency te verbeteren via COSS, Crypto-One-Stop-Solution. COSS.

COSS meer dan een exchange

COSSDe vaste waarde van cryptocurrencies als alternatieve betaalmethode heeft de afgelopen jaren een kritieke periode bereikt tussen investeerders, ondernemers en consumenten. Een dergelijke populariteit kwam er ook niet zomaar, maar met de hulp van blockchain-technologie, die een aantal wereldbanken en bedrijven in een poging heeft genomen om de efficiëntie van hun diensten te verbeteren. De permeatie van cryptocurrency en blockchain-technologie op de wereldmarkt is niet alleen een technologische trend, maar eerder stabiel in de richting van een betere toekomst, waarin het beheren van persoonlijke financiën eenvoudiger, sneller, goedkoper en veiliger wordt.

De cryptocurrency-industrie heeft geresulteerd in een geheel nieuwe markt, of een reeks van marktgestuurde technologieën, die mogelijk bestaande marktstrategieën en conventionele bedrijfsbeoefenaars kunnen verstoren. Net als andere industrieën heeft de cryptocurrency-industrie echter te maken met een aantal obstakels, wat de distributie ervan natuurlijk vertraagt bij niet-technische gebruikers. Een van de uitdagingen is de afwezigheid van een one-stop-oplossing die de bestaande diensten samenbrengt in een ‘gebruikersvriendelijk’ ecosysteem.

We willen een uitgebreide methode presenteren die het mogelijk maakt om de algehele gebruikerservaring van cryptocurrency te verbeteren via COSS, Crypto-One-Stop-Solution. COSS.

Het platform vormt de basis voor een gemeenschap van gebruikers van cryptocurrency: bedrijven, startups, handelaren, klanten en handelaren worden levensvatbare markten, waarbij de laatste drie elementen kunnen worden gecombineerd in een ecosysteem dat de massale acceptatie van cryptocurrency kan vergroten.

Met COSS worden bruikbaarheidsproblemen met betrekking tot virtuele valuta op een innovatieve manier opgelost. Het platform verzamelt de populairste cryptografische services en producten in één portal waarmee gebruikers controle over hun financiën kunnen krijgen, transacties kunnen beheren, betalingen van verkopers kunnen integreren, geld kunnen besparen en meer.

Informatie over het COSS platform

COSS (Crypto-One-Stop-Solution) is een platform dat zowat alle functies van het digitale economische systeem omvat, gebaseerd op cryptocurrency. Het COSS-systeem bestaat uit onder andere een betalingsgateway (PoS), crypto-uitwisseling, handelslijst, marktpositie, online portefeuille, verschillende muntfaciliteiten en een mobiel platform. Het COSS-platform brengt alle transactionele aspecten samen die doorgaans met behulp van Fiduciair geld (FIAT-geld) worden beheerd en biedt verschillende cryptocurrency-gerelateerde diensten op één plaats. De lijst met mogelijke functies van het platform kan onbeperkt worden uitgebreid en zal doorgaan met groeien naarmate het platform zich verder ontwikkelt.

Er zijn drie medeoprichters van COSS. Dan Cearnau beheert de technische aspecten van de valuta en de beveiliging van de informatiestroom over het project. Rune Evensen is een visionair en maakt deel uit van het ondersteuningsteam van COSS. Christopher Bridges is Compliance Officer en heeft meer dan 27 jaar ervaring als advocaat en notaris. Het COSS-team is echter enorm en internationaal. Vanwege de aard en decentralisatie van de blockchain werken ontwikkelaars wereldwijd aan het project. De basis van het bedrijf is gevestigd in Singapore, met extra kantoren in New York City en Boekarest.

Het COSS (Crypto-One-Stop-Solution) -platform is ontworpen om de toepassing van cryptocurrencies te vergemakkelijken en wordt geleverd met een native token met de naam COSS. Het COSS-platform werkt als DAO (Distributed Autonomous Organisation), die 50% van alle transactiekosten overdraagt aan de eigenaar van de DAOS CROSS-tokens in de vorm van transactiekosten die afkomstig zijn van de juiste valuta. Houders van tokens van COSS ontvangen deze vergoeding verdeelde toewijzing (wekelijks) van alle vergoedingen die op de uitwisseling zijn gegenereerd. De vergoedingen die aan de uitwisseling worden betaald, zijn afkomstig van zowel de koper als de verkoper en betalen 0,2% commissie op transacties. Tokenhouders worden daarom opnieuw toegewezen aan 0,2% van het dagelijkse handelsvolume (50% van de commissie van 0,4% (0,2% betaald door de koper + 0,2% betaald door de verkoper)).

Wat ik zo leuk vind aan COSS is dat het de eerste en enige uitwisseling is om een verdeling van de kostenverdeling aan te bieden, en dat het daardoor gemakkelijk maakt om de munt te waarderen met behulp van een traditioneel financieel model. COSS-tokens zijn gebouwd op het Ethereum-platform, die de gedeelde rechten in de COSS-toepassing bewijst. 50% van de omzet gegenereerd door DAO wordt gedeeld door de tokeneigenaren. Dit wordt beheerd via een slim contract met Ethereum dat de distributie en toewijzing regelt van inkomstenstromen die door het platform worden gegenereerd. Het platform zelf wordt beheerd door COSS Pte Ltd.

Het platform genereert inkomsten uit 3 bronnen:

Coss Opnames:

Opnamesommen voor cryptocurrency genereren inkomsten voor het platform, maar de meeste kosten worden door het netwerk gebruikt om de opname te verwerken. Gedurende dit proces worden geen directe inkomsten gegenereerd, wat betekent dat er geen bedrag aan opnamekosten wordt gedeeld door de eigenaar van de DAO-tokens.

COSS Transactiekosten op de beurs:

COSS maakt gebruik van een beslissingsschema voor transactiekosten, dat pure inkomsten genereert voor het platform. De vergoeding wordt berekend van de beide leden die deelnemen aan de handel en 50% van deze opbrengst wordt gedeeld met de eigenaar van de DAO-tokens.

Kosten beginnen met 0,2% van de spelers en maker kosten, en eindigen met 0,04% afkomstig van transacties.

Betalingsgateway voor platformen:
(Met andere woorden verkopers die goederen verkopen via een betalingsgateway of POS, creëren inkomsten)

Kosten worden gegenereerd in de crypto die voor de transactie wordt gebruikt. Kosten gegenereerd in beide cryptocurrencies worden verhandeld in een paar. In het geval van FIAT-paren worden alleen de kosten betaald in cryptocurrencies verdeeld onder de token-houders. 50% van deze opbrengst wordt gedeeld met de eigenaar van de DAO-tokens. Het handelsplatform van COSS werkt voor een fee van 0,75% op elke transactie.

COSS TOKEN

COSS ExchangeCOSS TOKEN is een crypto die inkomsten genereert, ontwikkeld in Ethereal Blockchain als Token ERC20, waarmee de eigenaar inkomsten kan ontvangen in de vorm van transactiekosten die door het COSS-systeem worden opgelegd voor cryptografische transacties.
COSS-tokenhouders ontvangen wekelijks inkomsten in hun portemonnee. Op dit moment genereerde deze divisie inkomsten uit transactiekosten wanneer de betaling in Bitcoin, Ether en andere cryptografische gegevens die door COSS werden ondersteund, via de Payment Gateway / POS en/of via Crypto Exchange werd verzonden. In de nabije toekomst zal COSS andere kapitaliserende functies gebruiken.

COSS is nog erg jong (het COSS-token begon pas op 20 september 2017 te worden verhandeld) en is momenteel slechts de 211de meest populaire ruil via het handelsvolume op coinmarketcap.com. De afgelopen 24h had COSS ongeveer $ 3mm handelsvolume. Als we dit jaar geen groei aannemen, komt dat neer op een handelsvolume / jaar van $ 1095mm. Van dat volume ontvangen de token-houders $ 21,9 mm (0,2%). De huidige waarde van COSS is $ 1,53 / token. De token kende een sterke stijging ronde de jaarwisseling waarbij de prijs op een gegeven moment rond de $ 2 schommelde. Terwijl deze een aantal dagen ervoor, en de laatste maand(en), rond de $ 0,2 fluctueerde. Nu is de waarde al een aantal dagen aan het stabiliseren rond de eerder vermelde $ 1,5. Het valt af te wachten wat de volgende stijging zal inhouden.

 

Opportuniteiten en bedreigingen COSS

Dus de voor de hand liggende vraag is of COSS (de beurs) voldoende handelsvolume zal kunnen binnenhalen om COSS (het token) echt waardevol te maken?
Een blik op het competitieve landschap toont aan dat COSS voordelen heeft. Ten eerste zijn de “grote beurzen” (Bittrex, Poloniex, Kraken, enz.) bijna volledig gestopt met het vermelden van nieuwe tokens vanwege wettelijke zorgen. Nieuwe tokens worden daarom vermeld op “kleine uitwisselingen” (HitBTC, Cryptopia, Liqui, enz.) En omdat COSS niet bang is om nieuwe tokens te vermelden, kan het hier dan ook echt concurreren. COSS kan ook concurreren op klantenondersteuning, die zo notoir is bij de grote beurzen dat tickets dagen of weken onbeantwoord blijven, terwijl COSS klantenondersteuning heeft ingebouwd in zijn scherpe kanaal en waar vragen haast onmiddellijk worden behandeld.

Een andere zorg die beleggers mogelijk hebben, is of COSS kan concurreren met de aankomende gedecentraliseerde uitwisselingsprotocollen (0x Project, Kyber Network, Airswap, enz.)? Dit is een moeilijke vraag om nu te beantwoorden omdat we niet precies weten hoe de gedecentraliseerde uitwisselingen zullen voelen voor de gemiddelde gebruiker (zullen ze snel / langzaam zijn? Onhandig / schoon? Gemakkelijk / moeilijk te gebruiken? Goedkoop / duur?). Zeker, de eerste reeks gedecentraliseerde uitwisselingen (Bitshares, Waves, Etherdelta) heeft de heersende gecentraliseerde uitwisselingskampioenen niet omvergeworpen. En een korte blik op RadarRelay (het eerste platform dat bovenop het 0x-protocol is gebouwd) laat zien dat het vrij duur is, tussen 0,4% -0,75% commissie / transactie, meer dan het dubbele van dat van COSS.
En als gedecentraliseerde uitwisselingen echt de toekomst zijn, is er geen reden dat COSS zijn uitwisselingsstructuur niet opnieuw kan coderen om een gedecentraliseerde uitwisseling te worden (Binance, de twaalfde meest populaire beurs in volume, heeft plannen aangekondigd om uiteindelijk een gedecentraliseerde uitwisseling te worden).
Men kan niet genoeg benadrukken wat voor een concurrentievoordeel dat COSS hanteert met zijn toewijzingsallocatie van 50%. Dit zal spelers ongetwijfeld stimuleren om op de beurs te handelen, wat volume zal brengen, wat meer gebruikers zal brengen, wat meer vergoedingen zal brengen, wat de vraag naar het COSS-token zal verhogen, enz.

Andere platforms zijn lang niet zo genereus. Binance, bijvoorbeeld, neemt 20% van de inkomsten in beslag en doet een terugkoop en een token verbranding per kwartaal totdat de helft van alle openstaande tokens zijn verbrand. Met dit terugkoop- en brandprogramma is het Binance-token 13x gestegen ten opzichte van de oorspronkelijke prijs, maar dat is nergens zo bevredigend als de toewijzingsallocatie van 50% van COSS.
En laten we niet vergeten dat we nog steeds erg vroeg zijn in de cryptocurrency bull-markt, en het is dan ook een goede gok om te zeggen dat de totale handelsvolumes voor alle cryptocurrencies in de komende maanden en jaren absoluut nog zullen toenemen. Het gemiddelde 24-uurs handelsvolume gaat blijven stijgen, en bij deze tendens zullen alle uitwisselingen winnen, maar vooral houders van COSS-tokens.

Veiligheid en meer

Voor uw veiligheid hebben ze een Two Factor Authentication System geïmplementeerd om uw portemonnee op de COSS-uitwisseling te beschermen. Het COSS-platform bevat tal van functies voor zowel leveranciers als consumenten. Retailers kunnen bijvoorbeeld COSS gebruiken als betaalgateway. Dit betekent dat ze de valuta kunnen accepteren als betaalmiddel in hun winkels, maar ook op hun e-commercewebsites door COSS Scrypt te implementeren. Alle transacties van de leverancier en de consument zijn beveiligd op de Ethereum Blockchain en kunnen op elk moment worden gecontroleerd. Het COSS-platform biedt ook de mogelijkheid om op elk gewenst moment en onmiddellijk tussen Bitcoin, Veros Coin, Ethereum, Euro, US Dollar en Singaporese dollars uit te wisselen. De ultramoderne beveiligingsapp, die onder meer 2FA en end-to-end-codering gebruikt, stelt de gebruiker in staat om bijzonder veilige transacties uit te voeren. Wat COSS uniek maakt, is dat in een app fondsen van het handelaarplatform naar de portefeuille en de beurs kunnen worden overgezet.

Samenvattend

Kortom, ik denk dat COSS één van de beste investeringen is van najaar 2017- begin 2018, vanwege zowel de diverse mogelijkheden als de tokenwaarde die is gekoppeld aan iets dat je dagelijks gemakkelijk kan opvolgen. De tokenwaarde van de COSS is gekoppeld aan het dagelijkse handelsvolume, iets wat u kunt controleren met een klik op coinmarketcap.com. Je kunt het handelsvolume elke dag bekijken en als je na een week of een maand het gevoel hebt dat de groei niet naar je zin is, of als de toewijzing van de verdeelsleutel te weinig is, kun je gewoon je tokens verkopen. Vergelijk dat met een aandeel waarbij je tot het einde van het kwartaal moet wachten op een winstrapport, of vergelijk het met de 99% van andere crypto’s waarvan de waarde is gekoppeld aan een hulpprogramma voor een product dat nog niet eens in gebruik is, dan lijkt dit zeker een investering die tot de top 1% in termen van risico en beloning behoort. Voor het volledige spectrum van de COSS-diensten verwijs ik u graag door naar hun website, alwaar u nog extra informatie kan vinden.

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,938.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,574.59
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00
 • bnbBNB (BNB) $ 310.98
 • xrpXRP (XRP) $ 0.399119
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.375186
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092829
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09
 • okbOKB (OKB) $ 37.64
 • solanaSolana (SOL) $ 23.90
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,568.56
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.24
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 94.67
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.74
 • tronTRON (TRX) $ 0.062502
 • daiDai (DAI) $ 0.999942
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.50
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,844.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.24
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 7.00
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.28
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.55
 • moneroMonero (XMR) $ 174.68
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.51
 • aptosAptos (APT) $ 16.58
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 133.83
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090672
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.81
 • quant-networkQuant (QNT) $ 142.89
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.32
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077878
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.09
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.10
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.238374
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023262
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064663
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.75
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.736545
 • fantomFantom (FTM) $ 0.489484
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.70
 • aaveAave (AAVE) $ 81.17
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.723738
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.64
 • flowFlow (FLOW) $ 1.00
 • fraxFrax (FRAX) $ 1.00
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.02