Raiblocks | XRB kopen

Raiblocks kopen

Raiblocks kopen gaat tegenwoordig zeer gemakkelijk. Bij cryptoloket.nl hebben wij het samen met onze partners het zeer eenvoudig gemaakt om Raiblocks te kopen en een wallet te plaatsen. XRB is een coin die u online kunt kopen met uw eigen bank.

Raiblocks kopen

RaiblocksEr bestaan tegenwoordig al ontelbaar veel verschillende soorten cryptocurrency, allemaal met hun eigen voordelen en nadelen. Sinds de komst van de Bitcoin werd meteen duidelijk dat dergelijk virtueel geld een vooraanstaande rol zou innemen in het decor van de financiële en economische toekomst – en die zou niet lang op zich laten wachten!

Het aanbod aan cryptomunten, of digitaal geld, is tegenwoordig al zo uitgebreid, dat het voor beginnende beleggers en kopers niet altijd eenvoudig is om precies de goede optie te kiezen. Elke soort heeft zijn eigen unieke karakteristieken, en biedt tal van mogelijkheden.

Natuurlijk werkt elk soort cryptomunt op een gelijkaardige manier, maar er zijn wel heel wat subtiele verschillen merkbaar die wat meer informatie vereisen. Een van de opkomende cryptomunten is RaiBlocks, dat de laatste tijd een enorme evolutie heeft vertoond qua populariteit en gebruik. Wat meer informatie over deze munt, wat de voordelen ervan zijn en hoe je hem kunt kopen, is hier dan ook wel op zijn plaats!

Wat is RaiBlocks?

RaiBlocks is een sterke stijger in het gebied van de cryptovaluta, en wordt ook wel met de afkorting XRB benoemd. Eigenlijk biedt deze munt alles wat de Bitcoin biedt, maar dan nog meer. Zo is het eerste dat opvalt bij RaiBlock, het feit dat er geen transactiekosten betaald moeten worden. Daarbij gaan die financiële transacties erg snel, wat natuurlijk ook belangrijk is voor gebruikers.

RaiBlocks wordt, enkel en alleen al om deze voordelen, gezien als een van de cryptomunten die in de nabije toekomst aan heel wat populariteit zal winnen. Het enige dat het voor gebruikers misschien nog moeilijk maakt om van die voordelen te profiteren, is het feit dat het aankopen van RaiBlocks niet al te eenvoudig is. Het onderstaande stappenplan geeft daar dan ook wat meer informatie over, zodat je er als gebruiker het beste uit kunt halen!

RaiBlocks kopen: het stappenplan

De volgende stappen leiden je doorheen het aankoopproces van RaiBlocks, zodat je deze kan gebruiken.

Stap 1: Maak een account aan op Mercatox

– bezoek de Mercatox website
– klik op Sign Up, rechts bovenaan de pagina
– geef je e-mailadres op, en twee keer je gewenste wachtwoord
– doorlees en accepteer de voorwaarden, en vink de vertoonde reCAPTCHA aan
– hierna krijg je een e-mail doorgestuurd naar je opgegeven adres. Open deze en verifieer je account door middel van de link.
– op dit moment is je account geverifieerd, en kan je het gebruiken door in te loggen met je persoonlijke gegevens!

Stap 2: de 2FA authentification instellen

Zodra je voor het eerst hebt ingelogd, krijg je een bericht dat zegt dat de beveiliging van je account niet optimaal is. Op dit punt zijn drie mogelijkheden:

– Je e-mail verificatie instellen
– Google authenticator instellen
– Geen verdere stappen ondernemen

Het is natuurlijk aangeraden om gebruik te maken van een beveiligingsmaatregel, zoals de Google Authenticator. Deze is niet enkel gratis en erg eenvoudig te installeren op je PC of mobiele toestel – het garandeert ook een optimale beveiliging van je account!

Stap 3: de Mercatox wallet aanmaken

RaiBlocks onderscheidt zich van veel andere cryptomunten door het feit dat het nog niet met iDeal kan worden aangekocht. Het is dus eerst een vereiste dat je andere cryptovaluta bezit, waarna je deze kan omruilen voor RaiBlocks.

Hiervoor moet je natuurlijk eerst je andere valuta naar je Mercatox wallet verzenden. Hoe maak je nu zo’n wallet aan? De volgende stappen kunnen je helpen:

– Klik op ‘E-wallet’ in de bovenbalk op Mercatox
– Selecteer de virtuele munt waarvoor je een online wallet wil opzetten. Litecoin is een goede keuze, aangezien de transfersnelheid beter is dan Bitcoin, en de transactiekosten zijn daarbij veel lager
– Klik op ‘deposit’ naast de munt die je wil verzenden
– Er verschijnt een pop-up met het ontvangstadres van de coins.

Stap 4: de coins verzenden naar Mercatox

Zodra je bovenstaande stappen hebt gezet, is het natuurlijk gewoon een nog een kwestie van de aangekochte coins naar Mercatox te verzenden. Deze coins moet je gewoon naar het adres versturen, dat werd opgezet in stap 3.

Het kan zijn dat je eerst nog coins moet kopen, en in dat geval is het aangeraden om te kiezen voor Bitcoin of Litebit. De volgende stappenplannen geven je een duidelijk beeld van hoe dat moet:

Raiblock Coins kopen met Litebit

– Bezoek de Litebit website
– Klik op ‘nieuw account maken’, rechts bovenaan de pagina
– Geef je naam, wachtwoord, land en e-mailadres op
– Lees de voorwaarden door, accepteer ze, en beëindig de aanmaak van je account
– Open de verificatie e-mail die je hebt ontvangen, bevestig deze en je account is aangemaakt
– Als je nieuw bent, dan kan je 75 euro per dag gebruiken zonder verificatie. Wil je dit bedrag verhogen, dan ga je gewoon naar ‘mijn account’, en dan naar ‘verificatie en limieten’.
– Bezoek de pagina ‘kopen’, en selecteer de coins die je aan wil kopen. Litecoin is aangeraden, maar andere zoals Ethereum en Bitcoin kunnen natuurlijk ook
– Geef het aantal coins aan dat je wil kopen, of het aantal euro dat je wil gebruiken om coins te kopen
– Geef aan welke betaalmethode je wil gebruiken
– Lees de voorwaarden, ga ermee akkoord en de aankoop is afgerond!

XRB Coins kopen met BTCDirect

– Bezoek de BTC Direct website
– Klik op ‘registreren’ bovenaan de pagina
– Geef je e-mailadres op, en klik op de groene knop
– Je krijgt een e-mail opgestuurd met een link waarop je moet klikken om je account te verifiëren
– Kies vervolgens een wachtwoord
– Geef je GSM nummer op, en een code die je via je mobiele toestel krijgt
– Na de bevestiging bezoek je de pagina ‘kopen’, en selecteer je de cryptomunt die je wil kopen
– Geef aan hoeveel euro je wil besteden
– Geef het ontvangstadres op van je Mercatox wallet
– Kies een betaalmethode (bijvoorbeeld iDeal)
– Ga met de voorwaarden akkoord, en bevestig de aankoop met de knop ‘afrekenen’

Stap 5: Je Mercatox wallet controleren

Het spreekt voor zich dat de transactie van je coins een tijdje in beslag kan nemen – meestal tussen de 5 tot 60 minuten. Als je bovenaan de pagina van Mercatox het kopje ‘E-wallet’ bezoekt, krijg je meteen te zien of je coins al ontvangen zijn. Zodra die transactie is afgerond krijg je je coins in het overzicht te zien!

De ontvangen coins omruilen naar RaiBlocks

Het moment waarop je RaiBlocks kan kopen komt steeds dichterbij. Het enige wat je nu nog moet doen, is het volgende stappenplan volgen om de coins te verhandelen:

– Selecteer de knop ‘Trade’ bovenaan de pagina
– Geef in de zoekbalk bovenaan de coin in die je verzonden hebt naar je wallet (bijvoorbeeld LTC, Litecoin).
– Klik daarna op LTC/BTC. Als je Bitcoins bezit, dan kan je ze meteen gaan omruilen voor RaiBlocks.
– Het traden zelf gebeurt via de vakken ‘buy’ en ‘sell’, die in het midden van het beeld te zien zijn
– Zo kan je RaiBlocks kopen via ‘buy XRB’, of eerst Litecoin verhandelen tegen Bitcoin via ‘sell lTC’. Daarna kies je ‘buy XRB’ door de Bitcoins die je hebt verkregen weer te verkopen voor RaiBlocks.
– Wil je je RaiBocks sneller kopen, dan is het aangeraden om het hokje ‘market’ aan te vinken. Hierdoor zal je zeker zijn van een order, aangezien je dan gewoon betaalt wat RaiBlock kost op een gegeven moment;
– Klik op de groene knop, en de verkoop is klaar
– Je krijgt je RaiBlocks te zien in je wallet op de pagina ‘E-wallets’!

RaiBlocks, een sterk groeiende speler op het veld van de cryptocurrencies

Nu meer dan duidelijk is hoe je RaiBlocks kan kopen, en welke stappen je daarvoor moet zetten, is het natuurlijk nog een kwestie van te weten waarom je precies voor deze munt zou moeten kiezen. Er bestaan immers tal van vernieuwende virtuele munteenheden, die helemaal iets bij te dragen hebben aan de digital cryptovaluta community.

Er werd reeds vermeld dat RaiBlocks zich grotendeels van andere munten onderscheidt door zijn unieke karakteristieken. Het feit dat dat er geen transactiekosten zijn, én dat transacties supersnel gebeuren, zijn daar ongetwijfeld de belangrijkste van. Het volgende overzicht geeft weer waarom dat precies zo interessant is, en hoe RaiBlocks op die vlakken vergeleken kan worden met andere cryptomunten:

1. Gratis transacties

Een financiële transactie is eigenlijk gewoon het overbrengen van een bedrag van de ene rekening naar de andere. Bij virtueel geld is dit net zo, maar er is dan wel sprake van een wallet, die geld overmaakt naar een andere. Net zoals bij traditionele vormen van geld (euro, dollar,..de zogenaamde fiat munten), is er in de meeste gevallen sprake van een fee, of klein te betalen bedrag, bij het maken van zo’n transactie.

Hoe hoger het over te schrijven bedrag, hoe groter de fee over het algemeen is. Bij de Bitcoin, Ethereum en de beste andere cryptomunten is dat bedrag er altijd, en krijg je er als gebruiker altijd mee te maken. RaiBlocks is vernieuwend in die zin dat elke transactie gratis is – en dat maakt het natuurlijk meteen veel interessanter!

2. Snelle transacties

We weten allemaal hoe vervelend het is om op ons geld te meoten wachten als we het overschrijven met een gewone rekening via een gewone bank. Het maken van een transactie is doorgaans een proces dat heel wat tijd in beslag neemt, zeker als het gaat om concreet geld zoals euro of dollar. Het is geen uitzondering dat de ontvanger een aantal dagen moet wachten voor het geld op zijn of haar rekening verschijnt!

Bij virtuele munteenheden gaat dat er anders aan toe. De Bitcoin en andere bekendere munten onderscheidden zich meteen van gewoon geld in die zin dat transacties vaak binnen het uur afgehandeld konden worden, wat voor alle gebruikers natuurlijk een voordeel was. Dit leidde tot een steeds in beweging zijnde community, en het zorgde er ook voor dat het maken van transacties eenvoudiger werd. RaiBlocks neemt het echter nog een stapje verder, en garandeert dat elke financiële transacties nog sneller gebeurt. Dit zorgt ervoor dat gebruikers binnen een nog krappere tijdspanne betalingen en overschrijvingen kunnen doen, wat de populariteit van een munt alleen maar ten goede komt!

3. Snel in opkomst

Tenslotte is RaiBlocks een van de cryptomunten die gestaag aan populariteit wint. Er zijn natuurlijk tal van andere virtuele munteenheden die steeds vaker gebruikt worden, en ook heel wat voordelen bieden, maar RaiBlocks pakt fundamentele problemen aan die tot nog toe niet werden opgelost: het feit dat er betaald moet worden voor het maken van een transactie, en het feit dat die transacties vaak lang duren.

Het gevolg is dat steeds meer mensen de waarde inzien van deze digitale munt, en er dan ook in investeren. RaiBlocks is een unieke, vernieuwende cryptomunt die heel wat in petto heeft en al snel tot de populairste cryptomunten ter wereld zal behoren!

Investeren in RaiBlocks, de moeite waard

Raiblocks kopenSinds de komst van de Bitcoin is de wereld van de cryptvaluta nooit meer hetzelfde geweest; talloze digitale eenheden voegden zich bij de trendsetter, en probeerden steeds weer vernieuwingen aan te brengen en dingen beter te maken. Waar het Bitcoin aan ontbrak, daar waren zijn vele altcoins goed in, en zo werd een decor opgebouwd dat zichzelf ondersteunde.

Er zijn echter ook digitale munten die liever een andere weg inslaan, en op eigen houtje hun verbeteringen willen doorvoeren. RaiBlocks is daar één van. Dankzij de opvallende voordelen die deze munt boven alle andere doet uitspringen, is XRB dan ook een waardevolle investering die heel wat mogelijkheden biedt in de nabije toekomst.

Soms kan het als beginner moeilijk zijn om een keuze te maken tussen de vele virtuele munteenheden die er bestaan, maar het is eigenlijk gewoon een kwestie van te zoeken naar eigenschappen die je zelf belangrijk acht. Voor wie geld wil besparen en snelheid, efficiëntie en gebruiksgemak hoog in het vaandel draagt, is RaiBlocks ongetwijfeld een van de beste opties die er zijn!

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,853.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,568.29
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 0.999693
 • bnbBNB (BNB) $ 309.91
 • xrpXRP (XRP) $ 0.396212
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.998692
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.374069
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092937
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09
 • okbOKB (OKB) $ 37.51
 • solanaSolana (SOL) $ 23.84
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,563.65
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.21
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 94.46
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.61
 • tronTRON (TRX) $ 0.062152
 • daiDai (DAI) $ 0.999971
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.47
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,790.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.18
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 6.97
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.28
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.55
 • moneroMonero (XMR) $ 173.85
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.49
 • aptosAptos (APT) $ 16.55
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 133.30
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090393
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.79
 • quant-networkQuant (QNT) $ 142.08
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.30
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077694
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.06
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.08
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.237224
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023151
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064461
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.72
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.732981
 • fantomFantom (FTM) $ 0.482442
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.59
 • aaveAave (AAVE) $ 80.86
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.718952
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.44
 • flowFlow (FLOW) $ 0.997566
 • fraxFrax (FRAX) $ 0.998621
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.02