Kucoin Shares kopen

Kucoin Shares (KCS)

Kucoin is één van de vele cryptovaluta die beschikbaar zijn voor personen die op zoek zijn naar een modern en veilig platform voor de handel tussen cryptovaluta. Deze digitale munt werd opgericht door een groep die een geestdrift en gedrevenheid heeft voor de blockchain. Kucoin heeft als doelstelling om gebruikers een veilige en directe methode te bieden voor het op een geavanceerd platform converteren van hun valuta’s. Deze Chinese cryptovaluta richt zich voornamelijk op buitenlandse klanten.

[currencygraph currency1=”kcs” currency2=”eur”]

 

[currencyprice currency1=”kcs” currency2=”usd,eur,ltc,eth,jpy,gbp,chf,aud,cad”]

Een nieuwe speler op de markt: Kucoin Shares

KuCoin share
Kucoin is relatief nieuw in de wereld van de cryptovaluta. Echter is de lancering ervan zonder noemenswaardige problemen verlopen, aangezien het team zichzelf al had bewezen. Om de ontwikkeling van Kucoin in het juiste perspectief te plaatsen, werd het onderzoeks- en ontwikkelingsteam pas in mei 2017 samengesteld en in augustus ging het live. De introductie van mobiele apps, meerdere valuta’s en het Kucoin-bonusplan zijn vanaf die periode ook geïntroduceerd en zijn van toepassing op iOS en Android.

Ondersteunt andere cryptovaluta

Wat deze relatief nieuwe cryptovaluta zo aantrekkelijk maakt, is de wijze waarop het vanaf dag één enkele interessante cryptovaluta’s ondersteunt. Daartoe behoren Bitcoin, Litecoin en Ethereum, evenals NEO en zijn GAS-token en een handvol andere valuta’s. Een interessant aspect van dit nieuwe platform is de manier waarop het zijn eigen KCS-tokenbonusplan uitgeeft. Het lijkt in dit opzicht erg op Binance, omdat deze zogenoemde aandelen zullen worden gebruikt om 50% van alle platformvergoedingen naar de gebruikers te herverdelen. Het is een interessante manier om passief inkomen te genereren, vooral als je bedenkt dat er op enig moment “slechts” 100 miljoen KCS bestaan. Elke token wordt momenteel geschat op iets minder dan US $ 0,50 en dat maakt dat het gemakkelijk in een solide investeringsmogelijkheid zou kunnen veranderen.

Belangrijkste kenmerken

Kucoin wil zich van andere vergelijkbare cryptovaluta-uitwisselingen onderscheiden door uitstekende functies aan te bieden. Naast de uitstekende klantenservice zijn de krachtige interface en de ervaring van het team belangrijke kenmerken. Maar er is nog meer dat Kucoin de moeite waard maakt:
• Tal van populaire activa; de door Kucoin gebruikte technologie ondersteunt een ongelimiteerd aantal cryptovaluta handelsparen. De eerste lijst bevat de markten USDT, ETH en BTC. Ook is handelsparen met diverse ERC20-tokens zoals KCS, NEO en LTC inbegrepen;
• Consultant Team met financiële experts.
• Krachtige API-interface;
• Top Professional Team.

Kucoin Stabiliteit financieel systeem

Kucoin heeft stabiliteitsniveaus die meestal alleen worden aangetroffen binnen financieringssectoren. Er is sprake van een kernuitwisselingssysteem met meercluster- en meerlagige architectuur. Net als bij banken het geval is, neemt Kucoin ook stringente voorzorgsmaatregelen. Daartoe behoren drie centra en twee locaties, die rampbestendig zijn.

Financiële veiligheid KuCoin

Kucoin houdt financiële veiligheid hoog in het vaandel. De portefeuilles binnen het Kucoin-platform hebben meerdere beveiligingsniveaus, die bij de betreffende opslagschaal passen. De portefeuilles bestemd voor micro-intrekking worden opgeslagen in een private netwerkarchitectuur, die is gebouwd met behulp van Amazon Web Services Cloud. Op deze manier kunnen de wallets profiteren van de meerlaagse firewall. Verder heeft de documentatie voor portefeuilles een meerlagige codering op bedrijfstakniveau. Macro-portefeuilles worden over het algemeen opgeslagen binnen de bank.

Beveiliging op bankniveau

Het uitvoeren van een transactie op het kucoin-platform verloopt extreem snel. Je crypto wordt binnen twee minuten na je transacties aan je account toegevoegd, terwijl het opnemen en sluiten ervan maximaal tien minuten duurt. Daarnaast is transactiebeveiliging gegarandeerd, aangezien gebruik wordt gemaakt van dynamische authenticatie, gegevensversleuteling en identificatie van risico’s. Op deze manier worden je financiën tijdens transacties beveiligd.

Million-Level Throughput KuCoin Shares

Kucoin maakt gebruik van de Million-Level Throughput voor de Core Trading Engine. De technologie voor geheugenafstemming is uitermate efficiënt en wordt versneld door hardware. De hoogste orderwaarde van deze technologie is 2 miljoen + / seconde met een piekorderverwerkingswaarde van 1 miljoen + / seconde. Om dit in perspectief te plaatsen: deze cijfers zijn honderden tot duizenden keren de veelheid van de typische industriestandaard. Het resultaat is dat er geen vertraging plaatsvindt tijdens je bestelproces, zelfs niet tijdens een hausse in de markt.

Operatiestrategieën kucoin

Het team van Kucoin werkt zowel offline als online aan grootschalige promotie en operaties. Een zeer aantrekkelijke feature is dat het grootste deel van de commissie van de uitwisseling als beloning wordt toegekend aan gebruikers die actief zijn, vooral gebruikers die Kucoin omzetten, promoten of erin investeren. Met dit stimuleringsbeleid wil Kucoin een hoog niveau van enthousiasme behouden en tegelijkertijd de bedrijfsvoering verbeteren. Het uitnodigingsbonusplan is bedoeld om nieuwe handelaren en abonnees binnen te brengen.

Uitnodigingsbonus KuCoin exchange

Om de verdere groei van Kucoin te stimuleren, ontvangen degenen die zich registreren een bonus wanneer zij nieuwe gebruikers aanmelden. De gebruiker die de uitnodiging verzendt, ontvangt een deel van de handelingskosten die de genodigde heeft opgebouwd. Dit heeft een piramide-effect. Je kunt dus bonussen verzamelen wanneer je iemand uitnodigt, die perrsoon weer een ander uitnodigt en ga zo maar door. Het heeft een vergelijkbare structuur met een piramidespel, maar vertoont verder geen enkele overeenkomst. Want in tegenstelling tot een piramidesysteem verdient Kucoin hier geen geld mee, maar verliest het juist geld bij elke transactie, omdat de gebruiker die de verwijzing heeft verzonden een deel van de kosten krijgt.

Hoe veilig is Kucoin?

Dankzij beveiligingsinspanningen op zowel systeem- als operationeel niveau is Kucoin inderdaad veilig te gebruiken. De Kucoin wallet is een zeer veilige plek om je munt op te bergen. Het heeft een meerlaagse codering en beschikt ook over een ‘cold storage’ oftewel een portefeuille die niet met het internet is verbonden. Deze is ondoordringbaar voor elke vorm van aanval, met kluisachtige functies vanwege de constante offline status.

KuCoin-aandelen of KCS

Een uniek maar wellicht nog onbekend kenmerk van Kucoin, is diens eigen cryptovaluta: Kucoin Shares (KCS). Deze nieuwe speler op de cryptovalutamarkt is de laatste tijd steeds populairder geworden bij beleggers, wat heeft geresulteerd in meer dan 500.000 gebruikers in slechts vier maanden tijd. Veel van deze groei was het gevolg van de grote verscheidenheid aan aangeboden cryptovaluta’s. Ook het feit dat Kucoin één van de weinige beurzen was die de registraties voor nieuwe gebruikers niet had afgesloten, heeft een belangrijke rol gespeeld.

Aantrekkelijke voordelen

KCS zijn beschikbaar voor uitwisseling op KuCoin. Ze bieden goed geïnformeerde gebruikers recht op zeer aantrekkelijke voordelen. Kucoin heeft namelijk een manier gevonden om een cryptovaluta te maken die niet alleen een geweldig rendement op je investering kan opleveren, maar je ook commissies kan uitbetalen zolang je ze in je bezit hebt. Als je je rendement wil maximaliseren en je hebt nog niet in Kucoin-aandelen geïnvesteerd, dan is het zeker aan te raden om daar snel op in te spelen.

Passief inkomen gegarandeerd

Eén van de grootste voordelen van Kucoin-aandelen is dat je recht hebt op een deel van de winst. Momenteel wordt 50% van alle ontvangen handelskosten verdeeld onder KCS-houders. Naarmate de uitwisseling groeit, is het Kucoin-team van plan dit bedrag langzaam te verlagen tot minimaal 15%. Zoals je zelf zult kunnen uitrekenen, kan dit het bij dit percentage nog steeds leiden tot een aanzienlijk rendement. Dit is enorm aantrekkelijk voor beleggers in cryptovaluta. In plaats van risicovolle beleggingen te plegen, kun je een gegarandeerd passief inkomen ontvangen.

Hoeveel krijg je?

Voor zowel kopers als verkopers zijn de handelskosten op KuCoin vastgesteld op 0,1%. Dat betekent dat op elke transactie 0,2% van de munten wordt verzameld. Aangezien 50% van deze vergoedingen nu naar aandeelhouders gaat, zal 0,1% van het totale handelsvolume van KuCoin onder gebruikers worden verdeeld. Het huidige 24-uurs-handelsvolume van Kucoin is ongeveer 200 miljoen USD. Elke dag wordt zo’n $ 200.000 aan aandeelhouders toegekend. Er is op dit moment ongeveer 90.000.000 KCS in omloop. Een kleine berekening leert dat je 22 cent per dag ($ 80,3 per jaar) zou kunnen verdienen voor elke 100 aandelen die je bezit. Aangezien 100 KCS momenteel $ 2000 kost, lijkt dit op het eerste gezicht geen goede investering. Wanneer je echter het potentieel van Kucoin in ogenschouw neemt, dan begint het kopen van Kucoin-aandelen aantrekkelijker te worden. Het huidige handelsvolume op Kucoin is relatief laag wanneer je het vergelijkt met beurzen zoals Binance, die soms $ 9 miljard aan trades per dag verwerken.

Kucoin blijft groeien

Kucoin blijft groeien en dat betekent dat de uitgekeerde dividenden zullen toenemen. Op Binance-niveau verdien je per jaar meer dan 50% van je initiële investering terug. Na twee jaar zal de KCS als een geschenk uit de hemel lijken. Je zult weliswaar moeten wachten tot Kucoin de huidige populariteit van Binance heeft bereikt, maar zoals het er nu naar uitziet zal de groei veel sneller plaatsvinden dan je je kunt voorstellen. Een goed voorbeeld is Binance: slechts zeven maanden na de lancering had het al meer dan 5 miljoen gebruikers verzameld. De markt voor cryptovaluta is ook nog vrij jong. Naar verwachting zullen veel meer mensen zich de komende jaren hierin verdiepen en dat betekent voor KuCoin een hoger maximum potentieel.

Dividenden in cryptovaluta

KuCoinEen belangrijk punt ter overweging is dat de dividenden worden uitbetaald in cryptovaluta en niet in USD. Als een gebruiker bijvoorbeeld BTC voor KCS inruilt, dan worden beiden verzameld in handelsvergoedingen. Elke week ontvang je verschillende bedragen van alle cryptovaluta’s die beschikbaar zijn op Kucoin. Dit is een goede zaak, omdat veel van de aangeboden munten op Kucoin kleinere cryptovaluta’s zijn die snel in waarde groeien, nadat ze bekender zijn geworden. Betekent dat de $ 10 aan cryptovaluta die je vandaag in dividenden ontvangt, na een maand $ 100 waard zou kunnen zijn. Hou er ook rekening mee dat de prijs van KCS waarschijnlijk mee zal groeien, naarmate meer gebruikers ze kopen.

Waardevoller met terugkoopplan

Een bijzonder aantrekkelijk voordeel is het terugkoopplan van Kucoin, waarmee je jouw aandelen in de loop der tijd waardevoller maakt. Een ander pluspunt is het terugkoopschema. Kucoin besteedt elk kwartaal ten minste 10% van haar winst aan KCS en vernietigt ze vervolgens permanent. Daarom zal het totale aanbod van Kucoin-aandelen in de loop der tijd afnemen, waardoor de resterende – dus ook van jou – in waarde zullen stijgen. Naast de dividenden die je ontvangt, zal jouw portefeuille na verloop van tijd ook in waarde stijgen door deze bijna gegarandeerde stijging van de KCS-prijs.

KCS in prijs verdubbelen

Kucoin stelt dat het terugkoopplan zal blijven werken totdat 100 miljoen KCS zijn vernietigd. Aanvankelijk werden 200 miljoen KCS gecreëerd, dus de toevoer van KCS zal uiteindelijk worden gehalveerd. Zelfs als de marktkapitalisatie met de groei van Kucoin niet zou toenemen, toch zou jouw KCS hoe dan ook minstens in prijs verdubbelen. Je kunt er namelijk zeker van zijn dat er meer mensen zijn die – net als jijzelf – geïnteresseerd zijn in het kopen van Kucoin-aandelen. Naarmate meer gebruikers lid worden van Kucoin, zullen meer mensen in KCS investeren, wat uiteraard de prijs omhoog drijft. Dit heeft een enorm effect. Zo is gebleken dat in de vier maanden de prijs van Kucoin-aandelen gestegen is van 70 cent naar meer dan $ 20, een stijging van maar liefst 14. Als je bedenkt dat Kucoin slechts 500.000 gebruikers heeft, dan is het makkelijk voor te stellen dat KCS al gauw een waarde van $ 100 + kan bereiken wanneer het aantal gebruikers een paar miljoen wordt.

Zo snel mogelijk investeren

Hoe sneller je in Kucoin-aandelen kunt investeren, hoe beter. Ten eerste zullen ze je een geweldige bron van passief inkomen bieden die groter zal worden naarmate Kucoin groeit, wat vrijwel zeker is vanwege de verscheidenheid aan de meer obscure cryptovaluta. Ten tweede zorgt het terugkoopplan van Kucoin samen met het aanhoudende succes van de uitwisseling ervoor dat je initiële KCS-investering ook in de loop der tijd in waarde zal toenemen. Wanneer je dit alles bij elkaar optelt, krijg je een investering die niet alleen veelbelovende rendementen laat zien, maar waarmee je ook betaling ontvangt, zolang je de aandelen in bezit hebt. Kort samengevat, zorgt het in bezit hebben van KCS twee dingen:
– je krijgt op de handelskosten een korting van 1% korting voor elke 1000 KCS die je bezit, tot een maximum van 30%.
– je krijgt dividenden: 50% van alle handelskosten die dagelijks door Kucoin-gebruikers worden betaald, wordt gereserveerd voor KCS-houders en gelijkelijk verdeeld over alle KCS-tokens.

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,853.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,568.29
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 0.999693
 • bnbBNB (BNB) $ 309.91
 • xrpXRP (XRP) $ 0.396212
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.998692
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.374069
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092937
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09
 • okbOKB (OKB) $ 37.51
 • solanaSolana (SOL) $ 23.84
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,563.65
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.21
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 94.46
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.61
 • tronTRON (TRX) $ 0.062152
 • daiDai (DAI) $ 0.999971
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.47
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,790.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.18
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 6.97
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.28
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.55
 • moneroMonero (XMR) $ 173.85
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.49
 • aptosAptos (APT) $ 16.55
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 133.30
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090393
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.79
 • quant-networkQuant (QNT) $ 142.08
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.30
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077694
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.06
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.08
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.237224
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023151
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064461
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.72
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.732981
 • fantomFantom (FTM) $ 0.482442
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.59
 • aaveAave (AAVE) $ 80.86
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.718952
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.44
 • flowFlow (FLOW) $ 0.997566
 • fraxFrax (FRAX) $ 0.998621
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.02