Dragonchain kopen

Dragonchain kopen

Dragonchain kopen gaat tegenwoordig zeer gemakkelijk. Bij cryptoloket.nl hebben wij het samen met onze partners het zeer eenvoudig gemaakt om Dragonchain te kopen en een wallet te plaatsen. DRGN is een coin die u online kunt kopen met uw eigen bank.

[currencygraph currency1=”drgn” currency2=”eur”]

 

[currencyprice currency1=”drgn” currency2=”usd,eur,ltc,eth,jpy,gbp,chf,aud,cad”]

Dragonchain cryptocurrency

DragonchainVirtueel geld: geen enkele uitvinding heeft een grotere impact gehad op de huidige stand van zaken op het vlak van economie en financiën over de hele wereld. De invloed van virtuele munteenheden (zoals Bitcoin en Ethereum) kan niet onderschat worden. Dat is dan ook een van de redenen waarom deze valuta zo populair zijn onder internetgebruikers.

Walt Disney. Misschien niet meteen een persoon of bedrijf dat je zou associëren met digitaal geld, maar de connectie bestaat dus degelijk wel. Disney heeft net zoals talloze andere bedrijven een eigen blockchain ontwikkeld, en wil daarmee een volwaardig alternatief zijn voor Ethereum.

Het is reeds geweten dat de Walt Disney Company altijd al een stapje voor heeft gehad bij het ontwikkelen van nieuwe vormen van technologie; van digitale animatie tot automatisch bewegende poppen, niets was te uitdagend voor het bedrijf. Dat het zich ook met blockchains en virtueel geld zou inmengen, is echter nogal onverwacht. Toch heeft Walt Disney grootse plannen, en die komen in de vorm van een eigen, unieke blockchain!

Wat is een blockchain?

Natuurlijk is het wel belangrijk dat je eerst weet wat zo’n blockchain precies is. Het gaat om een relatief complex concept, dat misschien voor de ervaren IT-er eenvoudig kan lijken. Het merendeel van de gewone bevolking weet echter niet veel over cryptovaluta en de blockchain.

Een blockchain is kort gezegd een netwerk waarin het verhandelen van digitale munteenheden mogelijk is. Afhankelijk van over welke munt het gaat, zal die blockchain er anders uit zien. Niettemin delen ze allemaal dezelfde eigenschappen, namelijk dat ze fungeren als centrum voor het ontginnen of ‘minen’ van virtueel geld.

Eigenlijk kan zo’n blockchain volgens verscheidene manieren werken, afhankelijk van het type digitaal geld. Een overzicht van de twee basismodellen is hier wel van belang:

1. Een Proof of Work algoritme

Dit algoritme stelt gebruikers van de blockchain in staat om coins te minen, of te delven. Dit doen ze door complexe wiskundige berekeningen op te lossen, waarvoor ze coins als beloning krijgen. Het oplossen van deze berekeningen vereist vaak heel wat rekenkracht, en die kan enkel worden aangeleverd door middel van sterke computers en software.

2. Het Proof of Stake algoritme

Bij een PoS algoritme wordt de maker van de volgende block in de blockchain bepaald door middel van willekeurige trekking. Hierbij wordt rekening gehouden met allerhande factoren, zoals vermogen en leeftijd, om te bepalen wie een block (en dus coins) ontvangt.

Dit alles is natuurlijk maar achtergrondinformatie over de blockchain, maar het is wel belangrijk het te begrijpen. Zeker als je zelf actief wil gaan deelnemen aan de community van een van de vele virtuele munteenheden, is dit essentieel!

Dragonchain coin kopen

Nu duidelijk is wat de blockchain precies is, is het natuurlijk een kwestie van wat meer informatie te geven over de plannen van Disney. Eigenlijk is de Amerikaanse afdeling van het bedrijf (in Seattle) reeds in 2014 begonnen met de ontwikkeling van Dragonchain, een soort van protocol voor de blockchain dat de aandacht vooral legt op het waarborgen van privacy. In vergelijking met andere bekendere munten, zoals Ethereum, zou de privacy en veiligheid van Dragonchain vele malen beter zijn.

Initieel was het idee om het systeem intern te maken, maar dit werd door Disney in het jaar 2016 aangepast. Men besloot dan ook om Dragonchain voor iedere internetgebruiker toegankelijk te maken, en wel in de vorm van Open Source Software. Niet lang daarna hield een groep, bestaande uit ex-medewerkers van Disney, zich bezig met de oprichting van de Dragonchain Foundation. Deze stichting wilde het protocol dat werd ontwikkeld onderhouden.

De volgende stap is het oprichten van een commercieel toegankelijk platform, onder de naam van Dragonchain Inc. Het doel? Bedrijven de mogelijkheid geven om de blockchain van Dragonchain snel én eenvoudig te kunnen gebruiken. Natuurlijk, en dat is voor alle initiatieven het geval, is daar wel geld voor nodig!

Een gat in de markt

Zij die écht in de potentie van de blockchain geloven, menen dat deze technologie de huidige banken en notarissen (en eigenlijk alle derde partijen) overbodig zullen maken. Veel bedrijven, waaronder Disney, hebben altijd al getwijfeld om hun gevoelige persoonlijke gegevens op publiek toegankelijke blockchains te plaatsen. Dit omdat die informatie dan voor iedereen met nieuwsgierige ogen zichtbaar zou zijn – en dat is niet bepaald een goede zaak.

Dragonchain is van mening dat Disney niet enige bedrijf is met die privacy overtuiging. De CEO van de onderneming, Joe Roets, nam ook als een van velen de ontwikkeling van het project op zich. Hij vermeldt dat Disney een vooruitstrevende onderneming is, en dat het wilde achterhalen hoe bepaalde technologieën door mensen worden toegepast. Het bedrijf is begonnen met de bouw van een eigen platform, dat zo’n twee jaren later af was!

Een kant en klaar platform

Dragonchain kopenDe CEO van Disney zegt zelf dat het om een kant-en-klaar systeem gaat. Dit houdt in dat het voor bedrijven veel eenvoudiger is om extra zaken en uitbreidingen te ontwikkelen, bovenop het al bestaande protocol van Dragonchain. Het is daarbij niet nodig om te investeren in dure technische vaardigheden en kennis – die trouwens erg schaar zijn!

Joe Roets besefte dat de meeste bedrijven wel gewone ontwikkelaars ter beschikking hadden, maar zelden hadden deze ook maar enige kennis van cryptografie. Naarmate men dieper en dieper in de technologie achter de blockchain duikt, wordt al snel duidelijk dat er eerder nog is aan een econoom, of zelfs een expert in speltheorieën!

Een hybride blockchain

Er werd al uitgelegd wat een blockchain precies inhoudt, en eigenlijk zou het concept omschreven kunnen worden als een grootboek, maar dan helemaal digitaal. Het maakt gebruik van ingewikkelde algoritmes om financiële transacties te bepalen. De blockchain bevat in die zin de complete historie van alle transacties die binnen die blockchain werden gemaakt. Het is dus erg moeilijk om fraude te plegen met één van deze transacties!

De blockchain van Dragonchain is echter hybride en niet openbaar (zoals dat bij de meeste cryptocojns het geval is, waaronder Bitcoin en Ethereum). Dit wil zeggen dat een bepaald deel van de op de blockchain aanwezige gegevens openbaar kenbaar worden gemaakt – terwijl het andere deel ongekend blijft voor iedereen!

Bij Ethereum en Bitcoin hebben alle gebruikers in zekere zin controle over ten minste een klein aandeel van elkaars gegevens. Er kunnen natuurlijk altijd maatregelen genomen worden om de privacy en geheimhouding van die informatie te garanderen, maar zelfs dan houdt dat nog geen tien jaar stand.

Disney is initieel begonnen met het project om er intern gebruik van te maken. Hierdoor kan Dragonchain niet op dezelfde manier authenticiteit verzekeren als of een openbaar, of een hybride protocol. Het is immers zo dat het openbaar maken van een deel van de informatie essentieel is om de veiligheid van het andere deel te garanderen!

De ICO van Dragonchain

Het zal snel duidelijk worden of Dragonchain precies over de nodige capaciteiten beschikt om zijn ambities realiteit te maken. De crowdfunding haalt door middel van een ICO – of Initial Coin Offering – geld op om het project te ondersteunen. Het doel is om 238 miljoen Dragonchain coins aan te bieden, die ook wel onder de naam ‘Dragons’ bekend zullen staan. Op zich is Disney niet bij de ICO betrokken, werd door een woordvoerder van het bedrijf vermeld.

Dragons kopen

Net zoals elke cryptomunt biedt Dragonchain dus coins aan, ook wel Dragons genaamd. Deze kan je als geïnteresseerde spaarder of investeerder aankopen met andere virtuele munten, waaronder Ethereum en Bitcoin. Deze kan je dan weer inruilen voor diensten en producten die binnen het unieke platform beschikbaar zijn!

Net zoals dat bij andere cryptomunten het geval is, gaat het bij Dragonchain niet om valuta. Dit houdt in dat je tokens niet kan verkopen voor hogere of lagere prijzen – zoals je dat bij aandelen zou doen. Hoe dan ook belooft deze coin heel wat populariteit te winnen in de nabije toekomst, en dat maakt het natuurlijk de moeite waard om een Dragon aankoop te doen!

Dragons bewaren, hoe met het?

Dragons, de coins van Dragonchain, moeten net zoals andere soorten veilig bewaard worden in een wallet. Deze kan je op verschillende websites en exchanges verkrijgen, en garanderen dat je coins optimaal beveiligd zijn tegen diefstal.

Over het algemeen is er keuze tussen twee soorten wallets, afhankelijk van je voorkeur:

1. Een hardware wallet

Een dergelijke portemonnee voor virtueel geld komt in de vorm van een USB stick of iets gelijkaardigs. Het voordeel van deze wallet is dat je je coins altijd bij je kan hebben, net zoals je ook je gewone portemonnee bij je houdt. Op die manier kan een hacker er niet mee gaan lopen. Het nadeel is dan weer dat je de wallet zelf kan verliezen!

2. Een software wallet

Daarbij kan je ook kiezen voor een software wallet. Deze portemonnee is eigenlijk eerder een soort programma dat je op je computer of mobiel apparaat kan installeren. Het voordeel hiervan is dat je coins altijd op een centrale plaats zitten. Het nadeel is wel dat, als een hacker je computer binnendringt, je coins zo goed als verloren zijn. Het is hoe dan ook aanraden om de key voor je wallet te bewaren op een stukje papier, zodat je er alsnog aankunt in het geval van een computercrash!

Een wallet is ongetwijfeld een onmisbare tool voor elke gebruiker van virtueel geld die het serieus neemt. Vanuit zo’n wallet is het trouwens ook mogelijk om je coins te verhandelen, te ontvangen of te investeren. Een veilige thuisbasis dus, die ook in het geval van de Dragon zijn nut bewijst!

Dragonchain: een grote stap in de globalisering van de cryptomunt

Hoewel digitaal geld normaal gezien wordt beschouwd als iets waar enkel internationale bedrijven iets aan hebben (en ook de doorsnee internetgebruiker), bewijst Disney met Dragonchain dat de invloed van dit soort geld geen grenzen kent. Dragonchain is het bewijs dat digitaal geld echt door iedereen ontwikkeld kan worden, zolang er maar sprake is van genoeg globale invloed en technologische kennis.

Als je ook wil bijdragen aan de enorme evolutie van de cryptomunt die zich tegenwoordig aan het voltrekken is, dan is Dragonchain kopen in elk geval een goed idee. Deze door Disney ontwikkelde coin is daarbij anders dan alle andere opties, juist door zijn unieke blockchain en de interessante achtergrond ervan. Dragonchain is een project dat misschien wel als privé initiatief is begonnen, de toekomst zal uitwijzen dat het publiek toegankelijk maken van dit systeem alleen maar voordelen biedt – zowel voor de ontwikkelaars ervan, als voor Disney zelf. En natuurlijk ook de gebruikers van de coin!

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,862.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,570.49
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00
 • bnbBNB (BNB) $ 309.56
 • xrpXRP (XRP) $ 0.400632
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.999160
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.372540
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.091527
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.08
 • okbOKB (OKB) $ 37.15
 • solanaSolana (SOL) $ 23.61
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,564.78
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.19
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 93.45
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.46
 • tronTRON (TRX) $ 0.062033
 • daiDai (DAI) $ 0.999384
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.46
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,790.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.09
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 6.93
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.28
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.55
 • moneroMonero (XMR) $ 174.66
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.34
 • aptosAptos (APT) $ 16.37
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 132.78
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090155
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.76
 • quant-networkQuant (QNT) $ 141.80
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077828
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.30
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.03
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.07
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.236899
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023045
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064301
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.67
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.732497
 • fantomFantom (FTM) $ 0.480125
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.60
 • aaveAave (AAVE) $ 80.81
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.719575
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.77
 • flowFlow (FLOW) $ 0.989372
 • fraxFrax (FRAX) $ 0.999042
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.01