NEO kopen

NEO kopen

Neo kopen gaat tegenwoordig zeer gemakkelijk. Bij cryptoloket.nl hebben wij het samen met onze partners het zeer eenvoudig gemaakt om NEO te kopen en een wallet te plaatsen. neo is een coin die u online kunt kopen met uw eigen bank.

NEO coinCryptovaluta nemen ongetwijfeld steeds meer een vooraanstaande rol in binnen het financiële en economische decor van de huidige maatschappij. Waar gewoon geld vroeger het enige betaalmiddel was, en er dus een soort van financiële monopolie heerste, is er nu sprake van een heel gamma aan betalingsmogelijkheden in de vorm van virtueel geld!

Sinds het ontstaan van de Bitcoin staken steeds meer cryptomunten de kop op, en allemaal probeerden ze beter en anders te zijn dan de vorige. Dit resulteerde al snel tot een cryptomunten-oorlog die, ook al was hij niet meteen gewelddadig, toch heel wat concurrentie met zich meebracht voor de Bitcoin.

Een van de blockchains die zich op het slagveld van de cryptomuntenoorlog waagt, is NEO. Net zoals bij elke digitale munteenheid is het belangrijk dat je hier als toekomstige gebruiker meer over weet – en daar kan onderstaand overzicht voor zorgen!

Wat is NEO precies?

NEO is een cryptocurrency, maar het is ook de nieuwe naam voor de blockchain die voorheen Antshares heette. De munt wordt vooral in Aziatische landen gebruikt, maar ook in het westen stijgt de populariteit en bekendheid ervan gestaag.

NEO onderscheidt zich vooral door zijn blockchain, die zogenaamde smart contracts kan ondersteunen, of slimme contracten. Deze worden bij Neo ook wel NeoContracts genoemd, en geven de ontwikkelaars van de blockchain de mogelijkheid om deze volgens een zeker protocol te programmeren. Op die manier worden financiële transacties en processen geautomatiseerd. Deze werkwijze werd reeds toegepast in andere cryptomunten, zoals Ethereum. Het is dan ook daarom dat NEO ook wel het Chinese Ethereum genoemd wordt!

Wat is NEO nu precies in de praktijk, hoe kan je deze munt kopen en welke mogelijkheden biedt hij? Dergelijke en nog andere vragen verdienen een duidelijk antwoord als je van plan bent in cryptogeld te investeren. Enkel op die manier kan je er het beste uit halen op de lange termijn!

De voordelen van het Chinese Ethereum: NEO

NEo coin kopenNEO werd in China ontwikkeld, en dat brengt opzicht al heel wat voordelen met zich mee op het vlak van gebruik. Dit komt doordat Het Aziatische continent een enorme markt is met westerse bedrijven die niet altijd goed weten hoe ze er succesvol moeten worden. Voor lokale, nationale bedrijven is dat natuurlijk veel eenvoudiger, gewoon omdat deze meer inzicht hebben in de markt en beter ondersteund worden door de lokale bevolking. Walmart, Über, Facebook en nog vele andere hebben meer moeite om zich in China te vestigen, terwijl ondernemingen met Chinese roots, waaronder Baidu en Huawei, hier veel beter in slagen.

De Chinese overheid liet in 2013 zelfs weten dat het land de Bitcoin niet zou beschouwen als een volwaardige munteenheid, en dat de coin dus niet gebruikt zou mogen worden om diensten en producten te betalen. Ze gingen echter nog een stapje verder: zo werd het voor banken en betalingsinstanties verboden om de Bitcoin voor persoonlijke doeleinden te gebruiken. AntShares daarentegen, kreeg juist wel steun van de Chinese overheid – en daarmee was het ongetwijfeld een uitzondering.

Natuurlijk is dit niet het enige voordeel dat aan de cryptomunt verbonden is. Zo ondersteunt de valuta zogenaamde smart contracts, dezelfde die ook bij Ethereum worden toegepast. Om zo’n contract te schijven, moeten de ontwikkelaars normaal gezien eerst de programmeertaal Solidity kunnen schrijven (die ook bij Ethereum wordt toegepast). Bij NEO is dit echter niet zo. De contracts die hier worden opgesteld, staan in verscheidene programmeertalen waaronder VB.Net, F#, Kotlin en Java. De cryptomunt is van plan daar nog veel meer talen aan toe te voegen, waaronder Python, Javascript en GO.

Tenslotte is het voor bedrijven eenvoudiger en minder uitdagend om een cryptomunt als NEO te adopteren, aangezien er dus geen nieuwe programmeertaal hoeft geleerd te worden. Andere cryptomunten zoals Stratis hebben al bewezen dat deze werkwijze erg interessant is – en dat maakt NEO dan ook een cryptovaluta die een mooie toekomst zal hebben!

De technologische kant van NEO

NEO iDealNEO is een cryptovaluta die al jarenlang ontwikkeld en verbeterd wordt door het centrale team dat erachter zit, en dat wordt duidelijk als je naar de professionele en gedetailleerde opbouw van het platform kijkt. Het gaat niet enkel om een digitale valuta, maar NEO is daarbij ook een totaal gedistribueerd netwerk dat slimme contracten, digitale identiteiten en eigendommen gaat combineren.

De blockchain van NEO gebruikt een paar erg vernieuwende technologieën die speciaal voor deze munt werden ontwikkeld. Een overzicht daarop is belangrijk:

1. dBFT

dBFT, of Delegated Byzantine Fault Tolerant is een zogenaamd consensus algoritme, dat ervoor zorgt dat financiële transacties niet gekopieerd kunnen worden zodra deze bevestigd zijn. Langs de andere kant maakt het het ook mogelijk voor de eigenaren van NEO om te bepalen wie een transactie kan bevestigen.

Deze technologie gebruikt digitale identiteiten. Dat houdt in dat het mogelijk is om een specifieke accountant of boekhouder de autoriteit te geven om een financiële transactie van een anonieme of NEO eigenaar te verifiëren. Het gevolg is dat bedrijven beroep kunnen doen op een echte accountant om hun financiële betalingen en andere transacties te bevestigen – en zodoende de lokale, zakelijke wetten en regels te respecteren!

2. NeoX

NeoX is dan weer een uniek protocol dat zogenaamde cross-chain interoperability in het systeem integreert, wat betekent dat men digitale eigendommen uit kan wisselen naar verscheidende blockchains. Op die manier is het mogelijk voor NEO om smart contracts uit te wisselen met andere blockchains, die het gebruik van dergelijke contracts ondersteunen!

3. NeoQS

Vervolgens is er de NeoQS technologie, die ook wel GQ of Quantum Safe genoemd wordt. Zoals velen weten zijn er enkele belangrijke nadelen risico’s verbonden aan de opkomst van zogenaamde quantumcomputers, vooral als het gaat om bepaalde encryptietechnologieën.

Sommige van deze mechanismen zijn niet optimaal bestand tegen quantumcomputers – waaronder RSA – en dat is waarom deze blockchain lattice-based cryptography gebruikt. Dit is eigenlijk een vorm van vergrendeling doe uiterst bestand is tegen quantum devices!

De voordelen van NEO

NEO is duidelijk een cryptovaluta die heel wat nieuws in de wereld van de digitale munten brengt – maar daar blijft het niet bij. Net zoals elke cryptomunt biedt NEO heel wat praktische voordelen voor de gebruiker, en dat is deels te danken aan het unieke karakter ervan. Een overzicht hierop is wel van belang als je er als gebruiker het beste uit wil halen:

1. De NEO blockchain verwerkt tot wel 1000 transacties per seconde. Op zich is dat ale genoeg, gezien de huidige stand van zaken binnen de cryptovaluta wereld, maar het zal ongetwijfeld nog verbeteren in de nabije toekomst. Er wordt geschat dat NEO later tot wel 10000 transacties per seconde zal kunnen verwerken!

2. De koers van NEO is erg gestegen in 2017. Zodra AntShares in NEO was veranderd, is de munt tot wel tien keer zoveel waard geworden. Dit was natuurlijk erg interessant voor buitenlandse investeerders, maar de munt op zich was niet meteen eenvoudig te verkrijgen in het westen. Als de grote exchanges, die tegenwoordig ook andere coins zoals Bitcoin en Ethereum aanbieden, ook NEO in het aanbod hebben, zal de waarde van de munt ongetwijfeld nog meer stijgen en zal deze ook voor toegankelijker zijn voor de particuliere gebruiker én voor bedrijven!

De beste NEO wallet kiezen voor je eigen cyrptomunten

Net zoals bij elke andere cryptomunt is het belangrijk om over een betrouwbare, officiële wallet te beschikken. Enkel op die manier kan je je coins veilig bewaren, en haal je er op de lange termijn veel meer uit.

Vroeger was het aanbod aan specifieke NEO wallets relatief klein, maar er bestaan nu tal van hardware oplossingen die NEO ondersteunen. De meeste hiervan kan je eenvoudigweg op de website van NEO bestellen, en dat is misschien wel de veiligste optie. Het aanbod omvat zowel wallets voor mobiele toestellen als hardware wallets die je overal naartoe mee kunt nemen!

Vooral de hardware wallets van de NEO cryptomunt zijn erg populair, juist omdat dit een erg veilig middel is om virtueel geld op te slaan. Het volgende overzicht geeft enkele van de beste opties weer die er zijn:

1. De Ledger Nano S NEO wallet

Deze wallet kost zo’n 70 euro, en is daarmee een erg betaalbare NEO hardware portemonnee. Je kan hem natuurlijk ook voor andere cryptovaluta gebruiken, waaronder Bitcoin. Het totale aantal ondersteunde cryptomunten overschrijdt de twintig verschillende soorten, waaronder ook enkele mindere bekende zoals Ark en Zcash. De perfecte oplossing als je een veilige thuishaven zoekt voor je NEO coins!

2. De Ledger Blue NEO wallet

Deze Ledger wallet is dan wel iets duurder – hij kost zo’n 275 euro – maar hij verrast wel op het vlak van design en fucntionaltieiten. Zo komt de wallet in de vorm van een heuse tablet, komt hij met een vernieuwend tochscreen, en heeft hij logischerwijs heel wat meer opslagruimte!

NEO – van Chinese exclusiviteit naar globale munt

NEO is een van die cryptomunten die vooral opvalt door zijn sterk nationale karakter. Aziatische landen, en dan vooral China, zijn erg goed in het opleggen van beperkingen op zowel economisch als sociaal en financieel vlak, en daar is het typerende karakter van deze cryptovaluta het bewijs van.

Niettemin ziet de toekomst er erg rooskleurig uit: net zoals de meeste andere virtuele munteenheden zal de NEO zich wel moeten aanpassen aan de vraag van de huidige financiële stand van zaken, en dat houdt in dat het de censuur zal moeten opheffen en ook voor internationale doeleinden heel wat mogelijkheden zal moeten bieden!

Het exclusieve karakter van deze digitale munt is natuurlijk vooral te danken aan het feit dat het zo goed als de enige cryptomunt is die als officieel wordt beschouwd in China. Toch is de interesse van buitenlandse bedrijven en particulieren in deze blockchain erg gestegen, zeker sinds de naamsverandering van de munt. De toekomst zal dus moeten uitwijzen wat er met deze munt gebeurt – maar de kansen die eraan zitten te komen geven in elk geval een positieve indruk!

NEO online kopen met iDeal

NEO kopenWil je jezelf meer financiële kansen geven in de toekomst, en dat door middel van een digitale munt die momenteel misschien nog niet zo bekend is in het westen maar dat wel zal worden? Dan is investeren in NEO een slimme zet. De populariteit van deze cryptovaluta is de laatste tijd alleen maar gestegen, zeker nu hij toegankelijker wordt voor het westerse publiek.

NEO kopen is, net zoals dat bij andere digitale munten het geval is, eenvoudig, en zolang je de juiste keuzes maakt kan je er op de lange termijn heel wat uit halen. Profiteer dus snel van vele de mogelijkheden die het biedt!

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,894.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,572.38
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00
 • bnbBNB (BNB) $ 310.90
 • xrpXRP (XRP) $ 0.400064
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.999730
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.374003
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092598
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09
 • okbOKB (OKB) $ 37.09
 • solanaSolana (SOL) $ 23.81
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,566.91
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.22
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 94.17
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.63
 • tronTRON (TRX) $ 0.062314
 • daiDai (DAI) $ 1.00
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.48
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,817.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.16
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 6.97
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.29
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.56
 • moneroMonero (XMR) $ 174.50
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.44
 • aptosAptos (APT) $ 16.51
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 133.17
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090496
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.78
 • quant-networkQuant (QNT) $ 142.44
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.31
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077872
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.07
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.09
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.238210
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023125
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064543
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.73
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.733674
 • fantomFantom (FTM) $ 0.486782
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.65
 • aaveAave (AAVE) $ 80.98
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.722069
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.67
 • flowFlow (FLOW) $ 0.998176
 • fraxFrax (FRAX) $ 0.999408
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.02