OmiseGO kopen

OmiseGO kopen

OmiseGO kopen gaat tegenwoordig zeer gemakkelijk. Bij cryptoloket.nl hebben wij het samen met onze partners het zeer eenvoudig gemaakt om OmiseGO te kopen en een wallet te plaatsen. OMG is een coin die u online kunt kopen met uw eigen bank.

OmiseGO cryptocurrency kopen

OmiseGOHeel wat cryptocoins hebben een veelbelovende toekomst voor zich liggen, maar een van de opvallendste van die hoop is toch wel OmiseGO, ook wel OMG genaamd. Het gaat om een opkomende cryptocoin die gebruik maakt van het revolutionaire Plasma.io framework, waardoor het een unieke technologie neerzet.

Natuurlijk zegt elke cryptomunt zich van alle andere te onderscheiden, maar in veel gevallen is dat bluf. Bij OMG is echter al snel duidelijk dat de munt inderdaad heel wat in petto heeft, zeker in vergelijking met andere coins die in 2017 sterk groeien.

De coin is in dit jaar gelanceerd geweest op een uniek netwerk, het OMG netwerk, dat volledig op Ethereum werkt. Daarbij werd er ook een digitale wallet beschikbaar gemaakt voor gebruikers, wat het alleen nog maar eenvoudiger maakt om de coin populairder te maken.

Natuurlijk stel je je als investeerder in spe de vraag waarom OmiseGO nu eigenlijk zo’n sterke kandidaat is in de race van de cryptocoins? Wat meer informatie daarover is hier dan ook ongetwijfeld op zijn plaats!

Hoe werkt OmiseGO?

OmiseGO onderscheidt zich al meteen van andere cryptomunten door de unieke waarden die de ontwikkelaars hanteren. Leuzes als ‘Unbank the banked’ en Designed to enable financial solutions and disrupt existing institutions’ maken duidelijk dat het netwerk serieuze ambities heeft.

Zoals vermeld wordt Ethereum gebruikt als basis voor OMG, waarmee men hoopt een totaal nieuwe transactietechnologie te ontwikkelen. Dit betekent eigenlijk dat men helemaal actueel transacties kan uitwisselen, zonder dat daar ook maar enige autoriteit of overheidsinstantie tussenkomt – een zogenaamd decentraal systeem. Het is ook mogelijk om fiduciair geld te gebruiken op het daarvoor bestemde OMG platform. Maar daar blijft het niet bij. Ook andere eenheden, zoals loyalty punten van Air Miles, kunnen hier gebruikt worden.

De voordelen hiervan reiken ver. Eerst en vooral gaan transacties als vanzelf, gebeuren ze erg snel én kosten ze haast niets. Daarbij is er geen inmenging van de staat of een financiële instelling, wat de transactie zelf alleen maar eenvoudiger maakt. Op die manier kan een Afrikaanse boer mest kopen in een Europees land, en kan een Nederlander zonder problemen geld investeren in een olifantendierentuin in Afrika!

De mogelijkheden zijn uitgebreid, en dat maakt het dan ook de moeite waard om de investeren in een coin als OMG. Je kan deze eenvoudigweg aankopen op exchanges zoals Binance.com!

Meer voordelen van OMG

Naast bovenstaande karakteristieken is het ook belangrijk te weten dat OmiseGO geen concurrent is van de e-wallets die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, of van cryptocurrency credits of debiet kaarten. Denk hierbij maar een Monaco of TenX. Het bedrijf is meer gericht op het vrijmaken van betaalmiddelen, zodat iedereen ter wereld er gebruik van kan maken.

Het doel is om de wereld kleiner te maken, zodat bijvoorbeeld een Franse toerist in China daar zonder problemen met Bitcoin kan betalen, of met andere valuta. En dit zonder dat er problemen zijn met de transactie, zoals vertraging, kosten of technische issues!

OmiseGO op zich is deel van een fintech bedrijf, Omise, dat al erg actief en populair is in landen als Japan, Maleisië, Singapore en Thailand. Er werd zelfs al meerdere malen over hen geschreven in Forbes, met name over de manier waarop ze de financiële wereld aan het transformeren zijn.

Dit bedrijf investeerde tot wel 100.000 dollar in het Ethereum FOundation’s Devgrants programma, in het jaar 2015, en dat zegt al meer dan genoeg over hoe bereid het bedrijf is om serieuze veranderingen door te brengen in de wereld van de cryptovaluta.

De Initial Coin Offering van OMG was erg succesvol, en er werden meer dan 100 miljoen inschrijvingen gehaald. Het was zelfs zo dat men moest stoppen met registraties, omdat er te veel waren! Deelnemers van het platform dienden zich te registreren, en ze konden een maximum van 1 ETH geven als bijdrage. Dit houdt dat in dat het platform reeds een enorm bedrag als reserve heeft, waardoor de verspreiding en popularisatie ervan alleen maar sneller zullen gaan!

De samenwerking tussen Apple en OMG

Het is reeds bekend dat OmiseGO samenwerkt met bedrijven als McDonald’s in Thailand. Hierdoor is het reeds mogelijk om hier producten te kopen met OMG. Daarbij willen ze gaan uitbreiden met andere partners, en kunnen ze op heel veel steun rekenen van instanties zoals de Thaise overheid en de Thaise Centrale Bank.

Ook kreeg de uitvinder van de coin al meermaals een promotieartikel van Apple toegestuurd, wat een hint geeft dat er ook een samenwerking tussen beide zal ontstaan. Er zijn zelfs mensen die menen dat er een implementatie zal komen met de iPhone, bijvoorbeeld FacePay. Het gevolg is dat de coin meteen veel populairder zal worden, en dus ook toegankelijker voor de gewone gebruiker!

De kracht van Plasma.io

OmiseGO kopen
Zoals vermeld maakt OMG gebruik van een Plasma.io framework als basis voor zijn technologie. De lead-ontwikkelaar van de coin maakte voor het eerste gebruik van deze methode bij OmiseGO zelf, en dat is eigenlijk een project dat op Ethereum draait. Het heeft als hoofddoel om updates schaalvaarder te maken. Dit houdt in dat je als gebruiker kan profiteren van een snellere blockchain, en dat je dus van meerdere apps tegelijkertijd gebruik kan maken!

Er zijn 2,5 miljard mensen op de wereld die niet over een bankrekeneing beschikken, enkel en alleen omdat banken, overheden en financiële instellingen geen vat hebben op deze landen, die zo met corruptie ingelaten zijn dat het onmogelijk is controle te hebben. Vaak gaat het ook om ontwikkelingslanden die nog geen duidelijke structuur hebben, of daar gewoon nog niet klaar voor zijn.

OmiseGO en nog andere coins, zoals de Bitcoin, geven iedereen op de wereld de kans om financieel vrijer te zijn, door de invloed van corrupte banken of instanties te verminderen. Dit is vooral interessant voor werelddelen zoals Afrika, dat wel een boost kan gebruiken op het vlak van economie en financiën. Daar bankiert het overgrote deel van de mensen immers nog altijd met hun mobiele toestel!

OmiseGO is dus eigenlijk een globaal ruilmiddel, dat real-time financiële transacties mogelijk maakt en daarbij erg goedkoop is. Het feit dat het platform voor iedereen ter wereld beschikbaar is, maakt het natuurlijk allemaal nog beter!

OmiseGO en de kaap van 1 miljard

Naast de vele voordelen die deze coin biedt, is het ook de moeite waard om te vermelden dat hij de kaap van 1 miljard dollar bereikt heeft. Dit is vooral te danken aan het feit dat de coin deals heeft gesloten met grote bedrijven, zoals McDonald’s. Dit feit op zich bewijst al hoeveel potentieel deze munt en de community erachter hebben in de nabije toekomst!

De concurrentie van OMG

Natuurlijk heeft OMG concurrentie, juist door de enorme reeks aan valuta’s op de markt. Eigenlijk zijn het vooral bekendere betaalmethodes die al lang gebruikt worden, en overal ter wereld. Denk hierbij maar aan PayPay, Visa, Alipay en MasterCard.

Visa is bijvoorbeeld goed voor niet minder dan 24 miljard dollar, terwijl zelfs de kleinste, Alipay, al 3,5 miljard waard is. Enorme bedragen die meteen logisch klinken als men kijkt naar de omvang en invloed van de bedrijven die erachter staan.
Wat het aan velen van hen echter ontbreekt is de ambitie om vooruit te gaan, en de wereld beter te maken op een grote schaal. In de meeste gevallen gaat het immers om ecosystemen die volledig geïsoleerd zijn van de wereld, en die zelfs niet met elkaar kunnen communiceren. En als ze dat doen, dan kost het veel tijd én geld. Zo kan je bijvoorbeeld geen geld overmaken van PayPal naar Alipay, terwijl ze toch dezelfde valuta’s hanteren: euro of dollar.

De reden hiervoor is echter gekend. MasterCard en Visa doen dit om de kosten voor het maken van transacties intern te houden, binnen hun eigen netwerk. Als een gebruiker geld wil overschrijven naar een ander betalingssysteem, dan moet hij of zij hiervoor betalen. Daarbij zit er een redelijke vertraging op de transactie, die tot wel één dag kan oplopen!

Enorme bedrijven zoals Visa laten zich echter niet meteen de loef afsteken, en dat houdt in dat ze waarschijnlijk zelf zullen evolueren naar een werkwijze die gebruik maakt van de Blockchain. OMG is dus niet enkel een coin die zelf veranderingen teweegbrengt in het huidige financiële klimaat – hij zorgt er ook indirect en direct voor dat andere bedrijven dat doen!

Natuurlijk is er ook concurrentie in de cryptomarkt, en wel in de vorm van coins als Monero, Monaco en TenX. Deze hanteren in zekere mate dezelfde USP, of Unique Selling Points. Er is hoe dan ook ruimte voor nog meer netwerken en platforms, en die zal er altijd zijn. De vraag naar goede payment providers is altijd groot, en dat is dan ook waarom iedereen OMG en de ontwikkeling ervan goed in de gaten moet houden!

De toekomst van OmiseGO

Het bedrijf staat natuurlijk niet stil: er staat nog heel wat meer op de planning van OMG. Een van de belangrijkste daarvan is ongetwijfeld de lancering van hun eigen wallet, de SDK, die in 2018 het daglicht zal zien. Ook zal het plasma framework nog beter geïntegreerd worden in het jaar 2018. Hierdoor zal de basis van OmiseGO sterker worden, waardoor het de stap zal kunnen zetten om een digitale asset te worden. Het gevolg daarvan is dan weer dat het in en uit FIAT zal kunnen stappen.

Het belangrijkste voordeel van deze ontwikkeling van Plasma is echter dat het platform erg schaalbaar zal zijn, waardoor OmiseGO een cross-chain compatibele centrale exchange zal kunnen worden!

Handelen in OMG

Als je gebruik wil kunnen maken van OMG, dan moet je er natuurlijk in handelen. Dit is erg eenvoudig, juist omdat er geen centrale bank of financiële instelling bij komt kijken. Het maken van transacties gaat dus erg snel, omdat er minder wetten en regels zijn.

Dat risico kan grotendeels weggewerkt worden door een wallet aan te kopen, wat je bij OMG ook kan doen. Het is aangeraden om een cold of hardware wallet te kopen zodat je je coins veilig kan bewaren. Goede opties zijn onder andere de Ledger wallet Nano S, of een MyEtherWallet. Het gevolg is dat je coins veilig bewaard worden op een offline systeem, waardoor je geld dus niet gehackt kan worden of verloren kan raken.

OMG kopen kan daarbij eenvoudig met Bitcoin, en wel op dezelfde website; Binance. Dit kost slechts een paar uur, en voor je het weet beschik je over een eigen wallet. Vanaf dan is handelen in deze vernieuwende coin kinderspel – en daarbij geeft het je de kans om zelf bij te dragen aan de evolutie van de cryptomunt!
Naar boven

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,862.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,570.49
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00
 • bnbBNB (BNB) $ 309.56
 • xrpXRP (XRP) $ 0.400632
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.999160
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.372540
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.091527
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.08
 • okbOKB (OKB) $ 37.15
 • solanaSolana (SOL) $ 23.61
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,564.78
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.19
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 93.45
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.46
 • tronTRON (TRX) $ 0.062033
 • daiDai (DAI) $ 0.999384
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.46
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,790.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.09
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 6.93
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.28
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.55
 • moneroMonero (XMR) $ 174.66
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.34
 • aptosAptos (APT) $ 16.37
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 132.78
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090155
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.76
 • quant-networkQuant (QNT) $ 141.80
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077828
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.30
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.03
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.07
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.236899
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023045
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064301
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.67
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.732497
 • fantomFantom (FTM) $ 0.480125
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.60
 • aaveAave (AAVE) $ 80.81
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.719575
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.77
 • flowFlow (FLOW) $ 0.989372
 • fraxFrax (FRAX) $ 0.999042
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.01