iconomi kopen

iconomi

ICONOMI is een fintech start-upbedrijf dat een op blockchain gebaseerd ICONOMI digitaal asset management platform ontwikkelt. Met slimme contracten van Ethereum zijn ze value token-services op een revolutionaire manier gestart. Vanaf het begin hebben ze een ander soort bedrijf gebouwd dat mensen over de hele wereld verbindt met de nieuwste ontwrichtende ideeën die hen voorziet van een unieke set hulpmiddelen om actief deel te nemen aan de gedistribueerde economie. ICONOMI’s missie is om iedereen de kans te geven de wereld van digitale assets te betreden en de nieuwe economie meer open en verbonden te maken.

ICONOMI
ICONOMI cryptocurrency

ICONOMI Platform

Het ICONOMI Digital Assets Management Platform is een nieuwe en unieke technische service waarmee iedereen van beginners tot blockchain-experts kan investeren in en beheren van digitale assets. ICONOMI is meer dan alleen een marktplaats voor digitale assets. We bieden de beste ervaring en de eenvoudigste methode om de groeiende gedistribueerde economie te betreden. Met een brede reeks unieke en intuïtieve tools voor mensen van elk niveau, stelt ICONOMI gebruikers in staat te investeren in en het beheer van verschillende digitale activa en combinaties van digitale activa genaamd Digital Asset Arrays.

Ga aan de slag in enkele minuten

ICONOMI biedt de eenvoudigste manier om uw DAA te starten. Meld u aan, stort digitale activa en u bent klaar om te gaan.
24/7 toegang en liquiditeit

Beheer uw digitale assets 24/7. Snelle opnames en geen contract-lock-ins. Een groeiende lijst van ondersteunde waardetokens met diepe liquiditeit.
Baanbrekende beveiliging

Digitale assets vereisen extra beveiligingslagen. Het merendeel van de activa wordt permanent opgeslagen in multi-sig beschermde koude portefeuilles, zodat u kunt genieten van de veiligheid van fysieke bankkluizen.
100% transparantie. Alle beurzen worden uitgevoerd op de markten. Geen kleine lettertjes of verborgen kosten.

Digital Assets Array

Bij ICONOMI start alles met Digital Asset Arrays, ze bevatten verschillende digitale aspecten waaronder cryptocurrency die u kunt aanpassen. DAA’s kunnen ook beschikken over digitale troeven, u kunt bijvoorbeeld een gediversifieerde array ontwerpen om de waardestabiliteit te maximaliseren of een array met een hoger risico die is afgestemd om op agressieve wijze maximale winst te behalen.

Voordelen ICONOMI

Eenvoudige aankoop
Koop onze doorsnede van digitale assets in seconden.
Lage instapbarrière
Lage tarieven en eenvoudige aanmelding.
Lager risico

Diversifieer uw portefeuille en minimaliseer risico’s.
DAA-showcase: Blockchain-index

Blockchain Index is de eerste passief beheerde DAA en kan met slechts een paar klikken worden verkregen. U profiteert van een divers investerings- en spreadrisico. De digitale assets die momenteel zijn opgenomen vertegenwoordigen 78% van de totale marktkapitalisatie. Blockchain Index is perfect voor beginners en meer ervaren spelers.

Hoe werkt ICONOMI?

Het ICONOMI Digital Assets Management Platform is waar DAA-managers en investeerders elkaar ontmoeten. DAA-managers testen hun winnende strategieën voor digitale bedrijfsmiddelenbeheer en delen deze met de community. Beleggers kiezen tussen verschillende DAA’s en investeren hun digitale activa in hetgeen ze het meest veelbelovend vinden. Goede prestaties bouwen de reputatie van de DAA-manager op en trekken nieuwe investeerders aan, die in ruil toegang krijgen tot bewezen expertise en resultaten.

Waarom een ​​DAA-belegger worden?
Beleggers kunnen kiezen uit een reeks Digital Asset Arrays, op basis van prestaties, marktcap en andere technische parameters.

Keuzes maken

Er zijn honderden digitale items die verschillende combinaties van arrays voor digitale assets kunnen vormen en het perfecte voertuig zijn om uw doelen te bereiken.

Investeren

Het kan moeilijk zijn om een ​​verscheidenheid aan digitale assets te kopen. Met ICONOMI duurt het slechts enkele seconden om tegelijkertijd verschillende arrays van digitale assets te verwerven.

Beschermen

Om te zorgen dat uw digitale bedrijfsmiddelen veilig worden opgeslagen, vermijdt u gedoe met ICONOMI. Ze besteden de grootste zorg aan de opslag in koude beveiligde portefeuilles.

DAA-manager worden

Managers van Digital Asset Array kunnen DAA’s regelen, prestaties analyseren, investeerders aantrekken en vergoedingen verzamelen allemaal op het ICONOMI-platform. Ze bieden transparantie, solide beveiliging en intuïtieve tools om u te helpen uw stempel op de nieuwe gedistribueerde economie te drukken.

Creëren

Maak uw eigen DAA en kies uit een brede selectie van gedistribueerde digitale assets. Pas eenvoudig uw DAA aan voor maximale prestaties.

Beheren

Beheer uw DAA effectief en optimaliseer deze om beter te presteren dan de concurrentie en uw reputatie bij de community te vergroten.

Delen

Deel uw DAA met de community en bouw uw investeerdersbasis op.

Het ICONOMI team

Tim M. Zagar: Hij is mede-oprichter van Cashila, en werkt al geruime tijd full-time met Block Chain. Hij heeft ervaring met het werken en opzetten van teams met betrekking tot applicatiebeheer. Hij is verantwoordelijk voor de Operatie en het Bedrijfsleven van ICONOMI.

Jani Valjavec: Hij is de andere oprichter van Cashila en is gefascineerd door Bitcoin en Ethereum sinds hij erover hoorde. Hij gaat om met de technologie en het verhandelen van ICONOMI.

Ales Lekse: Behandelt de leidende ontwikkeling en schrijft al sinds een kleine leeftijd software.

Primoz Kordez: heeft ervaring opgedaan als fondsmanager en als risicomanager. Hij gaat om met de Fund Infrastructure van ICONOMI.

Ervin U. Kovac: is de juridische leider voor ICONOMI, hij ervaart het werken met de juridische afdeling van Cashila.

Domen Skalar: Infrastructuur leider voor ICONOMI.

Jaka Mele: is verantwoordelijk voor corporate communication. Hij was een journalist en redacteur voor een computermagazine en heeft ervaring met het werken op de afdeling corporate communications bij technologie-bedrijven wereldwijd.

Sladana Cevriz: werkzaam als marketing leider voor ICONOMI, heeft een decennium aan ervaring in Marketing Research en spant zich in om tegemoet te komen aan de behoeften van de beleggers door ICONOMI te helpen bij het ontwerpen van innovatieve financiële producten.

Tjasa Tolj: Zij is een marketing assistant en een multi-getalenteerde persoon wiens interesse loopt van taalkunde en copywriting tot internationale en public relations.

Jan Mohoric: is een deel van de mobiele ontwikkeling van ICONOMI. Hij is een actieve en nieuwsgierige ontwikkelaar die zijn carrière begon als een iOS-ontwikkelaar. Hij heeft in het verleden met verschillende succesvolle projecten gewerkt.

ICN

De ICONOMI geeft tokens uit die bekend staan ​​als ICN aan de gebruikers die hebben geïnvesteerd in de ICO. Het gehele project is Ethereum omdat het zal helpen bij de verdeling van dividenden naar de token-houders met behulp van de Smart Contract-functie die beschikbaar is in Ethereum. De ICN-tokenhouders worden beschouwd als de eigenaren van ICONOMI, wat betekent dat zij kunnen stemmen over ICONOMI-kwesties en recht hebben op hun wekelijkse dividenden. Er zijn 100 miljoen ICONOMI-tokens in distributie die door het team worden vrijgegeven.

Het ICONOMI-team heeft ook het ICONOMI Open Fund Management-platform (OFM) en andere soorten financiële instrumenten: het ICONOMI Coin Traded Fund (CTF) en het ICONOMI Coin Managed Fund (CMF).

OFM

ICONOMI Open Fund Management platform (OFM):
Dit is waar ervaren fondsmanagers of doorgewinterde handelaren de mogelijkheid krijgen om een ​​uniek fonds te creëren op basis van hun voorkeur. Dit betekent dat de activa die binnenkomen in het fonds worden geselecteerd door de mensen die het fonds creëren en beheren. Beleggers kunnen de fondsen kopen. OFM biedt instrumenten van wereldklasse voor de fondsbeheerder om nauwkeurige beslissingen te nemen en maakt het ook mogelijk om beheerskosten te delen tussen fondsmanagers en beleggers.

CTF

Coin Traded Fund (CTF) (ICONOMI Index Funxd):
CTF zal word beheerd door de experts in het ICONOMI-team. CTF word uitgevoerd op basis van verschillende vaste regels en zou ernaar streven transparant te zijn. Beleggers kunnen er profiteren van lagere risico’s en lagere prijsvolatiliteit door te beleggen in dit fonds. CTF kan op verschillende beurzen worden verhandeld. CTF heeft goed ingeburgerde munten zoals Bitcoin, Ethereum, Steem, Lisk, etc. Het bestaat uit 14 Crypto-valuta’s ​​en ICNX (een index fonds) is gelanceerd op de Devcon2 in Shanghai, China.
CMF

Coin Managed Fund (CMF) (ICONOMI Performance Fund):
CMF wordt beheerd door ervaren experts die hebben gewerkt op het gebied van wiskunde, financiële analyse en crypto-valuta. CMF biedt beleggers grotere kansen, maar heeft ook grotere risico’s. CMF heeft nieuwe aankomende en veelbelovende projecten die de Crypto-ruimte identificeren. Beleggers kunnen alleen op uitnodiging lid worden van de CMF. U kunt de uitnodiging krijgen door een onderdeel te zijn van de ICONOMI ICO die op het moment van schrijven van dit artikel al meer dan 3000 investeerders heeft.

Conclusie

ICONOMI is een platform dat beleggers een gouden kans biedt om de Crypto-wereld binnen te dringen door middel van indexbelegging die wordt beheerd door experts. ICONOMI concentreert zich om geld van investeerders te kanaliseren naar de veelbelovende projecten in de gedecentraliseerde economie. Het is een platform voor mensen die op zoek zijn naar kansen om optimaal te profiteren van de kansen die er zijn in de huidige wereld.

Veel beleggers zijn zich bewust van de voordelen van indexbeleggen. Beleggen in index heeft bewezen bepaalde voordelen te bieden dan individueel beleggen in bepaalde aandelen. Indexfondsen hebben lage kosten en hebben ook consistentie die erg belangrijk is voor het creëren van welvaart op lange termijn. Als het gaat om de crypto-wereld, helpt ICONOMI zowel nieuwe als ervaren beleggers om te investeren in de enorme, immer groeiende en eindeloze crypto-wereld zonder veel tijd en inspanningen te verspillen aan onderzoek naar individuele projecten of munten. Je kunt dat zware werk overlaten aan de experts van het ICONOMI-team.

Het spreekt voor zich dat ICONOMI een zeer ambitieus project is, gesteund door een visionair team. Over vijf jaar kunnen we van de wereld verwachten dat ze zeggen wat Bitcoin met Money heeft gedaan, precies wat ICONOMI heeft gedaan met de wereld van het fondsbeheer. ICONOMI is hier om de miljardenfondsenfondsbeheerindustrie te ontwrichten en te revolutioneren. Het project heeft alles in zich om een ​​doorbraak te bereiken vanuit het traditionele fondsbeheer en roept alle investeerders op die het aandurven deel uit te maken van deze geweldige rit.

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,853.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,568.29
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 0.999693
 • bnbBNB (BNB) $ 309.91
 • xrpXRP (XRP) $ 0.396212
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.998692
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.374069
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092937
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09
 • okbOKB (OKB) $ 37.51
 • solanaSolana (SOL) $ 23.84
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,563.65
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.21
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 94.46
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.61
 • tronTRON (TRX) $ 0.062152
 • daiDai (DAI) $ 0.999971
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.47
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,790.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.18
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 6.97
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.28
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.55
 • moneroMonero (XMR) $ 173.85
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.49
 • aptosAptos (APT) $ 16.55
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 133.30
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090393
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.79
 • quant-networkQuant (QNT) $ 142.08
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.30
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077694
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.06
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.08
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.237224
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023151
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064461
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.72
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.732981
 • fantomFantom (FTM) $ 0.482442
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.59
 • aaveAave (AAVE) $ 80.86
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.718952
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.44
 • flowFlow (FLOW) $ 0.997566
 • fraxFrax (FRAX) $ 0.998621
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.02