NEM | xem Kopen

NEM kopen

NEM kopen gaat tegenwoordig zeer gemakkelijk. Bij cryptoloket.nl hebben wij het samen met onze partners het zeer eenvoudig gemaakt om NEM te kopen en een wallet te plaatsen. xem is een coin die u online kunt kopen met uw eigen bank.

NEM kopenCryptocurrencies nemen ongetwijfeld het voortouw in de virtuele financiële wereld. Betalen was nog nooit zo eenvoudig, snel en universeel als met zogenaamde digitale valuta, die alles wat we weten over geld in twijfel trekken. Cryptocurrencies zijn een van de bewijzen dat de wereld steeds kleiner wordt, en dat men via het internet alles kan doen.

Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten cyrptovaluta, en de revolutie binnen de financiële wereld is begonnen met de Bitcoin. Hoewel deze natuurlijk nog altijd een van de grootste virtuele munteenheden is, zijn er ook steeds meer andere mogelijkheden die het vermelden waard zijn. NEM is daar ongetwijfeld één van.

Wat houdt NEM nu precies in, wat zijn de mogelijkheden en hoe kan je deze minderheid kopen? Allemaal vragen die je natuurlijk graag beantwoord ziet, voor je je aan een aankoop waagt. Op die manier haal je er uiteindelijk meer uit, of je nu NEM wil beleggen of er je dagelijkse aankopen mee wil betalen!

Wat is NEM, en waar staat het voor?

NEM kan omschreven worden als een zelfstandige blockchain die over een eigen cryptocurrency beschikt – ook wel XEM genaamd. Deze munteenheid is eerst en vooral erg populair omdat er sprake is van een enorm gunstige marktkapitalisatie. Deze werd mogelijk gemaakt dankzij de unieke manier waarop transacties bevestigd worden. Hiervoor zijn immers haast geen energie en complexe hardware voor nodig. Deze methode wordt ook wel harvesting genaamd – in tegenstelling tot mining, de werkwijze waar de meeste cryptovaluta gebruik van maken. Wat meer informatie over wat NEM voor je kan betekenen, en voor de wereld, is hier wel op zijn plaats als je van plant bent er te gaan kopen!

NEM is eigenlijk een afkorting voor New Economy Movement. Dit is een selecte groep voorstanders voor de blockchain technologie, die initieel een variant op NXT coins op de markt wilden brengen waarvoor ze een bijpassend applicatieplatform zouden gebruiken. Uiteindelijk hebben de ontwikkelaars toch de voorkeur gegeven aan een op maat gemaakt blockchain – en dat werd uiteindelijk de XEM cryptovaluta.

XEM is een munteenheid die in zekere mate vergeleken kan worden met andere toepassingen van de blockchain. Zo wordt er altijd precies bijgehouden wie wat – en hoeveel – bezit, en welke betalingen afgehandeld worden. Er zijn echter ook een aantal belangrijke verschillen met andere cryptovaluta die het vermelden waard zijn.

Terwijl de meeste blockchains gebruik maken van PoW, of Proof of work, om de veiligheid van het netwerk te garanderen en manipulatie van de blockchain te voorkomen, gaat NEM anders te werk. PoW houdt eigenlijk in dat sterke computers complexe berekeningen moeten oplossing (ook wel mining genoemd) om daarvoor een beloning te krijgen (in de vorm van digitaal geld). Deze berekeningen worden echter steeds ingewikkelder, waardoor dus steeds meer rekenkracht nodig is, alsook energie en betrouwbare hardware.

NEM maakt echter gebruik van zogenaamde harvesting om transacties te bepalen. Wat houdt dit in? Het betekent dat de nodes van het netwerk, of de onderdelen ervan, informatie over afgehandelde transacties gaan delen met andere nodes. In ruil voor het uitgeven van deze gegevens krijgen de nodes een beloning in de vorm van een deel van de kosten die bij die transacties kwamen kijken.

Natuurlijk is het belangrijk dat er enkel naar de betrouwbare nodes wordt geluisterd binnen de blockchain. Hiervoor heeft NEM een beveiligd systeem ontwikkeld. Onbelangrijke nodes die informatie geven, kunnen immers corrupt zijn en de blockchain lam leggen. Het belang van een node bij NEM wordt bepaald op basis van het aanwezige XEM-saldo, het aantal voltrokken transacties, de leeftijd van de node en diens uptime. NEM bevestigd altijd transacties op basis van het belang van de node die er informatie over geeft, en daarom wordt deze aanpak ook wel Proof of Importance genoemd!

De sterke positie van NEM

Het belang en de populariteit van een cryptovaluta hangt natuurlijk grotendeels af van de positie die deze heeft ingenomen tussen alle andere opties. NEM heeft ongetwijfeld een sterke positie ingenomen, en dat is niet onterecht. Zo onderscheidt deze munteenheid zich vooral door de unieke wijze waarop transacties bevestigd worden, nog voor ze in de bijhorende blockchain terechtkomen. Proof of Importance biedt in die zin een groot voordeel, en dus ook een grote voorsprong, op andere systemen die gebruik maken van Proof of Work (waarbij geld verdiend moet worden door het oplossen van berekeningen).

Het imago van deze munteenheid is dus vooral te danken aan het feit dat het zich niet baseert op de blockchains van andere valuta, zoals Bitcoin of Ethereum. Zo zijn er in Japan al talloze ondernemingen – en dan vooral banken – die gebruik maken van deze technologie (maar dan meestal wel op een privé blockchain)

De groei van NEM/XEM is de laatste tijd op zijn minst bewonderenswaardig te noemen. Naast een aantal andere sterke cryptocurrencies die de kop hebben opgestoken, zal de groei van deze munteenheid ongetwijfeld nog blijven doorgaan. In 2017 was de marktkapitalisatie van de munt niet minder dan 1,500 miljoen euro, en dat bewijst dat men erop kan vertrouwen!

Het belang van een goede NEM wallet

Voor je als gebruiker NEM kan kopen, is het natuurlijk van belang deze op te kunnen slaan in een veilige portemonnee. Ook virtuele munteenheden hebben immers nood aan beveiliging en transparantie! NEM kopen is ongetwijfeld het beste dat je kan doen als je op een efficiënte, veilige en snelle manier wil beleggen of betalingen afhandelen – en dat maakt het gebruik van een degelijke wallet dan ook geen overbodige luxe.

Hoe kies je nu de beste NEM wallet? Een overzicht van de beste opties is hier wel op zijn plaats om er het beste uit te halen:

1. De NEM desktop client/mobiele wallet

NEM heeft een heel gamma aan gebruiksvriendelijke en gratis XEM wallets te bieden. Zo is er de NEM Nano Wallet, een lichtgewicht portemonnee waarin je plaatselijk je XEM coins kan opslaan en bewaren.

Het grootste voordeel van deze portemonnee is dat hierbij niet de complete blockchain plaatselijk gesynchroniseerd hoeft te worden. Het gevolg is dat de wallet erg snel is, en daarbij weinig plaats in beslag neemt!

2. De Ledger Nano S Hardware NEM Wallet

Hoewel de meeste mensen denken dat het virtueel opslaan van een virtuele munteenheid maar een logische beslissing is, komen er ook heel wat risico’s bij kijken. Cryptovaluta bewaren in een digitale app, op een mobiele apparaat of in een online wallet vergroot het risico dat het geld gestolen zal worden, of gewoon verloren raakt.

De Nano S NEM Ledger Waller is echter fysiek, en garandeert dat het geld altijd veilig bewaard wordt. Het gaat om een cryptocurrency wallet die voor uiteenlopende coins gebruikt kan worden, waaronder Ethereum en Bitcoins, maar ook Altcoins zoals Stratis, Ripple, Dash en Dogecoin. Je kan de wallet eenvoudig verbinden met de computer via een USB poort. Daarbij beschikt hij over een beveiligd OLED beeldscherm, waarmee betalingen en transacties extra gecontroleerd en bevestigd kunnen worden!

NEM aankopen, de vele mogelijkheden

NEM is dus ongetwijfeld een volwaardige cryptocurrency die steeds populairder wordt, zowel bij bedrijven als banken en particulieren. Investeren in NEM of er aankopen mee betalen maken meteen duidelijk dat het gaat om een gebruiksvriendelijke, snelle en transparantie munteenheid, die op alle mogelijke vlakken verrast.

Het mag dan wel duidelijk zijn wat NEM inhoudt en op welke manieren je deze kan opslaan, maar hoe kan je die nu kopen? Dat NEM waarde biedt en het afhandelen van betalingen eenvoudiger maakt is duidelijk, maar de eerste stap is natuurlijk het aankopen ervan.

Net zoals bij de meeste andere cryptovaluta kan je NEM kopen via gewone, traditionele betaalmethodes. Zo is NEM kopen met iDeal of via een andere methode een goede manier om meteen je coins ter beschikking te hebben, en er betalingen mee te verrichten, of ze gebruiken om te beleggen. Op die manier krijgt je je coins meteen in je NEM wallet, waarna je ze kan gebruiken zoals je gewoon geld zou gebruiken – maar dan wel helemaal digitaal! Ook is het mogelijk om NEM in te ruilen voor andere valuta.

NEM, een vernieuwende cryptocurrency met heel wat mogelijkheden.

Cryptocurrencies zijn er genoeg, zoveel is zeker. Het is dan ook niet altijd eenvoudig om de beste te kiezen voor jouw situatie en noden. NEM is echter een optie die niet zal teleurstellen, mede dankzij zijn gebruiksvriendelijkheid en unieke werkwijze. Het gaat om een van de sterkst groeiende virtuele munteenheden van de laatste jaren, en dat is niet onterecht. Terwijl heel bekende virtuele munteenheden zoals Bitcoin en Ethereum natuurlijk al langer in ontwikkeling zijn en dus heel wat te bieden hebben, kan deze munteenheid zich daar ongetwijfeld vervoegen als het gaat om marktkapitaal en mogelijkheden.

Of je nu wil beleggen in virtueel geld, of het betalen van aankopen eenvoudiger wil maken, investeren in NEM is een slimme zet. Wat initieel begon als een alternatief voor de NXT coin, heeft zich al snel ontwikkeld tot een volledig functionele munteenheid die zich vooral onderscheidt op het vlak van werkwijze.

Harvesting is een unieke methode die het verkrijgen van coins eenvoudiger maakt, zonder dat er risico bestaat op corruptie van de blockchain. Cryptovaluta die gebruik maken van Proof of Work zijn immers veel minder gemakkelijk bereikbaar en verkrijgbaar – en dat is iets waar NEM met zijn toegankelijkere methode ongetwijfeld korte metten mee maakt!

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,894.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,572.38
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00
 • bnbBNB (BNB) $ 310.90
 • xrpXRP (XRP) $ 0.400064
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.999730
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.374003
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092598
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09
 • okbOKB (OKB) $ 37.09
 • solanaSolana (SOL) $ 23.81
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,566.91
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.22
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 94.17
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.63
 • tronTRON (TRX) $ 0.062314
 • daiDai (DAI) $ 1.00
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.48
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,817.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.16
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 6.97
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.29
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.56
 • moneroMonero (XMR) $ 174.50
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.44
 • aptosAptos (APT) $ 16.51
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 133.17
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090496
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.78
 • quant-networkQuant (QNT) $ 142.44
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.31
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077872
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.07
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.09
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.238210
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023125
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064543
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.73
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.733674
 • fantomFantom (FTM) $ 0.486782
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.65
 • aaveAave (AAVE) $ 80.98
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.722069
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.67
 • flowFlow (FLOW) $ 0.998176
 • fraxFrax (FRAX) $ 0.999408
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.02