Navcoin | nav Kopen

Navcoin kopen

Navcoin kopen gaat tegenwoordig zeer gemakkelijk. Bij cryptoloket.nl hebben wij het samen met onze partners het zeer eenvoudig gemaakt om Navcoin te kopen en een wallet te plaatsen. nav is een coin die u online kunt kopen met uw eigen bank.

NAVcoinNavcoin is een bekende virtuele munteenheid die op de Bitcoin blockchain is gebaseerd. Er werden echter een aantal functies aan toegevoegd, die extra financiële beveiliging bieden aan de gebruikers. Hierbij worden gegevens over transacties, die normaal gezien zichtbaar zijn op de blockchain zelf, verborgen. Het gevolg is dat men niet meer te weten kan komen wat een transactie precies inhoudt.

Andere altcoins baseren zich doorgaans op het mixen, samenvoegen of routeren van data, terwijl NAVcoin een zogenaamde subchain technologie gebruikt. Dit houdt in dat de transactie na het afhandelen ervan niet meer gevonden kan worden – wat natuurlijk heel wat veiligheidsvoordelen met zich meebrengt!

Wat is deze digitale NAVcoin nu precies, en hoe werkt hij? Het is belangrijk over deze en nog meer informatie te beschikken als je van plant bent NAVcoin, een vernieuwende cryptocurency, te kopen!

Wat is NAVcoin?

Het primaire doel van NAVcoin is om het uitvoeren van transacties op de blockchain nog eenvoudiger te maken dan het al is. Door simpliciteit en anonimiteit te combineren, heeft NAVcoin zich ontwikkeld tot een van de populairste virtuele valuta van dit moment.

Eigenlijk steunen digitale munteenheden altijd op de aanwezigheid van een portemonnee, en dus een openbaar register voor transacties (ook wel de public ledger genaamd). Een decentraal systeem heeft dit hoe dan ook nodig, aangezien elk onderdeel van de blockchain een plaats moet hebben om te controleren of transacties wel legitiem zijn.

Op die blockchain is het bedrag in een zogenaamde wallet altijd zichtbaar voor iedereen, via een public key. Als men dit saldo optimaal wil kunnen beheren, dan is het echter belangrijk een private key te hebben, die enkel door de eigenaar van de wallet gebruikt kan worden en toegang verleent tot diens wallet.

Assymetrische encryptie

Over het algemeen zijn de transacties op de blockchain dus altijd te achterhalen, ook al is er altijd sprake van een zekere mate van anonimiteit. Een virtuele wallet is immers nooit verbonden met specifieke gegevens van een persoon, in tegenstelling tot een gewone bankrekening.

Is het echter mogelijk om te weten te komen van wie een bepaald adres is, dan kan men ook achterhalen wat de transacties, die aan die wallet verbonden zijn, precies inhouden op de blockchain in kwestie.

Dit is waar NAVcoin verandering in brengt. Privacy staat bij deze methode centraal, en dat wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van de NavTech technologie. Deze garandeert dat het verwerken en anonimiseren van transacties altijd gebeurt via een tweede blockchain – ofwel een subchain.

Hoe betaal je anoniem met NAVcoin?

Als je een bepaalde hoeveelheid NAVcoins naar iemand anders verstuurt, dan wordt deze bij NAV eerst naar een NavTech server verzonden – en niet meteen naar de andere wallet. Deze server is eigenlijk op zich een wallet die als bedoeling heeft anoniem transacties te beheren. Bij deze transactie zit een soort sleutel (ook wel RSA-2048 genaamd), die ervoor zorgt dat enkel de NavTech server het kan lezen.

Wanneer de NavTech server de financiële verhandeling ontvangen heeft, gaat men deze nogmaals vergrendelen en naar een tweede blockchain verzenden, de zogenaamde subchain. Deze chain verstuurt daarna het bedrag in kwestie opnieuw naar de server. Het verschil is echter dat bij deze handeling de gegevens over de transactie geobfusceerd zijn, wat wil zeggen dat de transactie in verschillende, van elkaar losstaande delen verstuurd wordt. Het bedrag dat met de transactie werd overgedragen, is dus niet langer bekend.

Zodra alle informatie over de financiële verhandeling op de subchain ontvangen is, gaat men over tot het overschrijven van de hoeveelheid Navcoins op de wallet die deze moet krijgen!

Het sparen van of betalen met NAVcoin

Elke technologie, waaronder ook die van cryptovaluta, representeert een goede combinatie van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. NAVcoin is ongetwijfeld een anonieme en beveiligde manier van betalen. Daarbij wordt er continu gewerkt aan het verbeteren van de technologie, zodat deze aantrekkelijker en dus ook populairder wordt.

Als je NAVcojns wil sparen of beleggen, dan kan je kiezen uit verschillende soorten wallets. De NAV coin Core wallet is ongetwijfeld een van de betere en deze gaat de blockchain synchroniseren, waardoor hij onderdeel wordt van de PoS aanpak. Dit is het unieke algoritme dat de blockchain van NAVcoin toepast om alle financiële verhandelingen te regelen.

Eigenlijk draag je als gebruiker op die manier bij aan de veiligheid en betrouwbaarheid van het NAVcoin netwerk. Dat is dan ook waarom men 5 procent rente krijgt op het saldo dat men in zijn of haar wallet heeft staan, een proces dat ook wel staking genoemd wordt.

Natuurlijk kan het ook zijn dat je niet geïnteresseerd bent in het staken van NAVcoins, en dat je de digitale munteenheid gewoon vanuit elke locatie of elk apparaat wil kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld om betalingen af te handelen, of overschrijvingen te doen. Er zijn dan ook eenvoudige online wallets en wallets voor mobiele apparaten, verkrijgbaar. NavPay is de mobiele app die NAVcoin in 2017 heeft ontwikkeld, en die gebruikers in staat stelt eenvoudig betalingen te doen. Het voordeel is dat de kosten voor transacties hierbij erg laag zijn, en dat het proces zeer snel verloopt. Je betaalt niet meer dan 0,0001 NAV, en de transactie is binnen de 30 seconden afgehandeld!

NAVcoin: de cijfers

De NAVcoin ontwikkelaars hebben als doel de technologie die er aan de basis van ligt populair te maken, al sinds het jaar 2014. De digitale valuta werd sinds dat jaar in omloop gebracht, en er werden meteen wekelijks updates doorgevoerd die het gebruik ervan veiliger en eenvoudiger maken. Het gaat dus om een transparant en veilig platform, iets waar investeerders natuurlijk naar op zoek zijn!

De waarde van de NAVcoin is sinds het begin van 2017 erg gestegen in waarde. Op minder dan een jaar tijd is één NAV al 100 maa meer waard dan het jaar ervoor. Dat bewijst meteen dat de koers van NAVcoin in de lift zit, en dat de munt dus erg interessant is om in te investeren!

De stijging van de koers is echter niet alleen te danken aan de groei van de markt van cryptovaluta. Ook de constante toevoer van updates sinds het begin van het jaar hebben dit mogelijk gemakt. Zo werd de SegWit update geactiveerd, met als doel de schaalbaarheid van de munt te verbeteren. NavPay fungeert dan weer als mobiele app waardoor een groter doelpubliek bereikt kan worden, en de Nav Coin Core wallet kan daarbij ook op de Raspberry Pi gebruikt worden, een minicomputer. NavTech, een uitvinding van NAVcoin, maakt het tenslotte mogelijk om gegevens over een transactie te obfusceren, waardoor de veiligheid van financiële verhandelingen meteen een niveau hoger getild wordt!

Investeren in NAVcoin brengt natuurlijk ook een zeker risico met zich mee, zoals dat bij elke cryptovaluta het geval is. De kans dat de koers plots daalt bestaat altijd, maar het kan natuurlijk ook gebeuren dat hij stijgt. Het is dan ook een kwestie van voor jezelf uit te maken of de investering de moeite waard is. Hoe dan ook is coin erg veelbelovend!

Een goede manier om een groot deel van dit risico te dempen, is door kleine marges te waarderen. Zo kan je NAVcoin kopen eenmaal de koers wat lager ligt, en ze verkopen als hij stijgt. Als je meer risico’s wil nemen, dan kan je de valuta altijd even laten staan in je wallet en profiteren van de 5 % rente die je krijgt door de Proof of Stake methode. Op die manier is de kans dat je er op de lange termijn meer uit haalt veel groter!

De beste NAVcoin wallet kiezen voor jouw situatie

Zoals reeds werd vermeld, is het mogelijk om NAVcoins in een wallet op te slaan en te bewaren. Er zijn echter verschillende mogelijkheden, maar het gaat altijd om digitale wallets: een hardware portemonnee bestaat er nog niet.

Niettemin zijn de virtuele mogelijkheden veelbelovend, en dat maakt het natuurlijk veel interessanter om in NAVcoin te investeren. Welke keuze je maakt hangt eigenlijk vooral af van wat je ermee wil gaan doen. Wil je de NAVcoin investeren, met een lange termijndoel op het oog? Dan is het beter te kiezen voor een Nav Coin Core wallet voor ofwel Mac, Linux of Windows.

Verkies je liever een mobiele wallet? Dan is een optie als Coinomi een goed idee. Tenslotte kan je gebruik maken van Litebit als je plannen hebt om in cryptovaluta, waaronder NAVcoin, te handelen. Een overzicht van de mogelijkheden:

1. De Litebit NAVcoin wallet voor ondernemingen

Litebit is de beste keuze als je van plan bent om NAV te kopen en te verkopen op regelmatige basis. Litebit is een online handelsplatform, dat het mogelijk maakt om investeringen te doen met betaalmethodes zoals iDeal. Er kunnen meer dan 50 cryptovaluta verhandeld worden op dit Nederlandstalige platform – waaronder natuurlijk NAVcoin!

Hoe werkt het? Eerst en vooral moet je de NAVcoins die je hebt gekocht in de Litebit wallet opslaan. Daarna voeg je de investering toe aan je portfolio, waar je een duidelijk zicht hebt op je beschikbare hoeveelheid cryptogeld, wat de waarde daarvan is en hoe de koers van elke van deze munten verloopt.

2. De NAVcoin Core wallet voor spaarders

De NAV coin core wallet is beschikbaar voor zowel MAC OSX als Linus en Windows, en moet lokaal worden geïnstalleerd op de computer. Deze wallet treedt op als een zogenaamde actieve node in de blockchain van het systeem.

Het Proof of Stake algoritme zorgt ervoor dat je geen complexe hardware nodig hebt om de coin te verkrijgen. Iedereen die een dergelijke wallet heeft, ontvangt immers jaarlijks 5 procent rente op het huidige saldo. Zo worden gebruikers die in de coin investeren, beloond!

Het grootste voordeel van deze wallet is dat je munten lokaal bewaard worden, en niet vanaf een ander toestel bereikt kunnen worden. De 5 procent rente die je jaarlijks krijgt maakt het natuurlijk allemaal nog beter! Let er wel op dat de je hierbij enkel kunt handelen met de munt als je toegang hebt tot een computer. Daarbij moet de blockchain volledig gesynchroniseerd worden, en de kans dat je NAVcoins verliest is groter (bijvoorbeeld als de computer crasht, of deze door een virus of malware geïnfecteerd wordt). Natuurlijk kan je je wallet wel van een back-up voorzien om dergelijke risico’s drastisch te verminderen!

NAVcoin, een slimme investering

Investeren in NAVcoin is ongetwijfeld een slimme zet, of je nu wil sparen of als bedrijf wil beleggen. Door het gebruik van de juiste wallet en de juiste aanpak, kan je uit deze virtuele munteenheid ongetwijfeld heel wat halen – en dat maakt NAVcoin kopen dan ook de moeite waard!

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,853.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,568.29
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 0.999693
 • bnbBNB (BNB) $ 309.91
 • xrpXRP (XRP) $ 0.396212
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.998692
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.374069
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092937
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09
 • okbOKB (OKB) $ 37.51
 • solanaSolana (SOL) $ 23.84
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,563.65
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.21
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 94.46
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.61
 • tronTRON (TRX) $ 0.062152
 • daiDai (DAI) $ 0.999971
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.47
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,790.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.18
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 6.97
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.28
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.55
 • moneroMonero (XMR) $ 173.85
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.49
 • aptosAptos (APT) $ 16.55
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 133.30
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090393
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.79
 • quant-networkQuant (QNT) $ 142.08
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.30
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077694
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.06
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.08
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.237224
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023151
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064461
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.72
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.732981
 • fantomFantom (FTM) $ 0.482442
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.59
 • aaveAave (AAVE) $ 80.86
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.718952
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.44
 • flowFlow (FLOW) $ 0.997566
 • fraxFrax (FRAX) $ 0.998621
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.02