Wagerr | WGR kopen

Wagerr kopen

Wagerr kopen gaat tegenwoordig zeer gemakkelijk. Bij cryptoloket.nl hebben wij het samen met onze partners het zeer eenvoudig gemaakt om Wagerr te kopen en een wallet te plaatsen. WGR is een coin die u online kunt kopen met uw eigen bank.

Wat is Wagerr? Hoe werkt Wagerr?

Wagerr
Laten we eerlijk zijn, iedereen kent wel iemand die graag sportweddenschappen plaatst. Wagerr komt hier op de proppen, want het is namelijk een cryptocurrency ontworpen om een veilige en secure manier van gokken op verschillende sportevenementen mogelijk te maken. Wereldwijd wedden is een industrie van drie biljoen dollar (USD) en Wagerr lijkt een groot deel van die taart te willen hebben. Met prijzen van slechts 2% concurreert het met bookmakers (zoals Unibet en Bwin) over de hele wereld, samen met extra functies zoals het creëren van fantasycompetities.

Elke keer dat een weddenschap wordt geplaatst met behulp van Wagerr-munten, worden de transactiekosten op drie verschillende manieren verdeeld. 48% van de munten wordt vernietigd, 2% wordt bewaard voor toekomstige ontwikkeling en 50% wordt gegeven aan wat men “Oracle Master Nodes” noemt. Dit proces wordt Value Coupling genoemd en het is op die manier de bedoeling om de waarde van Wagerr-munten te verhogen.

Wagerr is een zelfverklaarde “revolutionaire betting blockchain”. Het maakt gebruik van ASSC’s (applicatiespecifieke slimme contracten) en de al eerder vernoemde “Oracle Master Nodes” die de spelresultaten bijwerken (een orakel vertelt de blockchain feiten over de wereld waarin we leven) en voert de slimme contracten uit. Het token wordt WGR genoemd en heeft een initiële waarde van 0,05 $.

De ICO (eerste muntaandoening of “initial coin offering”) begon op 1 juni dit jaar en eindigde op 25 juni met in totaal 85.000.000 aangeboden munten (initiële waarde van 4.250.000 $).

Wagerr biedt Head-to-Head-weddenschappen, Multi-User-weddenschappen, Direct-over-ketenweddenschappen en Fantasy-weddenschappen aan, maar alleen als aan bepaalde muntdrempels tijdens de ICO werd voldaan.

Hoe investeer je in Wagerr?

Momenteel zijn de enige beurzen waarop u het kopen en verkopen van Wagerr-munten tot een goed einde ziet lopen; Waves Decentralized Exchange en Tidex, dit was vanaf 8 Juli 2017. Wagerr is via Litebit exchange nog niet ondersteund.

Ik had gehoord van Wagerr via een goede vriend van mij in een zeer vroeg stadia van de ICO, toen het werd geopend op de initiële 0,05 USD. De verdeling van de munten was slim – met 10 ronden van 100.000.000 munten. 15% van die munten werden niet verkocht, maar werden als bonus aan de eerste beleggers gegeven. Het Wagerr-team beloofde dat als 10 ronden verkocht zouden worden vóór de voorziene datum, er 10 extra ronden zouden worden toegevoegd met een prijsverhoging van een half procent per ronde. Dat betekent dat tegen de 20e ronde elke Wagerr-munt 0,10 USD waard zou zijn, een verdubbeling voor de vroege investeerders. Dat is niet alles, het kopen van 1000 Wagerr gaf je een kans om een gouden kaartje te winnen met 15.000 bonusmunten voor ronde 11, 14, 16, 17, 19 en 20. Elk van deze bonusrondes had 10 gouden tickets beschikbaar. De mannen achter Wagerr hebben dit systeem goed bedacht, om het stimuleren van hun munten aan te kopen.

Waarom Wagerr?

Wagerr beweert de toekomst van gokken te zijn, biedt lagere tarieven (in vergelijking met de traditionele sportweddenschappen en sportsites), alsook een gedecentraliseerd en zelfregulerend netwerk dat het risico op corruptie en manipulatie elimineert.

Maar al deze functies zijn inherent aan de aard van de blockchain en niets is nu echt nieuw. Wat brengt Wagerr naar de tafel, dat het onderscheidt van andere betting blockchains?

Afgaande op wat ik heb gelezen en gezien op de site, lijkt het belangrijkste verkoopargument van Wagerr het deflatoire model te zijn; hier is hoe het werkt:

Voor elke weddenschap die op Wagerr wordt gemaakt, wordt een laag bedrag aan vergoedingen betaald door de gebruiker en Wagerr verbrandt vervolgens 48% van de vergoeding. Hoe meer mensen inzetten, hoe meer munten worden verbrand. Minder munten aan de aanbodzijde en meer vraag aan de andre, met als gevolg dat de waarde van één enkele munt stijgt. Ervan uitgaande dat mensen de neiging hebben om hetzelfde bedrag in hun lokale valuta in te zetten (tenminste, het Wagerr personeel doet die veronderstelling), worden er minder WGR-munten ingezet in de daaropvolgende weddenschappen, wat op zijn beurt het branden van munten vertraagt en dus de deflatie vertraagt.

Hetzelfde proces kan echter ook de deflatie versnellen – wanneer er minder mensen inzetten, worden er minder munten verbrand, waardoor ze goedkoper worden. Goedkopere munten betekent dat de mensen die nog steeds gokken meer munten verbranden door hetzelfde bedrag in te zetten, waardoor het aanbod daalt, waardoor de deflatie weer toeneemt.

Duim omhoog voor zelfregulering!

Toegegeven, dit is een heel slim systeem om ‘echte’ waarde in de munt te krijgen en een interessant idee om op te slaan, maar het gaat er allemaal om, in de veronderstelling dat “gokkers geneigd zijn om consistente bedragen te wedden in hun lokale valuta (bijv. USD of Euro) “, wat mogelijk kan zijn, maar op geen enkele manier een gegeven is. Helaas is er ook geen bron om deze claim te bevestigen.

Dit systeem vereist bovendien dat een behoorlijk aantal weddenschappen wordt geplaatst in de eerste plaats, want geen weddenschappen betekent geen kosten, wat op zijn beurt geen verbrande munten oplevert en geen zelfregulering.

Hoe wordt waarde gecreëerd? (Waarde van Wagerr)

De manier waarop Wagerr waarde creëert voor zijn houders, is door het gokken op zich; het doet dit op drie verschillende manieren. Allereerst kan men geld winnen. Dit is op geen enkele manier een betrouwbare manier om geld te verdienen, maar een mogelijkheid. Ten tweede geeft de handeling van het verbranden van bijna de helft van elke vergoeding per weddenschap de WGR tokens een meerwaarde en ook zal de deflatoire aard van het systeem de waarde langzaam maar zeker in de loop van de tijd moeten verhogen (gezien het feit dat alles werkt zoals bedoeld). Ten derde gaat de andere helft van de vergoeding naar de Oracle Master Node die de boekhouddiensten uitvoert. Op deze manier doen orakelbeleggers in principe hetzelfde als reguliere boekhouders en verdienen ze een deel van de vergoeding als compensatie.

Welke informatie biedt de whitepaper?

Gewoonlijk is een zeer belangrijke en beslissende factor bij het overwegen of men in een ICO gaat investeren of niet; de staat van de whitepaper en de info die het verstrekt.

Dit is een invloedrijk document dat op een beknopte maar duidelijke manier gaat uitleggen waar het project precies over gaat. De whitepaper is vaak een rapport dat de lezer ervan helpt om een beeld te vormen over de opportuniteiten. In dit geval kan het helpen om een beslissing te nemen om te investeren of niet in Wagerr.

De whitepaper werd vrijgegeven en was beschikbaar op de eerste dag van de ICO. De reden hiervoor is, volgens een teamlid, dat ze proberen een gevoel van verlangen te creëren onder de geïnteresseerden en om interessanter te lijken voor potentiële investeerders. Om eerlijk te zijn; de website en de video’s doen geweldig werk om het concept uit te leggen, en de routekaart geeft een gedetailleerd idee van toekomstige plannen (hoewel die niet erg ver gaat in de toekomst).

Dus, moet u deelnemen aan Wagerr?

Wagerr kopen
Dankzij het deflatoire karakter van het systeem en zijn zelfregulerende aspecten heeft WGR de potentie om serieuze waarde te dragen en een veel veiligere langetermijninvestering te zijn dan vele anderen, zolang er mensen zijn die regelmatig en betrouwbaar gokken en zo lang de belangrijkste aannames van het team achter Wagerr blijken waar te zijn.

Verder is het interessant om op te merken dat slechts 2% van de vergoedingen onder de teamleden zal worden verdeeld als betaling van zodra het aanvankelijke startkapitaal op is, wat een positief iets is.

Wagerr is zeker een interessante optie voor mensen die geïnteresseerd zijn in weddenschappen, en voor degenen die zichzelf regelmatig Wagerr kunnen zien gebruiken op de vele manieren die het platform rijk zijn.

Wanneer u alles optelt, ziet u wat u krijgt. Een blockchain die sportweddenschappen veiliger, secuurder en potentieel zelf winstgevender maakt – voor een ongebruikte industrie van $ 400 miljard / jaar. Een deflatoire munt waarvan de waarde is gekoppeld aan het veroveren van marktaandeel van die industrie van $ 400 miljard / jaar. Een muntstuk waarmee Oracle Masternode-operators kunnen profiteren, eerst door netwerkbeveiliging en weddiensten aan te bieden, en ten tweede vanuit een deflatoire economie te opereren. Een munt waarvan de waarde wordt opgedreven door de schaal van de wedactiviteiten. Een munt die alledaagse houders een kans geeft om te profiteren van de waardegroei van Wagerr door munten te plaatsen in de gebruiksvriendelijke HTML5-portemonnee om reguliere prijzen te winnen, of gewoon door vast te houden aan Wagerr. Naarmate het gokvolume en de muntwaarde groter worden, wint iedereen.

Als de Wagerr-blokplaat voor sportweddenschappen zelfs 0.25% van de wereldmarkt verovert – alleen de illegale markt – kijken we naar een miljard gokactiviteit. Met de vernietigde overeenkomstige kosten zou het totale muntenaanbod in één jaar tijd gehalveerd zijn. (Schatting gaat ervan uit dat de prijs van WGR constant is voor de ICO-prijs.).

Wagerr heeft het potentieel om uit te groeien tot een vaste waarde in de crypto-wereld, en daarnaast de gokindustrie te hervormen. De waarde van Wagerr is de laatste maanden licht gestegen, tot eind november een exponentiële groeie werd waargenomen. Het lijkt erop dat er meer en meer mensen de weg naar Wagerr vinden. Wagerr aankopen via iDEAL is perfect mogelijk. Stap vandaag nog mee in deze token!

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,853.00
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,568.29
 • tetherTether (USDT) $ 1.00
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 0.999693
 • bnbBNB (BNB) $ 309.91
 • xrpXRP (XRP) $ 0.396212
 • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.998692
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.374069
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092937
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09
 • okbOKB (OKB) $ 37.51
 • solanaSolana (SOL) $ 23.84
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,563.65
 • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.21
 • shiba-inuShiba Inu (SHIB) $ 0.000012
 • litecoinLitecoin (LTC) $ 94.46
 • avalanche-2Avalanche (AVAX) $ 19.61
 • tronTRON (TRX) $ 0.062152
 • daiDai (DAI) $ 0.999971
 • uniswapUniswap (UNI) $ 6.47
 • wrapped-bitcoinWrapped Bitcoin (WBTC) $ 22,790.00
 • cosmosCosmos Hub (ATOM) $ 13.18
 • chainlinkChainlink (LINK) $ 6.97
 • the-open-networkToncoin (TON) $ 2.28
 • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 3.55
 • moneroMonero (XMR) $ 173.85
 • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 21.49
 • aptosAptos (APT) $ 16.55
 • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 133.30
 • stellarStellar (XLM) $ 0.090393
 • apecoinApeCoin (APE) $ 5.79
 • quant-networkQuant (QNT) $ 142.08
 • nearNEAR Protocol (NEAR) $ 2.30
 • crypto-com-chainCronos (CRO) $ 0.077694
 • filecoinFilecoin (FIL) $ 5.06
 • lido-daoLido DAO (LDO) $ 2.08
 • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.237224
 • vechainVeChain (VET) $ 0.023151
 • hedera-hashgraphHedera (HBAR) $ 0.064461
 • internet-computerInternet Computer (ICP) $ 5.72
 • decentralandDecentraland (MANA) $ 0.732981
 • fantomFantom (FTM) $ 0.482442
 • axie-infinityAxie Infinity (AXS) $ 10.59
 • aaveAave (AAVE) $ 80.86
 • eosEOS (EOS) $ 1.05
 • the-sandboxThe Sandbox (SAND) $ 0.718952
 • elrond-erd-2MultiversX (EGLD) $ 42.44
 • flowFlow (FLOW) $ 0.997566
 • fraxFrax (FRAX) $ 0.998621
 • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 1.02