Lisk | lsk Kopen

Lisk kopen

Lisk kopen gaat tegenwoordig zeer gemakkelijk. Bij cryptoloket.nl hebben wij het samen met onze partners het zeer eenvoudig gemaakt om Lisk te kopen en een wallet te plaatsen. lsk is een coin die u online kunt kopen met uw eigen bank.

Lisk cryptocurrency

liskLisk is een gedecentraliseerd netwerk zoals ook Bitcoin, Nxt of Bitshares dit zijn. Lisk gebruikt een vereenvoudigde implementatie van het oorspronkelijke consensusalgoritme van Bitshares, Delegated Proof of Stake. Dat betekent dat elke LSK-houder één stem heeft en kan stemmen op hoofdketenafgevaardigden die het netwerk beveiligen. Er zijn maximaal 101 actieve hoofdketenafgevaardigden die altijd de meeste stemmen op het hele netwerk hebben gekregen, en alleen zij kunnen generieke beloningen verdienen, wat betekent dat er een financiële prikkel is om een actieve afgevaardigde te worden. Elke andere afgevaardigde staat klaar om te worden verkozen, of als alternatief een Lisk-sidechain te beveiligen.

Daarnaast is Lisk ook een cryptocurrency. Het token ervan wordt LSK genoemd. De blockchain zelf genereert elke 10 seconden een nieuw blok. Hierdoor kunnen transacties zeer snel worden uitgevoerd worden, binnen de 10 seconden is deze zichtbaar en na ongeveer 1-2 minuten kan de transactie als onveranderlijk worden beschouwd. Investeren in Lisk is een opportuniteit die u zeker eens moet bekijken. Lisk kopen zit in de lift.

LISK raamwerk

De Lisk App SDK is een kader om uw eigen sidechains te implementeren en daar nog eens bovenop blockchain-applicaties te ontwikkelen. Alles is geschreven in JavaScript. Dat betekent dat u platformonafhankelijke sociale netwerken, games, financiële applicaties, voorspellingsmarkten, uitwisselingen, opslagplatforms, platforms voor contractuitvoering, delen van economieën, onlinewinkels, IoT-toepassingen en nog veel meer op uw eigen blockchain kunt ontwikkelen, volledig gedecentraliseerd, en zonder het gedoe van ingewikkelde consensusprotocollen of P2P-netwerkalgoritmen.

Een platform met ketens en zijketens

LSKIn het vorige gedeelte las u dat u met de Lisk App SDK een zijketen kunt distribueren naar Lisk. Deze zijketen is een volledig aanpasbare blockchain, vrij van overtolligheden (spam) op de hoofdketen of zijkettingen. Alle specificaties, parameters en transactietypen kunnen worden gewijzigd zodat ze perfect bij uw blockchain-toepassing passen.

Om spam op een blockchain te voorkomen, is er altijd een token van waarde dat vereist is om data op de blockchain te bewaren, zoals een vergoeding voor het verzenden van transacties. In je Lisk-sidechain kun je de LSK-tokens uit de mainchain gebruiken of ook een geheel nieuw aangepast token.

In het geval dat u LSK-tokens van de mainchain binnen uw sidechain wilt gebruiken, zit u wel met één beperking. U kan tokens tussen verschillende blockchains niet simpelweg transfereren. Vergeet niet dat een zijketen een volledig nieuwe en onafhankelijke blockchain is; u kan bijvoorbeeld Litecoin ook niet naar het Bitcoin-netwerk sturen.

Daarom is er een speciaal transactietype om LSK-tokens van de hoofdketen naar een zijketen over te zetten. In de praktijk verlaten de LSK-tokens nooit de hoofdketen. Ze worden gewoon overgebracht naar het Lisk-account aan de zijkant van de keten. Tegelijkertijd wordt het gelijke aantal LSK-tokens gerepliceerd aan de zijketen en deze kunnen dan ook door uzelf worden gebruikt op een normale manier.

Dat betekent dat in het geval van een slecht geschreven sidechain- of blockchain-applicatie, alle LSK-tokens veilig zijn en gemakkelijk kunnen worden opgehaald door de eigenaar van de sidechain. Dit betekent echter ook dat u de eigenaar van de sidechain moet vertrouwen. Dit is niet logisch voor alle soorten blockchain-applicaties, alleen voor sommige die eigendom zijn van startups of gerenommeerde personen.

In het geval dat u een echt ongelimiteerde applicatie wilt ontwikkelen en u LSK-tokens van uw gebruikers niet wilt behouden, kunt u eenvoudig uw eigen aangepaste token (of meerdere) aan de zijketen uitgeven en deze gaan gebruiken als nieuwe cryptocurrency. Dat betekent dat u ze kunt distribueren of ze op beurzen kunt verkopen. Op deze manier hebben uw gebruikers de totale en exclusieve controle over hun aangepaste tokens en zijn ze daarnaast kunnen ze deze op een volledige vertrouwde manier gebruiken in uw applicatie. Als u deze token wilt uitwisselen met LSK, kunt u een mini-uitwisselingssysteem in uw blockchain-toepassing implementeren.

Als er acties nodig zijn omdat er een bug is ontdekt in de Lisk sidechain- of blockchain-applicatie, dan moet alleen de zijketen onder handen worden genomen. De hoofdketen blijft volledig ongedeerd en onveranderlijk.

Een blockchain-applicatieplatform

Uiteindelijk zijn sidechains alleen gedecentraliseerde databases van blockchain-applicaties; die het uitgeven van tokens van waarde mogelijk maken, onveranderlijk zijn en een gedecentraliseerd netwerk hebben. Voor onze gebruikers is het meest interessante deel het blockchain-applicatieplatform.

De Lisk App SDK staat niet alleen de inzet van sidechains toe, maar biedt ook alle noodzakelijke tools om een blockchain-applicatie te ontwikkelen. Een blockchain-applicatie is niet alleen een script dat gedecentraliseerd en vertrouwd draait. Het is veel krachtiger. Het bestaat in feite uit vier delen;
een blockchain-applicatie is een volwaardige applicatie, met een eigen consensusalgoritme (standaard DPoS), blockchain, optioneel custom token, back-end en front-end. Het kan echter ook verbinding maken met het bestaande ecosysteem van Lisk.

Een belangrijke kanttekening is dat u dankzij de Lisk App SDK niet alleen in staat bent om de back-end of functies van uw applicatie te ontwikkelen, u kunt ook een front-end of gebruikersinterface ontwikkelen. Op deze manier kan u eenvoudig complete blockchain-applicaties maken die downloadbaar zijn en in een handig pakket zitten. In dit geval kan de front-end ook op een gedecentraliseerde manier worden benaderd, wat momenteel een unieke functie is binnen de blockchain-industrie.

We horen vaak het argument dat als de code niet op de blockchain is opgeslagen, het geen gedecentraliseerde toepassing is. We moeten hier een onderscheid maken, de toepassing zelf wordt op je computer uitgevoerd net als de Bitcoin-client of een Torrent-client. Dat betekent dat je het eerst moet downloaden. Nu zijn er meerdere gebruikers die de applicatie draaien; sommigen van hen hebben de speciale toestemming om nieuwe blokken binnen de zijketen te genereren en daarom het netwerk te beveiligen (= afgevaardigden), anderen gebruiken eenvoudigweg de applicatie (= gebruikers). Uw blockchain-applicatie en sidechain zijn nu beveiligd met meerdere apparaten, daarom is het een gedecentraliseerde applicatie.

Een blockchain-serviceplatform

Blockchain-services zijn een subcategorie van blockchain-applicaties. Hiermee kunt u iets heel unieks doen, vergelijkbaar met één doelapplicatie.
Het mooie van Lisk blockchain-services is dat ze allemaal zijn aangesloten op de Lisk-hoofdketen en het ecosysteem, omdat ze allemaal op hun eigen Lisk-zijketens draaien. Dat betekent dat zodra een dergelijke service bestaat, elke andere ontwikkelaar van blockchainapplicaties er gebruik van kan maken. Als u bijvoorbeeld een sociaal netwerk wilt ontwikkelen en gebruikersafbeeldingen wilt opslaan, kunt u verbinding maken met een blockchain-service waarmee u precies dat kunt doen.

Dat betekent dat Lisk blockchain-applicaties in de loop van de tijd complexer en rijk aan functies kunnen worden, het hele Lisk-app-ecosysteem groeit. Het is alsof een brein steeds meer neurale verbindingen maakt om capabeler te worden.

Al die blockchain-diensten kunnen terugvallen op het bestaande Lisk-ecosysteem met zijn gebruikers en het LSK-token, wat ook de vraag zal stimuleren naar Lisk zelf. Bovendien zijn al die blockchain-services onafhankelijk en als ze falen, faalt enkel die kleine zijketting.

Een ander krachtig onderdeel is de openheid van het geheel. Hoewel er manieren zijn om JavaScript-code te verbergen, schatten we dat de meerderheid dit niet doet om het vertrouwen te winnen van andere individuen. Telkens wanneer iemand een leuke functie in zijn blockchain-toepassing of -service integreert, is deze transparant voor iedereen, om te verbeteren of te integreren in zijn eigen blockchain-toepassing.

Lisk waar te bestellen?

LISK kopenDe Lisk-marktplaats voor deelnemers is een manier om ontwikkelaars van blockchain-applicaties en sidechain-deelnemers te verbinden. Dit is noodzakelijk, omdat elke zijketen een onafhankelijke blockchain is die zijn eigen set knooppunten nodig heeft om hem te beveiligen. Als ontwikkelaars van blockchainapplicaties ons standaard consensusalgoritme niet gebruiken, moeten ze zelf zorgen voor de sidechain-miners, wat voor sommige gevallen een betere optie zou kunnen zijn. Als de ontwikkelaar van de blockchainapplicatie ons standaard consensusalgoritme gebruikt, kan hij echter afgevaardigden van de deelnemersmarkt tegen een vaste vergoeding huren. En hiermee toont Lisk wat het nog meer kan doen dan met andere platforms het geval is.

Hieronder geven we u een aantal voorbeelden:

Lisk gaat de software van derden zoals Bitcoin of Ethereum gaan ondersteunen
Laten we zeggen dat je een blockchain-applicatie hebt die inkoopbewijzen aan de zijketen bewaart voor elke Bitcoin-transactie die jouw gebruikers aan het doen zijn. Hoe krijg je de Bitcoin-transacties van je gebruikers? Een orakel is veel te traag en een blockchain-ontdekkingsreiziger is gecentraliseerd. Dat betekent dat u de Bitcoin-client lokaal naast uw blockchain-toepassing moet uitvoeren om toegang te krijgen tot de API en onmiddellijk alle benodigde gegevens te krijgen. Dat betekent dat dit soort afgevaardigden zichzelf moeten promoten als sidechain-afgevaardigden met een lokaal Bitcoin-exemplaar. Dit is een van de kenmerken die een afgevaardigde binnen de deelnemersmarkt heeft. Hetzelfde geldt voor andere software van derden, gecentraliseerd en gedecentraliseerd.

Rechtsgebieden gaan gebruiken voor legale redenen
Sommige blockchain-applicaties kunnen functies bieden die illegaal zijn in het ene land en legaal in een ander land. De startup achter de blockchain-applicatie wil koste wat het kost 100% legaal blijven, wat betekent dat de sidechain moet worden beveiligd door knooppunten die alleen worden gebruikt in de rechtsgebieden waar de blockchain-toepassingsfuncties legaal zijn. Het knooppuntland zal een ander attribuut zijn dat een afgevaardigde binnen de afgevaardigdenmarkt zal hebben.

Het genereren van inkomsten voor individuen over de hele wereld

Elke sidechain-deelnemer kan worden gehuurd voor een vergoeding die zij definiëren (bijvoorbeeld 5 LSK voor elke 50 blokken). Stel je voor dat je over twee jaar 50 blockchain-applicaties kunt beveiligen, waarmee je een maandelijks inkomen van $ 50 genereert. Voor velen klinkt dit misschien niet zo veel, maar in grote delen van de wereld is dit genoeg geld om aantal weken rond te komen. De wereld wordt elke dag meer verbonden en zelfs in die delen van de wereld verbetert de internettoegankelijkheid. De hele wereld kan er zijn vruchten van plukken, dat is de realiteit.

Lisk online kopen met iDeal

Nu we u een beetje meer inzicht hebben gegeven in Lisk en het hele stelsel erachter vertellen we u graag ook wat meer over het aanschaffen van LSK. Deze kan je vanuit Nederland zeer gemakkelijk kopen via de betrouwbare exchange website Litebit. Een Nederlands bedrijf dat over heel Europa opereert. Op deze site kan je gemakkelijk met iDeal afrekenen. U krijgt absoluut de actuele koers van de desbetreffende valuta. Alsook bieden ze veel soorten wallets aan, waardoor je alles via één service kan doen. Niet alleen kunt u cryptocurrencies kopen en verkopen op dit platform: ook kunt u de valuta’s op het platform bewaren met de ingebouwde multi-cryptocurrency wallet. Litebit is ook tegen het witwassen en malafide praktijken, daarom werd er een systeem bedacht om uw identiteit te bevestigen. Om deze tekst te besluiten kunnen we u alleen maar de raad geven om te investeren in Lisk, het kan u alvast iets mooi opleveren.

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,862.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,570.49
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00
 • bnbBNB (BNB) $ 309.56
 • xrpXRP (XRP) $ 0.400632
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.999160
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.372540
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.091527
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.08
 • okbOKB (OKB) $ 37.15
 • solanaSolana (SOL) $ 23.61
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,564.78
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.19
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 93.45
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.46
 • tronTRON (TRX) $ 0.062033
 • daiDai (DAI) $ 0.999384
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.46
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,790.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.09
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 6.93
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.28
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.55
 • moneroMonero (XMR) $ 174.66
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.34
 • aptosAptos (APT) $ 16.37
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 132.78
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090155
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.76
 • quant-networkQuant (QNT) $ 141.80
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077828
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.30
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.03
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.07
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.236899
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023045
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064301
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.67
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.732497
 • fantomFantom (FTM) $ 0.480125
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.60
 • aaveAave (AAVE) $ 80.81
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.719575
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.77
 • flowFlow (FLOW) $ 0.989372
 • fraxFrax (FRAX) $ 0.999042
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.01