VeChain (VEN) kopen

VeChain kopen

VeChain kopen gaat tegenwoordig zeer gemakkelijk. Bij cryptoloket.nl hebben wij het samen met onze partners het zeer eenvoudig gemaakt om VeChain te kopen en een wallet te plaatsen. VEN is een coin die u online kunt kopen met uw eigen bank.

VeChain coins kopen

VeChainVirtueel geld is een heuse revolutie in de wereld van financiën en economie, zoveel is zeker. Steeds meer mensen vertrouwen op een digitale coin, zoals Bitcoin, om betalingen te doen, te investeren en te beleggen, en dat verklaart dan ook waarom dergelijk geld steeds populairder en bekender wordt.

Maar niet enkel particulieren hebben vertrouwen in de toekomst van de cryptovaluta: ook bedrijven en zelfs financiële instellingen beseffen dat er meer mee mogelijk is dan men op het eerste zich zou denken. Sinds de komst van de Bitcoin werd meteen duidelijk dat cryptovaluta geen gewone trend waren, en dat er echt iets waardevols uit zou komen. Dat is intussen al meermaals bewezen.

VeChain is een van de vele cryptomunten die tegenwoordig beschikbaar zijn, maar deze onderscheidt zich op verschillende vlakken van andere opties. Als je mee wil zijn met de evolutie van de cryptomunt en er zelf gebruik van wil maken, dan is wat meer informatie over deze coin in elk geval interessant!

Wat is VeChain?

VeChain is een Chinese cryptomunt met een eigen blockchain, die momenteel op Binance verkrijgbaar is. Het bedrijf levert oplossingen voor Product ID beheer, die als doel hebben de transparantie op het leveren van producten te verbeteren. De focus ligt vooral op de markt in China – die nu eenmaal wordt gekenmerkt door tal van valse en nagemaakte producten!

VeChain garandeert dat de consument het eigenaarschap van die producten kan inzien, waarbij het hele proces – van productie tot verkoop – duidelijk wordt. Het is daarbij ook mogelijk voor de logistics dienstverlener, de verkoper én de koper om deze informatie te bekijken!

Ask me anything van VeChain

Sunny Lu, de projectleider van het initiatief, heeft vermeld dat het bedrijf heel wat in petto heeft. Het gaat om specifieke ambities en doelen die het gebruik en de verspreiding van VeChain een niveau hoger moeten tillen. Het is hoe dan ook een feit dat Vechain zich bij tal van andere cryptomunten voegt, die allemaal verhandeld kunnen worden op Binance.

Deze dienst is dan ook gestaag aan het groeien, en heeft reeds een bewonderenswaardige lijst van cryptmunten opgebouwd. VeChain is momenteel dus ook verkijgbaar op Binance, en dat is natuurlijk een interessant gegeven als je in de munt wil gaan investeren!

VeChain en transparantie

Hoewel VeChain ongetwijfeld een unieke aanpak hanteert, en gebaseerd is op een vreemde set regels en doelen, is het duidelijk dat er heel wat mee bereikt kan worden. Dankzij Vechain wordt de transparantie die de consument krijgt bij het aankopen van producten en diensten immers een niveau hoger getild. Het gaat dus om méér dan gewoon weeral een cryptomunt waarmee je zaken kan kopen; Vechain neemt het een stapje verder, en wil vooral consumenten en verkopers meer inzicht geven op waar het aangekochte product vandaan komt, wat er allemaal bij kwam kijken, en nog veel meer informatie.

Het gevolg? Een betere transparantie voor allen die deelnemen aan het proces van een product of dienst – van het begin van de productie tot het moment waarop het in handen is van de consument zelf! Op die manier kunnen gebruikers van producten ook betere keuzes maken, en opteren voor die zaken en diensten waar ze volledig achter staan.

VeChain vindt dat iedereen recht heeft op inzicht op producten die men aankoopt, en wat eraan vooraf is gegaan. Dankzij de unieke blockchain technologie die het bedrijf hanteert wordt dat in elk geval realiteit!

VeChain aankopen

VeChain kopen
Net zoals elke cryptomunt kan je VeChain verkrijgen op tal van bekende exchanges. Binance is de eerste exchange waarop je momenteel VeChain kan verkrijgen, en dat is natuurlijk handig om te weten als je plannen hebt om te investeren. Binance is ongetwijfeld een van de beste en meest betrouwbare exchange points voor cryptovaluta tegenwoordig. Je kan er de meeste bekende, internationale cryptomunten kopen, waaronder Bitcon, Ethereum en natuurlijk nog vele andere.

VeChain kopen op Binance gaat precies in zijn werk zoals dat bij andere coins het geval is. Het feit dat je deze munt daar nu ook kan verkrijgen bewijst dat de populariteit ervan stijgt, en dat de coin steeds meer wordt gewaardeerd als een volwaardige cryptomunt!

VeChain bewaren in een wallet

Het is natuurlijk ook belangrijk om, eenmaal je VeChain coin gekocht hebt, deze op een veilige plaats te bewaren. Zoals dat bij de meeste cryptomunten het geval is, bestaan er verscheidene manieren om dat te doen. Een overzicht daarop is belangrijk als je je coins optimaal wil beveiligen:

1. VeChain bewaren op een software wallet

Een software wallet is een van de beste middelen om cryptogeld op te slaan, juist omdat dit helemaal virtueel gebeurt. Eigenlijk is zo’n wallet een soort van programma dat je op je PC moet installeren. Je hebt er enkel toegang toe met een unieke sleutel, die je best op een stukje papier bewaart. Op die manier kan je je coins niet kwijtspelen!

Het is natuurlijk wel mogelijk dat een hacker je wallet hackt, waardoor je je coins alsnog kwijt bent. Om dit te vermijden is het aangeraden om een back-up te maken van je portemonnee, zodat je kan bewijzen dat je wel degelijk die coins in bezit had.

2. VeChai bewaren op een hardware wallet

Het is daarbij ook mogelijk om je coins op een hardware wallet te bewaren. Deze optie is erg populair, omdat je je geld dan altijd letterlijk bij je hebt. Een dergelijke wallet komt doorgaans als USB-stick of een andere opslagmogelijkheid, die je eenvoudigweg in je gewone portemonnee, of aan een sleutelhanger, kunt bewaren.

Het nadeel is dan wel weer dat je je coins kan verliezen, letterlijk dan. Als je je USB-stick bijvoorbeeld ergens laat liggen, dan ben je de toegang tot je geld natuurlijk kwijt. Het is ook in dit geval aanraden om een back-up te maken van je wallet, maar het is natuurlijk het beste om die in de eerste plaats niet te verliezen!

Beide soorten wallets hebben hun voordelen en nadelen, en het is dan ook een kwestie van voor jezelf uitmaken welke optie je verkiest. Heb je je wallet liever echt bij je, ook als je de deur uitgaat? Dat is een hardware optie ideaal. Bewaar je je coins echter beter op een computer en is deze optimaal beveiligd tegen hackers, dan ga je beter voor een software variant.

Hoe dan ook biedt zo’n wallet je de kans om je coins veilig te bewaren, en meer te halen uit je investering. VeChain is dan wel anders dan de meeste coins op het vlak van ambities en werkwijze, ze beveiligd bewaren is natuurlijk wel essentieel!

Wat kan je doen met VeChain?

Natuurlijk kan je méér doen met deze cryptomunt dan ze gewoon opslaan. Net zoals bij elke andere virtuele munteenheid zijn de mogelijkheden met VeChain uitgebreid. Dit maakt dergelijk geld immers juist zo populair. Iedereen kan er gebruik van maken, zolang men maar over een internetverbinding beschikt.

Maar wat kan je nu precies doen met deze coin? Een duidelijk overzicht:

1. VeChain gewoon sparen

Als je aan de toekomst denkt en verwacht dat je de coin later voor meer geld zal kunnen verkopen, dan is het de moeite waard je coins te sparen. Dit kan, zoals reeds vermeld, dankzij een software of hardware wallet. Dit is een populaire keuze omdat het je de mogelijkheid geeft je investering terug te verdienen – en misschien zelfs meer.

VeChain zal in de toekomst in elk geval populairder en dus ook waardevoller worden. Je coins sparen en de kat uit de boom kijken is dus misschien geen slecht idee als je er op de lange termijn méér uit wil halen!

2. VeChain converteren naar een andere munt

Daarbij is het ook mogelijk om je coins gewoon in te ruilen voor een andere cryptomunt. Dit is iets wat bij de meeste digitale valuta mogelijk is, en het biedt natuurlijk heel wat vrijheid. Heb je bijvoorbeeld eerst Vechain aangekocht, maar wil je later toch nog kiezen voor Bitcoin? Dan kan dat zonder problemen. Exchanges zoals Binance bieden gebruikers die mogelijkheid, zodat ze niet aan één coin blijven vastzitten!

Let er wel op dat VeChain momenteel nog heel wat minder waard is dan Bitcoin. Dat houdt in dat je voor 10 VeChains misschien slechts een fractie van één Bitcoin zal krijgen. Niettemin is de waarde in euro of dollar nog altijd dezelfde, dus je verliest niets!

3. VeChain gebruiken voor financiële transacties

Hoewel VeChain momenteel misschien nog niet al te veel mogelijkheden biedt op het vlak van gebruik, zal dit in de nabije toekomst steeds eenvoudiger worden. Je kan de coin nu al op verschillende manieren gebruiken om er financiële betalingen mee te doen. Voor meer informatie daarover ga je best naar de officiële website van de cryptomunt.

De Bitcoin is echter ook ooit begonnen als een relatief kleine munt, maar biedt tegenwoordig oneindig veel toepassingsmogelijjheden voor gebruikers. Zo bestaan er zelfs al warenhuizen en andere winkels in Nederland waar je met Bitcoin kan betalen. VeChain zal in de toekomst ongetwijfeld ook zo’n evolutie doormaken. Als je aan de toekomst denkt, dan is het dan ook de moeite waard om in deze munt te investeren!

Hoe koop je VeChain?

VeChain kan dus op uiteenlopende manieren gebruikt worden, maar hoe koop je deze nu precies aan? Zoals vermeld is de eenvoudigste manier om dat te doen via een exchange als Binance. Binance is momenteel zelfs de enige aanbieder van deze coin, en een duidelijk stappenplan voor het aankopen ervan is dan ook belangrijk:

1. Ga naar Binance en zoek in de zoekfunctie naar VEN. Dit is de afkorting voor Vechain, en het is de enige manier om het resultaat te zien te krijgen op de website.

2. Eenmaal je VeChain gevonden hebt, zie je allerhande informatie over deze coin zoals de huidige koers, het volume, enzovoort.

3. Als je op het resultaat klikt krijg je meer informatie over de coin, zijn verhouding ten opzichte van andere cryptomunten, het koersverloop, enzovoort.

4. In het midden van de pagina die je te zien krijgt kan je ervoor kiezen om de coins te kopen of te verkopen. Je voert in het bijhorende vakje gewoon het aantal coins in dat je wenst te kopen.

5. Voor je de coins effectief kan kopen, moet je wel een account aanmaken op Binance. Dit is een relatief eenvoudig proces dat je toegang geeft tot de website en al zijn functies. Ook wordt je account optimaal beveiligd door middel van een puzzel, die je moet oplossen voor je je account kan bekijken!

6. Zodra je ingelogd bent met je persoonlijke gegevens, kan je de bovenstaande stappen zetten om VeChain te kopen!

Het aankopen en verkopen van VeChain zijn beide eenvoudige stappen, die zelfs de minst ervaren gebruiken van cryptogeld kan nemen. Dit verklaart dan ook waarom cryptomunten als deze zo populair zijn – en waarom Binance zo’n bekend en globaal actief platform is voor de verkoop van dergelijk geld.

Zodra je VeChain hebt aangekocht, is het natuurlijk gewoon een kwestie van kiezen wat je ermee doet. Hoe dan ook maak je op dit moment deel uit van de community die deze coin ondersteunt, en hem in de toekomst zoveel populairder en waardevoller zal maken!

Stap mee met VeChain, de meest transparante cryptomunt ooit

VeChain bewerkstelligt een ware revolutie in de wereld van de cryptomunt. Waar de meeste andere coins de nadruk leggen op het anoniem maken van financiële transacties en het beveiligen van persoonlijke gegevens, handelt VeChain vanuit een andere invalshoek. Dit platform wil immers niet enkel financiële afhandeling eenvoudiger en veiliger maken, maar wil de consument van producten en diensten ook nog eens meer duidelijkheid geven over die producten of diensten die hij of zij aankoopt.

Met deze ambitie onderscheidt VeChain zich ongetwijfeld van alle andere virtuele munten. Wil je ook bijdragen aan de popularisering ervan en jezelf tegelijkertijd zowel financiële gemoedsrust geven? Dan is investeren in deze coin een stap die je ongetwijfeld moet nemen. Niet alleen geef je jezelf zo meer duidelijkheid en potentieel financieel succes – je zorgt er eveneens voor dat anderen dat in de toekomst ook zullen kunnen doen!

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,853.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,568.29
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 0.999693
 • bnbBNB (BNB) $ 309.91
 • xrpXRP (XRP) $ 0.396212
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.998692
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.374069
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092937
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09
 • okbOKB (OKB) $ 37.51
 • solanaSolana (SOL) $ 23.84
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,563.65
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.21
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 94.46
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.61
 • tronTRON (TRX) $ 0.062152
 • daiDai (DAI) $ 0.999971
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.47
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,790.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.18
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 6.97
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.28
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.55
 • moneroMonero (XMR) $ 173.85
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.49
 • aptosAptos (APT) $ 16.55
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 133.30
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090393
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.79
 • quant-networkQuant (QNT) $ 142.08
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.30
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077694
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.06
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.08
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.237224
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023151
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064461
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.72
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.732981
 • fantomFantom (FTM) $ 0.482442
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.59
 • aaveAave (AAVE) $ 80.86
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.718952
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.44
 • flowFlow (FLOW) $ 0.997566
 • fraxFrax (FRAX) $ 0.998621
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.02