Hashflare

hashflare

De wereld van financiën is in de huidige maatschappij helemaal anders dan pakweg 20 jaar geleden – of zelfs 5 jaar geleden. Eigenlijk is geld op zich helemaal veranderd, en dat heeft een ware revolutie teweeggebracht in verband met de manier waarop we het bekijken, gebruiken, investeren, enzovoort. Cryptogeld in al zijn mogelijke vormen en formaten heeft ongetwijfeld aan die evolutie bijgedragen.

Cloudmining service hashflare

Het is dan ook maar normaal dat de term virtueel geld, of Bitcoin, en nog vele andere, steeds vaker gebruikt worden als het gaat om geld, beleggen en investeren. Dergelijke munteenheden bieden enkele interessante voordelen in vergelijking met traditioneel geld – en dat maakt ze natuurlijk een populaire optie.

Of je nu een particulier bent die wil experimenteren met deze nieuwe geldsoort, of een bedrijf of winkel die Bitcoins of andere digitale coins officieel wil gaan gebruiken, het is belangrijk te weten waar je je mee inlaat. Net zoals je bij de aankoop van een wagen zo veel mogelijk wil weten over hoe hij werkt en wat je ermee kan doen, is dat bij virtueel geld niet anders!

Wat is virtueel geld, en waar kan ik het krijgen?

Virtueel geld is precies wat de naam zelf zegt: een digitale vorm van geld, die voor dezelfde doeleinden gebruikt kan worden als gewoon geld (zoals euro’s of dollar). Er bestaan haast duizend verschillende soorten digitaal geld (met Bitcoin ongetwijfeld als bekendste en meest waardevolle), en allemaal bieden ze unieke voordelen.

Eigenlijk werkt virtueel geld helemaal anders dan traditioneel geld, in die zin dat je het niet kan verdienen door te gaan ‘werken’. Althans, niet door te werken in de traditionele zin van het woord. Het ‘delven’ of minen van dergelijke coins gebeurt volledig softwarematig. Dit houdt in dat er complexe rekensommen moeten worden opgelost teneinde coins te verdienen. En wat heb je daarvoor nodig? Heel veel rekenkracht – en natuurlijk, een bedrijf zoals Hashflare!

Hashflare, hét mining bedrijf

hashflare cloud miningCoins verdienen is onmogelijk als je er niet voor mined, althans niet bij virtuele valuta die volgens het Proof of Work algoritme functioneren. De Bitcoin is de bekendste virtuele munteenheid die deze aanpak hanteert, en dat is dan ook waarom mining zo’n bekend begrip is.

Hashflare is een bedrijf dat al lang bestaat, en al sinds het ontstaan biedt het gebruikers van cryptocurrencies de mogelijkheid om coins te minen. Het gaat om een soort van cloudmining bedrijf waar je rekenkracht van computers kan huren om uiteenlopende munten te verkrijgen. Dit geld kan je dan gebruiken om financiële betalingen af te handelen en te verifiëren.

Hiervoor heb je, zoals reeds werd vermeld, heel wat rekenkracht nodig. Het is zelfs zo dat er speciale computers voor nodig zijn die altijd werken, 24 uur per dag, elke dag van de week. Deze lossen wiskundige berekeningen op, met als beloning een bepaald bedrag aan cryptocoins.

Eigenlijk was het voor particuliere gebruikers van coins bijna niet meer mogelijk om coins te verkrijgen door hun eigen systemen te gebruiken én winst te maken. Dit was een probleem dat logischerwijs de kop opstak toen de cryptocurrency globaler en groter werd, en er meer aandacht lag op het commercieel toepassen van de coins. Dankzij Hashflare is het echter wel weer mogelijk voor kleine gebruikers om coins te minen, en wel door rekenkracht te huren.

Bij Hashflare kan dat gedurende één jaar, waardoor je je als gebruiker geen zorgen meer hoeft te maken over ingewikkelde systemen, het onderhoud daarvan en zeker niet onbelangrijk, een peperdure energiefactuur!

De werking van Hashflare

Hashflare maakt het cloudminen van coins van uiteenlopende munteenheden dus toegankelijker voor iedereen. Hoewel daar normaal gezien een enorme investering voor nodig is – in de vorm van complexe, nieuwe software en hardware, om nog maar te zwijgen over de kennis en vaardigheden die erbij komen kijken – is dat dankzij bedrijven als Hashflare geen enkel probleem meer. Het is nu alleen nog maar een kwestie van de gewenste ‘hashpower’ te kiezen, en het minen kan meteen beginnen!

Hashflare is dan ook een erg populaire dienst, omdat je op deze manier heel wat winst kan genereren. Meestal is het zelfs zo dat men zijn of haar geïnvesteerde bedrag snel terugwint – en alles dat erbij komt is pure winst! De werking van Hashflare kan vergeleken worden met die van een dienst als Genesis Mining, een ander populair bedrijf in de crytpocurrency wereld. Hashflare onderscheidt zich echter wel door het feit dat de dienst voor iedereen beschikbaar is, of je nu veel of weinig startkapitaal hebt.

Het is natuurlijk wel zo dat hoe meer geld je hebt, hoe groter je investering kan zijn en hoe meer je dus kan verdienen. Het minimum bedrag voor de aankoop van een SHA256 10GH/S contract is echter niet meer dan 1,5 dollar. Je winsten zullen hiermee natuurlijk onbestaande zijn of tenminste erg laag liggen, maar het is dus wel mogelijk voor iedereen om te minen!

Verscheidene cryptocurrencies bij Hashflare

hashflare miningOp dit moment is het bij Hashflare mogelijk om vijf verschillende virtuele munten te minen, op basis van bij verschillende algoritmen:

– Bitcoins
– Ethereum
– ZCash
– Dash

De meeste van deze coins kunnen zowel met het SCRYPT als het SHA256 algoritme gemined worden, en bij bepaalde munten zoals Bitcoin wordt hiervoor ook een fee aangerekend. Als je een contract aangaat, dan is dat doorgaans voor één jaar geldig, maar je kan ze daarna natuurlijk altijd verlengen.

Een ander groot voordeel van bovenstaande coins minen bij Hashflare is dat de voorraad erg groot is, in tegenstelling tot diensten zoals Genesis Mining. Dit houdt in dat je altijd zeker kan zijn van genoeg Hashpower, waardoor je dus winst kan maken.

Rekenkracht kopen bij Hashflare

Als je de website van Hashflare bezoek, dan kan je onder het blad Buy Hashflare rekenkracht kopen en meteen beginnen met het minen van coins. Voor veel mensen klinkt het woord contract nogal afschrikwekkend, aangezien ze het associëren met een plan waar je altijd aan vast zit. Bij Hashflare houdt het echter gewoon in dat je rekenkracht huurt voor een bepaalde periode, waarna het contract wordt stopgezet.

Ga je een contract aan van één jaar, dan stopt het daarna automatisch. Bang zijn voor extra kosten of kleine lettertjes die bepaalde voorwaarden opgeven, hoeft dus niet! Je contract zal ook nog zomaar verlengd worden, zonder dat je daar iets van weet.

Belangrijke stappen bij het huren van rekenkracht

hashflareDe eerste stap bij het minen via Hashflare is natuurlijk dat je beslist welke coin je wil gaan minen. Doorgaans zijn contracten voor bitcoin erg lucratief, maar natuurlijk kan ook het tegendeel waar zijn. Het is dus belangrijk om voor jezelf uit te maken welk contract je het meest zal opleveren op het moment van aankoop.

De volgende stap is eenvoudigweg het verslepen van een slider die aangeeft hoeveel rekenkracht je huurt. Hoe winstgevend een contract ongeveer zal zijn, kan je trouwens ok berekenen via diensten zoals Coinwarz.

Het is natuurlijk altijd handig om te weten wat bepaalde coins op voorhand met zich meebrengen. De Bitcoin is bijvoorbeeld erg volatiel en de berekening variëren enorm op het vlak van complexiteit. Het is in dat geval dus misschien beter om eerst zelf de berekening te maken, vooraleer je een contract afsluit. De moeilijkheid of complexiteit geeft eigenlijk aan hoe ingewikkeld de te maken berekeningen zijn om Bitcoins te kunnen minen.

Die moeilijkheid kan stijgen, maar evengoed dalen. Over het algemeen stijgt hij echter (deels omdat de waarde van de Bitcoin ook stijgt), en het is dan ook belangrijk om daar rekening mee te houden. De berekeningen die je maakt zijn overigens niet meer dan een aanwijzing van de moeilijkheid, die van nog zoveel andere factoren afhankelijk is.

Zodra je de gewenste rekenkracht gekozen hebt, klik je op Proceed. Hierna zie je dat je Hashpower, zoals bij elke webwinkel, aan je winkelmandje is toegevoegd. Een duidelijk overzicht van de aankoop maakt het eenvoudiger om eventuele aanpassingen te maken. Hier is het ook mogelijk om een Hashflare kortingscode in te vullen, die je korting geeft op het te betalen bedrag. Meestal stelt het bedrijf rond de feestdagen, of andere speciale dagen, kortingscodes beschikbaar voor zijn klanten. Vaak gebeurt het ook dat zo’n coupon automatisch aan de prijs wordt berekend, in de vorm van een aanbieding!

Betaalmethodes bij Hashflare

Bij Hashflare kan je kiezen tussen verschillende betaalmethodes om rekenkracht te kopen. In Europa is het eigenlijk het eenvoudigst om te betalen via CreditCard, bankoverschrijving, of zelfs een andere cryptocurrency. Zo kan je met Bitcoin of EMC betalen, tenzij je natuurlijk nog niet over virtuele munten beschikt.

Let er wel op dat je bij een bankoverschrijving tot 2 dagen zal moeten wachten voor je betaling werd ontvangen en afgehandeld. Als je echter al eens een saldo hebt aangekocht, dan kan je door middel van je balans op je account ook extra Hashpower aankopen. Je kan dus eigenlijk je gemaakte winst opnieuw investeren op meer Hashpower aan te kopen (via de knop Reinvest). Nog een reden waarom Hashflare een handige dienst is!

Hashflare uitbetalingen

Bij Hashflare kunnen winsten dagelijks worden uitbetaald, tenminste als je aan de minimum waarde voldoet. De uitbetaling met je zelf aanvragen via de knop Withdraw, het gaat dus niet automatisch! Afhankelijk van de coin die je hebt gemined zijn er andere uitbetalingslimieten:

– 0,0115 Bitcoins
– 0,1006 ETH
– 0,1003 Dash
– 0,10003 ZCash

Ook hangen de transactiekosten volledig af van welke coin je precies hebt gemined, dus houd hier rekening mee. Als je naar Revenue Forecast kijkt, dan zie je wat je in een bepaalde periode kan verdienen als je de huidige cryptocurrency blijft minen. Ook de difficulty van de berekening kan je hier zien.

Beide factoren zijn erg variabel, en stijgen vaak zelfs meerdere keren per dag. Bij Bitcoin wordt daarbij een maintenance fee aangerekend, die je niet kan zien in de Revenue Forecast. Zodra je je uitbetaling aanvraagt, worden de coins automatisch naar je persoonlijke wallet gestuurd!

De betrouwbaarheid van Hashflare

Hashflare is eigenlijk een deelbedrijf van Hascoins, en verleent zijn diensten al sinds het jaar 2015. Het gaat dus om een officieel bedrijf dat onder HASHCOINS LP staat geregistreerd in Schotland – met andere woorden, er is geen reden om dit bedrijf niet te vertrouwen. Het gaat om een betrouwbare partner die in de cloudmining industrie actief is, en talloze tevreden klanten heeft.

Of je nu Bitcoins wil sparen, Ethereum wil beleggen of Zcash wil gebruiken om aankopen te doen, een centrale mining dienst zoals Hashflare maakt het veel eenvoudiger en aangenamer om te minen – en dat is natuurlijk belangrijk!

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,894.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,572.38
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00
 • bnbBNB (BNB) $ 310.90
 • xrpXRP (XRP) $ 0.400064
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.999730
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.374003
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092598
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09
 • okbOKB (OKB) $ 37.09
 • solanaSolana (SOL) $ 23.81
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,566.91
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.22
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 94.17
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.63
 • tronTRON (TRX) $ 0.062314
 • daiDai (DAI) $ 1.00
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.48
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,817.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.16
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 6.97
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.29
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.56
 • moneroMonero (XMR) $ 174.50
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.44
 • aptosAptos (APT) $ 16.51
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 133.17
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090496
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.78
 • quant-networkQuant (QNT) $ 142.44
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.31
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077872
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.07
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.09
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.238210
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023125
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064543
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.73
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.733674
 • fantomFantom (FTM) $ 0.486782
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.65
 • aaveAave (AAVE) $ 80.98
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.722069
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.67
 • flowFlow (FLOW) $ 0.998176
 • fraxFrax (FRAX) $ 0.999408
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.02