Dash | dash Kopen

Dash

Dash kopenDash kopen gaat tegenwoordig zeer gemakkelijk. Bij cryptoloket.nl hebben wij het samen met onze partners het zeer eenvoudig gemaakt om Dash te kopen en een wallet te plaatsen. dash is een coin die u online kunt kopen met uw eigen bank.

Dash kopen

dash kopenVirtuele munteenheden zoals Bitcoin worden steeds populairder in gebruik, voor uiteenlopende doeleinden. Steeds meer particulieren en bedrijven doen beroep op een digitale cryptocurrency om financiële transacties af te handelen, en dat brengt hoe dan ook enkele interessante voordelen met zich mee.

Geld is tegenwoordig verkrijgbaar en bruikbaar in haast oneindig vele verschillende vormen, en voor uiteenlopende doeleinden – zowel fysiek als digitaal. Digitale munteenheden zoals Dash bewijzen dat de wereld op economisch en financieel vlak steeds kleiner wordt, en daardoor dus ook veel gemakkelijker te beheren en te controleren.

Net zoals Bitcoin is Dash een cryptocurrency die heel wat te bieden heeft voor gebruikers, en wat meer informatie daarover is hier dan ook op zijn plaats. Wat Dash precies is, wat de voordelen zijn en waarom – en op welke manier – je de virtuele munteenheid zou moeten kopen, zijn stuk voor stuk vragen die je graag beantwoord ziet.

Het volgende overzicht geeft je alle informatie over Dash die je nodig hebt om in te zien dat het een van de beste investeringen is die je kan doen, zowel voor privé als zakelijke doeleinden, en helpt je daarbij om er het beste uit te halen!

Wat is Dash?

Dash is een zogenaamde Altcoin cryptovaluta dia eigenlijk precies functioneert zoals gewoon contant geld. Er is sprake van een decentraal betaalsysteem dat de verzender en ontvanger in staat stelt volledig anoniem en veilig financiële transacties te doen. Deze transacties kunnen daarbij meteen geverifieerd worden.

In principe is Dash gebaseerd op de software die ook bij Bitcoin gebruikt wordt, maar men heeft een aantal interessante updates doorgevoerd aan de blockchain techniek. Als men Bitcoin of de meeste andere virtuele munteenheden gebruikt, dan verschijnt elke transactie in de blockchain (ook wel het grootboek genaamd), en kan iedereen zien vanuit welk BTC-adres een transactie werd verzonden. Andere informatie, zoals de waarde van die transactie, de verzender en de ontvanger, zijn hierin ook zichtbaar.

Dash maakt echter gebruik van een PrivateSend technologie, waardoor deze en nog andere gegevens volledig onzichtbaar zijn en men dus eenvoudiger anoniem transacties kan afhandelen. Het is met andere woorden onmogelijk om transacties te traceren, waardoor het dus in zekere mate vergeleken kan worden met contant geld. Dat is dan ook de reden waarom men spreekt van Dash, een verkorting van Digital Cash!ç

Daarbij zorgt de InstantSend technologie van Dash ervoor dat alle betalingen binnen niet langer dan 5 seconden afgehandeld worden, dankzij een decentraal netwerk van Masternodes, een soort van speciale servers. Deze omvatten meer dan 4000 computers of servers die continu, 24/7 berekeningen maken, wallets bijhouden en factoren beoordelen – zoals de legitimiteit van wallets -, enzovoort. Deze Masternodes zijn zo snel dat er zelfs geen miners meer nodig zijn. Daarbij voorkomt men zo ook lange wachttijden en is er geen sprake van overbodige en onaangename transactiekosten!

De evolutie van Dash

Dash kwam als cryptocurrency in het jaar 2014 op de markt, en stond toentertijd bekend als Xcoin en Darkcoin. Vanaf Maart 2015 creëerde men echter het nieuwe imago voor de munteenheid, dat we vandaag de dag nog altijd kennen: Digital Cash.

De koers van de munteenheid bleef in het jaar 2016 nog relatief stabiel, rond de 45 euro. In 2017 steeg die waarde echter enorm, en in juni van dat jaar bedroeg die zelfs 4 maal zo veel als een half jaar eerder. De markkapitalisatie steeg op dat moment tot meer dan 1 miljard euro!

Dash begint als cryptocurrency ongetwijfeld te evolueren tot een volwaardige digitale munteenheid, met een vooraanstaande positie in de top 10 cryptocurrencies. Er zijn echter nog altijd enkele risico’s verbonden aan het investeren erin. Dit is vooral het geval omdat de koers vaak sterk varieert. De waarde van aangekocht cryptogeld in de gaten houden is dus essentieel om meer uit je investering te kunnen halen!

De beste Dash wallet kiezen

dash walletEr zijn tal van wallets die gebruikt kunnen worden voor het opslaan van cryptocurrencies zoals Dash. De meest voor de hand liggende keuze is natuurlijk een officiële Dash wallet, maar er zijn nog genoeg andere opties die vaak veiliger, handiger en zelfs uitgebreider zijn.

Eigenlijk hangt de keuze voor een Dash wallet volledig af van je persoonlijke wensen, en hoeveel je precies wil gaan investeren in de munteenheid. Een overzicht op de mogelijkheden is hier dan ook van belang:

1. Trezor Wallet

TREZOR is als hardware wallet erg betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, en verleent zich perfect om uiteenlopende cryptocurrencies op te slaan. Je kan kiezen tussen een grijze, witte of zwarte wallet, en de sleutel die je nodig hebt om transacties te verifiëren wordt altijd in de wallet bewaard.

Dash, Bitcoin, Ethereum en Zcash – stuk voor stuk bekende cryptocurrencies – kunnen op die manier onmogelijk gestolen worden, zelfs als je apparaat kampt met een virus.

2. Ledger Nano S Wallet

Het is altijd een risico om cryptocurrency te bewaren in een app op je mobiele toestel, of in een online wallet. Er kunnen immers altijd coins kwijtgeraakt worden, of zelfs gestolen worden.

De Ledger Nano S Dash wallet maakt hier echter korte metten mee, en garandeert dat je coins altijd veilig op een fysieke opslagplaats bewaard worden. Deze wallet kan gebruikt worden voor Ethereum en Bitcoin, maar ook Altcoins zoals Dogecoin, Ripple, Stratis en natuurlijk Dash. Daarbij kan je de wallet met een computer verbinden door middel van een USB, en wordt de controle en bevestiging van transacties nog veiliger dankzij een overzicht op een OLED beeldscherm. Op die manier kan je financiële betalingen dubbel controleren, wat natuurlijk bijdraagt aan de veiligheid.

3. Spectrocoin exchange en debit card

Spectrocoin is een Engels bedrijf dat continu op zoek gaat naar nieuwe oplossingen voor Bitcoin, Dash en nog tal van andere cryptocurrencies. Het is mogelijk om rechtstreeks Dash of Bitcoin te kopen met zowel dollars als euro’s, en daarbij kan je ze ook veilig bewaren in de speciale Spectrocoin wallet – die overigens via een app én via een browser te gebruiken is.

Spectrocoin is echter pas echt uniek omdat je als gebruiker ook beroep kan doen op een debit card voor cryptocurrencies. Dit is ofwel een virtuele, ofwel een fysieke creditcard die men kan opladen met Dash of BTC. Daarmee kan je op ruim 30 miljoen plaatsen over de hele wereld betalen, in meer dan 20 miljoen winkels. Tenslotte kost de Spectrocoin wallet helemaal niets, tenzij je ervoor kiest om de debit card aan te kopen voor een halve euro, of een fysieke kaart voor 8 euro.

Dash, een slimme zet

De voordelen van Dash zijn dus duidelijk, en dat maakt investeren in deze crypto munteenheid dan ook de moeite waard. Er zijn tal van verkopers die Dash aanbieden tegen de marktprijs, en vaak is het zelfs mogelijk om andere digitale munteenheden in te ruilen tegen Dash.

Betalen voor Dash kan daarbij ook op verschillende manieren, wat het aankopen ervan natuurlijk alleen maar interessanter en eenvoudiger maakt. Twee van de meest toegepaste betaalmethodes is iDeal of creditcard, en dat kan via Anycoindirect:

Digital Cash aankopen of verkopen via Anycoindirect

Anycoindirect is een van de populairste digitale platforms waar men Dash kan aankopen of verkopen. Het gaat om een Nederlandse website die geen enkele verificatie vereist om dagelijks tot wel 100 euro aan verschillende cryptovaluta’s te verhandelen en te betalen met euro’s.

Daarbij kan je het maximaal verhandelbare saldo zelfs verhogen tot 400 euro, als je ervoor kiest om je telefoonnummer te verifiëren. Bij Anycoindirect kan je Dash verkopen en kopen vanaf 30 euro. Bij verkoop krijg je het saldo uitbetaald via bankoverschrijving (SEPA) of via Paypal. Als je Dash koopt, dan kan je met verschillende betaalmethodes afronden, waaronder Mybank, SEPA, Soort, Giropay, iDeal and Bancontact.

De onschatbare waarde van Dash als cryptovaluta

Dash brengt ongetwijfeld heel wat voordelen met zich mee, zowel voor de koper als de verkoper. Of je nu op kleine schaal financiële transacties eenvoudiger en veiliger wil afhandelen, of als bedrijf je financiën eenvoudiger wil kunnen beheren en daarbij gebruik wil maken van een digitale valuta – Dash is de perfecte oplossing. Steeds meer mensen kiezen ervoor om Digital Cash aan te kopen en te verkopen, juist door de uitgebreide mogelijkheden die het met zich meebrengt.

Dash kopen en investeren in deze steeds populairder wordende virtuele currency is een slimme zet voor iedereen die aan de toekomst denkt en wil dat financiële transacties veiliger, eenvoudiger, en vooral, helemaal anoniem kunnen gebeuren. Hoewel de koers van een digitale munteenheid als Dash natuurlijk nooit te voorspellen valt, brengt het investeren erin eigenlijk alleen maar voordelen en positieve vooruitzichten met zich mee.

Wil je Dash kopen maar weet je niet goed wat je kan verwachten? Het bovenstaande overzicht geeft je hoe dan ook alle nodige informatie om voor jezelf te beslissen of je de stap wil zetten. En als je die dan gezet hebt, dan kan je er ook het beste uit halen. Dash kopen is hoe dan ook zijn geld, moeite en energie waard, en is dan ook een must-do voor iedereen die beter gebruik wil maken van de opkomende virtuele valuta!

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,853.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,568.29
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 0.999693
 • bnbBNB (BNB) $ 309.91
 • xrpXRP (XRP) $ 0.396212
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.998692
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.374069
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092937
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09
 • okbOKB (OKB) $ 37.51
 • solanaSolana (SOL) $ 23.84
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,563.65
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.21
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 94.46
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.61
 • tronTRON (TRX) $ 0.062152
 • daiDai (DAI) $ 0.999971
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.47
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,790.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.18
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 6.97
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.28
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.55
 • moneroMonero (XMR) $ 173.85
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.49
 • aptosAptos (APT) $ 16.55
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 133.30
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090393
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.79
 • quant-networkQuant (QNT) $ 142.08
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.30
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077694
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.06
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.08
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.237224
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023151
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064461
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.72
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.732981
 • fantomFantom (FTM) $ 0.482442
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.59
 • aaveAave (AAVE) $ 80.86
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.718952
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.44
 • flowFlow (FLOW) $ 0.997566
 • fraxFrax (FRAX) $ 0.998621
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.02